Característica |
Objectiu de la convocatòria
Fomentar la recerca científica i educativa en alimentació, nutrició i salut premiant la tasca de divulgació científica.
|
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
|
Convocatòria (URL)
http://www.institutodanone.es/premios_divulgacion_cientifica.html
|
Impresos (URL)
http://www.institutodanone.es/formulario_premios.php
|
Requisits
Podran optar-hi tots els treballs apareguts durant el 2016 en qualsevol dels mitjans de comunicació d'àmbit nacional, regional o local.
Es podran presentar per iniciativa personal o d'un tercer. Es valoraran especialment els treballs relacionats
amb les propietats i els efectes positius per a la salut del iogur i altres llets fermentades.
Els treballs es poden haver realitzat o difós en qualsevol dels idiomes oficials de l'Estat espanyol i, en aquest cas, es recomana enviar-ne la traducció al castellà.
Els participants podran optar-hi amb un o més treballs, fins a un màxim de cinc. En cas que s’hagin publicat amb un pseudònim, el director de la publicació haurà de certificar el nom de l'autor.
|
Dotació
Serà de 3.000 €
|
Documentació
Sol·licitud on-line adjuntant:
Un exemplar en pdf del treball.
Certificat autoritzant la reproducció de l'article premiat.
Quan el propietari de l'article no en sigui l'autor, certificat d'empresa editora autoritzant aquesta reproducció.
S'enviarà en paper:
Sol·licitud del premi degudament signada.
Fotocòpia del DNI
|