Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
L'objectiu d'aquesta beca és completar la formació acadèmica de joves oncòlegs mèdics o especialitats relacionades (Oncologia Ginecològica, Biologia Molecular, Patologia) a través d'una estada en un centre de prestigi molt vinculat al projecte de recerca del sol·licitant. Un cop completat, permetrà a aquests joves metges incorporar els seus coneixements adquirits a la seva pròpia pràctica, així com al seu lloc de treball i al grup GEICO.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://www.geicogroup.com/es/formacion/
Requisits
Els sol·licitants han de:
 • Estar relacionat contractualment amb un centre amb Oncologia Mèdica, Oncologia Ginecològica o Departament de Biologia Molecular, en el moment de l'aplicació.
 • S'ha de presentar el títol d'especialista o un certificat que confirmi que el sol·licitant està cursant l'últim curs en l'especialitat. Tesi doctoral per a sol·licitants de biòlegs moleculars.
 • S'ha d'enviar una carta oficial d'acceptació del centre d'acollida.
 • Fluïdesa del llenguatge del centre amfitrió.
 • Dotació
  La dotació s'establirà en funció de la ubicació i la durada de l'estada, la quantitat màxima serà de 15.000 euros.
  Durada
  Serà una beca de quatre a sis mesos i el candidat podrà escollir un dels centres GEICO col·laboradors (locals o estrangers), amb experiència demostrada en el tractament i investigació del càncer ginecològic.
  Documentació
  Les sol·licituds es presentaran electrònicament per l'investigador en ANGLÈS
  La sol·licitud a la candidatura ha d'incloure:
 • Carta d'aplicació que indica: nom, adreça postal i adreça de correu electrònic del sol·licitant. Fotocòpia del DNI / passaport. Proposta de projecte i informe tècnic (màxim 8 pàgines).Breu justificació sobre el motiu pel qual es va triar el centre per dur a terme la formació i el pla de treball durant l'estada.
 • Currículum vitae actualitzat i mèrits professionals més destacats. El pla d'estudis pot tenir un màxim de 8 pàgines i ha d'incloure les publicacions del candidat durant els últims 3 anys.
 • Document emès pel Cap de Servei o Director Mèdic de l'Àrea d'Oncologia a la que pertany, explicant l'interès del centre en aquest àmbit de formació i certificant que l'investigador té un contracte de treball, un contracte de col·laboració o una beca en aquest centre / servei.
 • Document o carta d'acceptació expedida pel Cap de Servei del centre / servei d'acollida, on el sol·licitant té la intenció de realitzar la seva formació.
 • Arxius

  Arxiu
  8a Beca Jan Vermorken per a Investigació en Càncer Ginecològic.pdf