Detall de la convocatòria
Característiques
Característica |
---|
Objectiu de la convocatòria
Aquestes beques pretenen potenciar possibles avenços científics que suposin una millora significativa de la qualitat de vida de la persona amb celiaquia, sensibilitat al gluten no celíaca o dermatitis herpetiforme i fomentar el desenvolupament del coneixement d'aquestes patologies, millora dels mètodes de diagnosi, així com difondre socialment la realitat d'aquests trastorns. |
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a: Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76. Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576 Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684 |
Convocatòria (URL)
https://www.celiacscatalunya.org/pdfs/Beca%20Cel%C3%ADacs%20Catalunya_2018.pdf |
Requisits
Els projectes hauran de versar sobre una recerca (bàsica, aplicada o clínica) sobre la malaltia celíaca, sobre la sensibilitat al gluten no celíaca o sobre la dermatitis herpetiforme. Podran optar a aquesta beca tots aquells grups que realitzin o desitgin realitzar recerca bàsica, aplicada o clínica sobre alguna de les patologies per sensibilitat al gluten i que pertanyin a universitats, hospitals, centres de recerca o empreses, d'àmbit públic o privat, situades a territori català. |
Dotació
8.000€ |
Durada
Els projectes tindran una durada mínima d'1 any i màxima de 2 anys, començant entre juny i octubre de 2018. |
Documentació
Tots els projectes hauran d'anar acompanyats de la següent documentació, -Introducció -Hipòtesi de treball. -Objectius. -Metodologia i recursos materials disponibles. -Cronograma (distribució temporal de tasques i personal implicat). -Cost total del projecte i pressupost sol·licitat a càrrec de la beca present (màxim: 8.000 euros). |
Arxius
Arxiu |
---|
Beca Celíacs Catalunya_2018.pdf |