Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Tenen com a objectiu reconèixer el treball doctoral excel·lent i rigorós. Amb aquest propòsit, es convoca, en la seva categoria de Ciències de la Salut.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
http://www.funcas.es/ayudas/salud/
http://www.funcas.es/ayudas/pdf_bases/Bases%20Ciencias%20de%20la%20Salud%202017-2018%20-%20ES.pdf
Impresos (URL)
http://www.funcas.es/Ayudas/salud/
Requisits
 • El candidat es compromet a la lectura detallada d'aquests requisits i a la del llistat de preguntes freqüents publicat a la web de Funcas.
 • Podran optar a aquest premi les tesis doctorals llegides en l'àmbit de Ciències de la Salut que hagin obtingut la menció cum laude.
 • Podran concórrer els doctors espanyols, independentment del país on hagin llegit les seves tesis i els doctors estrangers que hagin presentat les seves tesis doctorals en institucions, docents o d'investigació, espanyoles.
 • La lectura de la Tesi s'ha d'haver realitzat entre l'1 de setembre de 2017 i el 31 d'agost de 2018.
 • Podran presentar-se al Premi totes aquelles tesis que no hagin obtingut cap premi o finançament, a més de, totes aquelles tesis que hagin obtingut finançament o hagin estat premiades amb el premi extraordinari atorgat per la universitat en què es va defensar la tesi, o beques predoctorals, o beques de Formació de Professorat Universitari (FPU) o les de formació de personal Investigador (FPI). Qualsevol altre premi impossibilitarà presentar-se al Premi Enrique Fuentes Quintana.
 • La tesi presentada només opta al Premi en la categoria de Ciències de la Salut no sent admeses aquelles que es presentin a més d'una categoria. La selecció de la categoria correspon exclusivament a l'aspirant al Premi.
 • Les tesis s'han de presentar en castellà o en anglès. Les tesis presentades en qualsevol altre idioma no podran ser candidates al premi.
 • Dotació
  El Premi consistirà en el lliurament de vuit mil euros bruts (8.000 €) i la publicació de la tesi per part de Funcas.

  Arxius

  Arxiu
  Bases Ciencias de la Salud 2017-2018 - ES_Premis Enrique Fuentes Quintana.pdf