Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Característiques principals
La beca consisteix en una estada de tres mesos a la seu de l'AIRP a Maryland (USA), des del 15 de setembre al 15 de desembre del 2019, com a visiting resident, per treballar en un camp radiològic específic i realitzar un projecte d'investigació sobre Correlació Ràdio-Patològica sota la supervisió directa del cap de la secció corresponent del AIRP.
L'accèssit consta d'una matrícula gratuïta per a un dels cursos de 4 setmanes que organitza l'AIRP a Washington, el cost és de 1.800 dòlars. S'adjudicarà al concursant que quedi en segon lloc d'aquesta convocatòria (cas de renunciar, s'oferiria aquest premi, per ordre de mèrits, als següents concursants). Les dates disponibles per assistir al curs, durant l'any 2018, són les següents: 11 Febrer – 8 Març, 18 Març – 12 Abril, 29 Juliol – 23 Agost, 14 Octubre – 8 Novembre.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://www.seram.es/~josepr23/sociedades/SERAM/index.php/informacion/noticias/1235-beca-fundacion-airp-2019?date=2019-03-18-15-20
Dotació
La beca està dotada amb una quantitat suficient per cobrir les despeses del viatge i l'estada a Maryland (USA). Per a l'any de la present convocatòria l'import de la beca ascendeix a 7.000 €.
L'accèssit inclou únicament una matrícula gratuïta per a un dels cursos de 4 setmanes que organitza l'AIRP a Washington, el cost és de 1.800 dòlars. No inclou cap altra ajuda econòmica, de manera que totes les despeses (viatge, allotjament, manutenció, etc.) derivats de la seva estada aniran a càrrec del candidat.
Durada
3 mesos
Documentació
 • Document de sol·licitud degudament farcit.
 • Triar un camp d'interès en el document de sol·licitud.
 • Curriculum vitae complet (incloent títols oficials d'anglès si n'hi hagués o bé declaració signada del domini de l'anglès parlat i escrit).
 • carta de presentació del Cap del Servei en el qual s'està fent la residència donant suport a la sol·licitud.
 • document acreditatiu de la condició de MIR i de l'any de residència, signat pel cap de servei o el cap de docència de l'hospital.
 • document d'autorització del seu hospital durant el període de la beca o accèssit.
 • Arxius

  Arxiu
  BECA_AIRP_2019.pdf
  BECA_AIRP_2019_SOLICITUD.doc
  BECA_AIRP_2019_BAREMO.doc