Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Atorgar ajuts per a tesis doctorals en català que s'hagin defensat durant el 2018, destinats a contribuir a les despeses i les taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d'obtenció del títol de doctor o doctora.
Característiques principals
Per poder rebre l'ajut cal que la tesi doctoral estigui incorporada al dipòsit de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), gestionat pel Consorci de Serveis Universitàris de Catalunya (CSUC) abans del 31 de desembre de 2019.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a: Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76. Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576 Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 168
Convocatòria (URL)
http://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/3-Ajuts-per-a-tesis-doctorals-en-catala-TDCAT-2019?category=
Requisits
S'entén com a tesi doctoral en català la que es pugui incloure en algun dels casos següents:
 • La tesi ha d'estar escrita íntegrament en català.
 • S'han de desenvolupar amb l'obtenció del títol de doctor/a amb menció europea, escrita en català i en una altra llengua oficial de la Unió Europea.
 • La tesi ha d'estar estructurada com a compendi de publicacions, les parts o capítols de les quals que no siguin publicacions estiguin escrites en català.
 • Dotació
  L'import de l'ajut serà com a màxim de 500 euros, en funció del nombre de beneficiaris i de la disponibilitat pressupostària.

  Arxius

  Arxiu
  formulari TDCAT.pdf
  732C19_Convocatoria_TDCAT_2019_CAT_signat.pdf