Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Els objectius d'aquesta convocatòria són promoure i difondre la investigació i docència en l'àmbit de la infecció del VIH amb el fi d'aconseguir una assistència de qualitat. En aquest context, GeSIDA ha posat en marxa una estratègia de Foment de Joves Científics Espanyols en la qual s'emmarca aquesta convocatòria.
Donar suport a línies d'investigació pròpies, innovadores i prometedores desenvolupades amb la participació de joves investigadors en l'àmbit de la infecció per VIH, amb contribucions científico-tècniques rellevants, donant suport a l'atracció i retenció del talent.
Característiques principals
Els premis es concediran a aquells investigadors que els seus treballs d'investigació de marcat caràcter preclínic (investigació bàsica) i clínic s'hagin orientat a l'obtenció d'una aplicació translacional relacionada amb la infecció per VIH.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
http://gesida-seimc.org/investigacion/
http://gesida-seimc.org/wp-content/uploads/2019/02/ConvocatoriaPremioGeSIDA2019-DEF-AAC.pdf
Requisits
 • Ser soci de GESIDA amb una antiguitat mínima d'1 any.
 • La seva tasca es desenvolupa en centres espanyols amb els que tinguin algun vincle de tipus laboral (poden sol·licitar aquells investigadors que es troben treballant a l'estranger temporalment, si conserven el seu vincle laboral amb un centre espanyol)
 • Ser menor de 40 anys en el moment de la sol·licitud. Per al càlcul de l'edat dels sol·licitants, es descomptaran de forma específica els mesos computats com baixa maternal / paternal, sempre que es puguin documentar adequadament.
 • Hauran de desenvolupar línies de recerca en el marc de l'àrea temàtica indicada, bé sota la seva direcció o integrats en grups consolidats on protagonitzin un paper destacat i amb contribucions cientificotècniques rellevants.
 • Dotació
  10.000€
  Documentació
 • CV
 • Formulari
 • Arxius

  Arxiu
  ConvocatoriaPremioGeSIDA2019-DEF-AAC.pdf
  FormularioPremioJovenesInvestigadoresGeSIDA2019.docx