Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Característiques principals
La Fundació CRIS contra el Càncer finançarà 2 ajuts del PROGRAMA D'EXCEL·LÈNCIA CRIS al llarg de 2019.
La convocatòria s'obre el dia 1 de juny de 2019.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://criscancer.org/es/convocatorias/
https://criscancer.org/wp-content/uploads/2019/04/Convocatoria-Cris_-Programa-excelencia_.pdf
Requisits
 • Metges o Investigadors de qualsevol nacionalitat que vulguin desenvolupar la seva activitat científica i / o mèdica a Espanya. L'equip d'investigació pot ser de caràcter nacional.
 • El candidat no té per què estar emprat per la institució receptora en el moment de la sol·licitud. No obstant això, la institució haurà de manifestar per carta l'acceptació del candidat perquè desenvolupi les seves activitats allà.
 • La sol·licitud l'ha de presentar el candidat, que és el que mantindrà la responsabilitat científica, recolzat per la institució receptora.
 • Hi ha d'haver rebut el seu primer doctorat fa més de 2 anys i menys de 15.
 • Aquest període des de l'obtenció del doctorat pot ampliar-se en el cas de circumstàncies que es documenten apropiadament, com: maternitat / paternitat, motius clínics, servei militar o altres circumstàncies.
 • Amb el suport de la institució receptora, els candidats hauran de dedicar un mínim del 60% del seu temps a la investigació (en el cas de metge), i la resta a la seva activitat clínica.
 • El candidat haurà de disposar d'almenys 15 publicacions en revistes científiques i 3 d'elles de primer autor en revistes del primer quartil. A més, es valorarà molt positivament ser autor d'almenys una patent.
 • El candidat haurà de proposar a un mentor del projecte de recerca a la institució receptora i aportar el seu historial amb la sol·licitud. El mentor ha de donar suport i facilitar el desenvolupament professional de l'investigador i del projecte en la institució.
 • Poden accedir al Programa d'Excel·lència CRIS investigadors postdoctorals de totes les nacionalitats.
 • Dotació
  La dotació econòmica màxima serà de 1.250.000€, que es desglossa en cinc anualitats de 250.000€ (més detall a les bases).
  Durada
  Durada mínima de 2 anys i màxima de 5 anys. La durada del finançament es determinarà en funció de les avaluacions a què se sotmetrà el candidat durant la durada del programa.
  Documentació
  Totes les candidatures hauran d'aportar tres blocs de documentació i haurà d'estar emplenada íntegrament en anglès.
  Part A: Formulari administratiu.
  Part B: Memòria del projecte: Introducció a l'Investigador Principal, institució i al projecte. Sinopsi del projecte, CV del PI i llistat de publicacions. Projecte estès.
  Part C: Documentació addicional: Titulacions, certificat de doctorat, cartes d'acceptació per part de la institució, cartes de recomanació, carta de motivació.
  Més informació detallada a les bases.

  Arxius

  Arxiu
  Carta_aceptación (1).doc
  Carta-de-aceptacion-del-Mentor_CRIS (3).doc
  Plantilla_proyecto_CRIS (1).docx
  FOLLETO-MENTOR.pdf
  Convocatoria-Cris_-Programa-excelencia_2019.pdf