Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Característiques principals
La Fundació CRIS convoca anualment 2 ajudes de 5 anys de durada per a la contractació de metges especialistes que desenvolupin la seva activitat en qualsevol hospital públic i / o centre d'investigació d'Espanya.
La convocatòria s'obre el dia 1 de juny de 2019.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://criscancer.org/es/convocatorias/
https://criscancer.org/wp-content/uploads/2019/04/Convocatoria-Cris_-Programa-talento_.pdf
Requisits
 • La convocatòria està dirigida a tots aquells metges especialistes que hagin acabat el doctorat en els cinc anys anteriors a la data de tancament de la convocatòria. S'entendrà com a data d'obtenció del títol de doctor, la data de l'acte de defensa de la tesi doctoral. Per això, s'haurà d'aportar un document on es certifiqui la data de defensa de tesi.
 • El programa es farà efectiu quan el candidat i l'hospital o centre de recerca confirmi l'alliberament del temps d'investigació del candidat per la direcció del centre o bé se signi la incorporació en el cas de mobilitat a un nou hospital.
 • El candidat haurà de disposar d'almenys 5 publicacions en revistes científiques i 2 d'elles de primer autor en revistes del primer quartil.
 • Ha de presentar una sinopsi de la línia d'investigació associat a la sol·licitud de la convocatòria i que serà objecte del finançament associat a el programa. El projecte haurà de demostrar una qualitat científica i tècnica elevada
 • El candidat haurà de proposar a un mentor del projecte de recerca a la institució receptora i aportar el seu historial amb la sol·licitud. El mentor ha de facilitar el desenvolupament professional de l'investigador i del projecte en la institució.
 • Poden accedir al Programa Talent Investigador CRIS investigadors postdoctorals de totes les nacionalitats.
 • Dotació
  La dotació econòmica serà de fins a 80.000 € any al llarg de cinc anys (2 + 3 anys) de durada (més detall a les bases).
  Durada
  El programa té una durada inicial de dos anys, podent renovar-se fins a un màxim de tres anys més.
  Documentació
  Els candidats han de presentar la sol·licitud i tota la documentació a través de l'aplicació disponible a la web de la Fundació CRIS www.criscancer.org
  La sol·licitud haurà d'aportar tres blocs de documentació i haurà d'estar emplenada íntegrament en anglès.
  Part A: Formulari administratiu.
  Part B: Memòria del projecte: Introducció al PI, institució i al projecte. Sinopsi de la línia d'investigació, CV del PI i track record.
  Part C: Documentació addicional: Titulacions, certificat de doctorat, cartes d'acceptació per part de la institució, cartes de recomanació, carta de motivació.
  Més informació detallada a les bases.

  Arxius

  Arxiu
  Convocatoria-Cris_-Programa-talento_2019.pdf