Detall de la convocatòria
Característiques
Característica |
---|
Objectiu de la convocatòria
Es convoquen aquests premis amb l'objectiu d'incentivar, contribuir i impulsar la recerca en aquest camp. Està destinat a investigadors que ja estan treballant en el tema o que volen iniciar una nova línia d'investigació des de les seves diferents àrees d'especialització aportant la seva visió i experiència. |
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a: Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76. Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576 Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684 |
Convocatòria (URL)
https://www.celiacosmadrid.org/la-asociacion/que-hacemos/investigacion/premio-de-investigacion/ |
Requisits
Podran optar a aquest premi tots aquells grups que realitzin o desitgin fer recerca bàsica, aplicada o clínica sobre alguna de les patologies per sensibilitat al gluten / blat i que pertanyin a universitats, hospitals, centres de recerca o empreses, d'àmbit públic o privat, ubicades al territori espanyol. Les patologies per sensibilitat al gluten / blat al·ludides són la malaltia celíaca, la dermatitis herpetiforme, l'atàxia per gluten, la sensibilitat al gluten / blat no celíaca i l'al·lèrgia alimentària al gluten / blat. |
Dotació
18.000€ |
Durada
Els projectes tindran una durada mínima d'1 any i màxima de 2 anys, donant començament al gener de 2020. |
Documentació
a) Full de sol·licitud b) Memòria del projecte d'investigació, amb els apartats: c) Currículum vitae de l'investigador principal, en el qual figurin les publicacions científiques relacionades amb la malaltia celíaca així com els projectes d'investigació finançats en els quals estigui participant o hagi participat. d) Carta de conformitat segellada i signada pel responsable d'investigació del centre al que estigui adscrit l'investigador principal. |
Arxius
Arxiu |
---|
Bases_PremioACM2019.pdf |