Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Potenciar la recerca mèdica de qualitat i la prevenció en salut, a través d'iniciatives de sensibilització i d'accions concretes que impulsin avenços en l'àmbit biomèdic i científic
Característiques principals
Premi Constants i Vitals a un jove talent en recerca biomèdica La finalitat d'aquesta categoria és premiar el talent i la capacitat de lideratge científic de joves investigadors que en el moment de ser presentats com a candidats a aquests premis, estiguin desenvolupant el seu treball a Espanya. Aquest premi està destinat a persones individuals de fins a 45 anys d'edat (nascuts des del 1 de gener de 1974), que siguin investigadors principals (IP) del seu propi grup de recerca
Premi Constants i Vitals a la millor publicació biomèdica de l'any Aquesta categoria premiarà la que es consideri millor publicació ("paper") biomèdica de l'any realitzada a Espanya, prenent com a referència aquelles investigacions que hagin estat publicades i citades en alguna de les revistes científiques recollides en el Science Citation Index (SCI) entre l'1 de juliol de 2018 i el 28 de juny de 2019. Es prendrà com a referència de data de publicació la data d'acceptació del treball.
Premi Constants i Vitals a la divulgació en prevenció mèdica Aquesta categoria valorarà aquelles campanyes dutes a terme per entitats públiques i privades per divulgar o sensibilitzar l'opinió pública sobre una malaltia per tal de prevenir-la o de minimitzar els seus efectes i / o contribuir a la millora de la salut en la societat. Les campanyes de divulgació hauran haver-se dut a terme entre l'1 de juliol de 2018 i el 28 juny 2019.
Premi Constants i Vitals a la trajectòria científica en investigació biomèdica Els Premis Constants i Vitals reconeixeran la trajectòria científica d'un investigador espanyol en el camp biomèdic que hagi desenvolupat la major part de la seva carrera a Espanya.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Per a més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://compromiso.atresmedia.com/constantes-vitales/premios/2019/convocatoria-abierta-presentar-proyectos-edicion-premios-constantes-vitales_201904255cc16d0f0cf2c2bb8e6ceb7e.html
Requisits
Premi Constants i Vitals a un jove talent en recerca biomèdica
 • Els candidats proposats seran científics individuals o equips d'investigació en els quals l'investigador principal tingui residència legal a Espanya.
 • Els candidats proposats hauran d'estar en actiu en el moment de ser presentats a aquests premis, desenvolupant una tasca significativa dins de la seva especialitat i realitzant el seu treball de recerca a Espanya.
 • La presentació de les candidatures es farà en espanyol i / o anglès.
  Premi Constants i Vitals a la divulgació en prevenció mèdica
 • Les campanyes de divulgació s'han d'haver dut a terme entre l'1 de juliol del 2018 i el 28 de juny de 2019. L'objectiu de les campanyes serà divulgar i sensibilitzar respecte a una malaltia, de manera que la població pugui prevenir la seva aparició o minimitzar-ne els efectes, i / o contribuir a la millora de la salut en la societat.
 • La campanya ha d'haver estat difosa a través d'alguns dels següents mitjans de comunicació: TV, ràdio, premsa, internet o xarxes socials.
 • Es presentarà un document resum de la campanya, explicant el seu desenvolupament i s'adjuntarà el material que es consideri necessari per a mostrar-la. Si és material audiovisual s'ha d'enviar a través d'un enllaç de descàrrega.
 • Dotació
  Premi Constants i Vitals a un jove talent en recerca biomèdica: 100.000€ al projecte que el premiat estigui liderant en aquests moments.
  La resta de categories dels Premis Constants i Vitals no tenen dotació econòmica, si bé es farà entrega als premiats d'una placa commemorativa com a reconeixement a la tasca realitzada en cadascuna de les categories.

  Arxius

  Arxiu
  bases_premios_constantes_y_vitales_2019.pdf