Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
L’Observatori Social de ”la Caixa” llança una nova convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social. Les propostes s’han de basar en metodologies quantitatives amb l’objectiu de generar coneixement nou que ajudi a comprendre els reptes més rellevants de l’actualitat.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://observatoriosociallacaixa.org/ca/convocatoria-investigacion-social?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ObservatorioSocial.Newsletter%20mayo&utm_content=CAT%20Tema%20de%20portada%20titular&utm_term=General
https://observatoriosociallacaixa.org/documents/22890/160651/SR19_RulesForParticipation.pdf/1b71af0e-e774-8d6c-3f9e-6744f4f441ac
Requisits
La convocatòria s’adreça a investigadors en actiu que puguin acreditar una trajectòria científica independent i corroborar la seva producció científica recent. Per aquesta raó, els candidats han de complir els requisits següents:
 • Investigadors emergents: els candidats que hagin obtingut el títol de doctorat entre dos i set anys abans de la data límit de la convocatòria (és a dir, entre el 13 de juny del 2012 i el 13 de juny del 2017) han d’haver publicat un mínim de tres articles científics en els cinc anys anteriors abans del tancament de la convocatòria.
 • Investigadors consolidats: els candidats que hagin obtingut el títol de doctorat amb una anterioritat de set anys o més respecte a la data límit de la convocatòria (és a dir, abans del 13 de juny del 2012) han d’haver publicat un mínim de cinc articles científics en els cinc anys anteriors abans del tancament de la convocatòria.
 • La convocatòria és oberta a investigadors de totes les nacionalitats que duguin a terme la seva recerca en institucions de recerca sense ànim de lucre: universitats i centres de recerca públics i privats amb la seu a Espanya.
 • Dotació
  El pressupost total de la convocatòria és d’1,3 milions d’euros. Amb aquesta dotació es preveu finançar 13 projectes de 100.000 euros
  Durada
  Durada màxima de 24 mesos.
  AVÍS IMPORTANT
  Tant les propostes com tota la documentació requerida s'han de presentar en anglès.

  Arxius

  Arxiu
  SR19_OnlineApplicationForm La Caixa.pdf
  SR19_HostInstitutionLetterCommitment La Caixa.docx
  SR19_ShortProposalTemplate La Caixa.pdf
  SR19_ShortProposalGuidelines La Caixa.pdf
  SR19_AssessmentOfProposals La Caixa.pdf
  SR19_RulesForParticipation (1).pdf