Detall de la convocatòria
Característiques
Característica |
---|
Característiques principals
Aquesta beca està ideada per a projectes uni o multicèntrics d'investigadors novells que no hagin gaudit de beques d'AEG amb anterioritat. |
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a: Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76. Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576 Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684 |
Convocatòria (URL)
https://www.aegastro.es/docencia-becas-y-avales/becas/normativa-y-solicitudes/normativa-y-solicitudes |
Requisits
Titulats superiors vinculats a centres hospitalaris, universitats o altres centres oficials de recerca espanyols membres de l'AEG L'investigador principal sol·licitant ha de ser membre de l'AEG amb una antiguitat d'almenys 1 any i almenys un membre del grup de treball de cada un dels centres participants ha de ser soci d'AEG. Edat menor de 40 anys i que no hagi rebut beques AEG en els últims 3 anys. |
Dotació
Beca Grup Suport a la Recerca; 6.000 € |
Documentació
a) Resum amb un màxim de 250 paraules. b) Antecedents del tema. c) Bibliografia més rellevant. d) Experiència de l'investigador i del centre sobre el tema. e) Hipòtesis de treball i objectius. f) Material i mètodes detallats. g) Calendari de treball. h) Disponibilitats instrumentals i d'instal·lacions que disposa. i) Memòria econòmica. En el cas que la beca sigui concedida i previ a lliurar la dotació econòmica ha de presentar l'aprovació de la comissió d'investigació del centre on es proposi realitzar l'estudi. |
Arxius
Arxiu |
---|
BECAS ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE GASTROENEROLOGÍA 2019-2020.pdf |