Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Convocatòria de 4 beques post-residència per a aquells facultatius especialistes del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència al 2021, i que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un Laboratori Clínic d'un hospital en un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: [email protected] Ext.: 1576
Mercedes Bayo: [email protected] Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://www.fundacionjlc.es/es/becas_convocadas/convocatoria-beca-post-residencia-2021/_categoria:16,beca:84/
Requisits
 • La beca va dirigida als facultatius especialistes del Laboratori Clínic que finalitzin el seu període de residència a 2021 (entre gener i desembre) i que vulguin realitzar un projecte en un Laboratori Clínic d'un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
 • La beca és compatible amb un contracte de treball a temps parcial.
 • La beca serà incompatible també amb qualsevol altre ajut (beca, contracte de recerca) directa per al becari encara que si serà compatible amb altres ajuts en recursos materials o humans diferents al becari.
 • El sol·licitant ha de ser soci de la SEQCML amb una antiguitat mínima d'un any.
 • Dotació
  La dotació econòmica màxima de la beca és de 15.000€ i mínima de 6.000€ / any, proporcional en funció dels mesos que el sol·licitant es trobi a l'atur durant l'any de la beca.
  Durada
  1 any. L'adjudicatari de la beca haurà de realitzar el projecte de recerca entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022. Si la beca comencés en algun altre mes de l'any, es comptaran 12 mesos des de llavors.
  Documentació
  La memòria del projecte i documentació requerida s'ha d'elaborar tal com es descriu a l'annex 1. En aquest document també s'especifiquen els criteris que utilitzarà el Jurat per avaluar els projectes.

  Arxius

  Arxiu
  Becas Post-Residencia _ Fundación José Luís Castaño.pdf
  Anexo 1 y 2 Fundación JL Castaño.pdf