Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Es va crear amb l'objectiu d'unir, en estudis i investigació, entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l'emprenedoria a Espanya.
Característiques principals
Els premis són per:
 • Investigació Bàsica Es concedirà a la persona que la seva investigació hagi contribuït al desenvolupament de la ciència bàsica a Espanya en qualsevol dels camps de la física, la química i les matemàtiques.
 • Economia Es concedirà a la persona que la seva investigació en economia hagi tingut un impacte de gran rellevància.
 • Investigació Mèdica Es concedirà a la persona que la seva investigació hagi contribuït significativament al desenvolupament de la biomedicina o d'altres camps de les ciències de la vida.
 • Protecció del medi ambient Es concedirà a la persona que la seva investigació contribueixi significativament a la millora del medi ambient. Es valorarà especialment l'estudi de les causes del canvi climàtic, les seves conseqüències i les possibles solucions.
 • Noves Tecnologies Es concedirà a la persona que contribueixi significativament al desenvolupament tecnològic en qualsevol de les seves àrees valorant el grau d'innovació i la seva aplicabilitat.
 • Emprenedor Es concedirà a l'emprenedor que destaqui per assumir risc com a líder d'un projecte empresarial en funcionament, creador d'ocupació i riquesa en el seu entorn que sap veure les oportunitats que altres no veuen i orientat a satisfer les necessitats dels clients.
 • Lloc de presentació
  El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
  Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
  Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
  Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
  Convocatòria (URL)
  https://fprj.es/premios-rji/#dotacion
  Impresos (URL)
  Formulari / Investigació mèdica:
  https://fprj.es/premios-rji/#dotacion
  Requisits
  Podrà ser candidat qualsevol persona que hagi efectuat la major part de la seva tasca professional a Espanya.
  Dotació
  1. 100.000 euros, amb el compromís de destinar una part de l'import del premi a la investigació o l'emprenedoria a Espanya
  2. Medalla d'or
  3. Diploma

  Arxius

  Arxiu
  Premis Rei Jaume I_2022.pdf