Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
El reconeixement d'accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d'èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social d'investigadors o tècnics individuals, juntament amb les institucions a les quals pertanyen.
Característiques principals
Els guardons consten dels 3 premis següents:
 • Premi Joan Roget a un treball de recerca col·laborativa en transferència (Objectiu: reconèixer el millor treball d'R+D+I realitzat en col·laboració, publicoprivada o publicopública, presentat en forma de publicació científica, tesi doctoral, informe, patent, o qualsevol altra forma de presentació de resultats).
 • Premi Joan Roget a un cas d’èxit de transferència de coneixement (Objectiu: reconèixer un cas d'èxit de transferència de coneixement mitjançant un acord de llicència, la creació d'una empresa o qualsevol altra forma de transferència que suposi un pas significatiu d'aplicació real).
 • Premi Joan Roget a un cas d’èxit d’aplicació d’una tecnologia transferida (Objectiu: reconèixer, un cas d'èxit empresarial o institucional amb un coneixement transferit i que hagi arribat a la seva aplicació real entre els usuaris potencials, mitjançant la forma de producte o servei, al mercat i/o a la ciutadania).
 • Lloc de presentació
  El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
  Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
  Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
  Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
  Convocatòria (URL)
  https://premisjoanroget.fundaciorecerca.cat/
  Sol·licituds: https://premisjoanroget.fundaciorecerca.cat/Usuaris/default.asp
  Requisits
 • Premi Joan Roget a un treball de recerca col·laborativa en transferència (hi podran presentar candidatures els/les autores del treball. Els projectes o casos presentats han de tenir una antiguitat com a màxim de cinc anys).
 • Premi Joan Roget a un cas d’èxit de transferència de coneixement (hi podran presentar candidatures tots els agents del sistema català de recerca i innovació: universitaris de recerca, parcs científics, entre d'altres. Els projectes o casos presentats han de tenir una antiguitat com a màxim de cinc anys).
 • Premi Joan Roget a un cas d’èxit d’aplicació d’una tecnologia transferida (hi podran presentar candidatures empreses, administracions públiques i entitats sense ànim de lucre. Els projectes o casos presentats han de tenir una antiguitat com a màxim de cinc anys).
 • Dotació
  Diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros per a cadascuna de les categories.
  Documentació
  Presentació de candidatures a través de la pàgina web.
  Emplenar el formulari de sol·licitud i la descripció tècnica i adjuntar la resta de documentació acreditativa (formes de protecció de la propietat intel·lectual i/o industrial, CV, necessitat o necessitats del mercat i/o de la ciutadania que l'entitat vol adreçar, desenvolupament total o parcial amb fons competitius, impacte social, rellevància per a l'assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible).

  Arxius

  Arxiu
  Bases_Premis_Joan_Roget_2022.pdf