Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
L'Associació d'Insuficiència Cardíaca convoca tres beques a través de la Fundació Casa del Cor, per a projectes de recerca originals i inèdits que versin sobre qualsevol aspecte relacionat amb el camp de la insuficiència cardíaca.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Research Grants and Contracts Office. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://secardiologia.es/cientifico/becas-y-premios/proyectos-de-investivacion/12249-proyectos-insuficiencia-cardiaca-de-la-asociacion-de-insuficiencia-cardiaca-22
https://secardiologia.es/images/2023/Convocatoria2023/Proyectos/2023_-_Bases_Asociaci%C3%B3n_Insuficiencia_Proyecto_Insuficiencia.pdf
https://casadelcorazon.wufoo.com/forms/pk0qqv90u6alk7/
Requisits
 • Els Projectes hauran de ser sol·licitats per membres de la Societat Espanyola de Cardiologia i de la Secció d'Insuficiència Cardíaca.
 • Els Projectes hauran de realitzar-se en un centre espanyol. No es podran presentar treballs que optin a altres projectes de recerca, beques o premis en la present convocatòria de la Societat Espanyola de Cardiologia.
 • Dotació
  12.000€
  Durada
  1 any
  Documentació
  Amb la sol·licitud s'adjuntarà la següent documentació:
 • Projecte d'investigació, en espanyol, segons plantilla
 • Currículum normalitzat de l'investigador principal amb especial referència a l'experiència i publicacions sobre el tema de el projecte. Currículum normalitzat de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) (https://cvn.fecyt.es/editor/#HOME).
 • Arxius

  Arxiu
  2023_-_Bases_Asociación_Insuficiencia_Proyecto_Insuficiencia.pdf
  Nuevo_formulario_informe_seguimiento.docx