Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Incentivar la recerca bàsica, aplicada i clínica sobre les patologies relacionades amb el consum d'aliments amb glútens i millorar amb això la qualitat de vida de les persones afectades.
Característiques principals
  • Poden optar a aquest Premi tots aquells grups que realitzin o desitgin realitzar recerca bàsica, aplicada o clínica sobre alguna de les patologies relacionades amb el consum de gluten/blat i que pertanyin a universitats, hospitals, centres de recerca o empreses, d'àmbit públic o privat, situades a Espanya, Portugal o Iberoamèrica.
  • Les patologies objecte d'estudi són la malaltia celíaca, la dermatitis herpetiforme, l'atàxia per gluten, l'al·lèrgia alimentària al gluten/blat i la síndrome de sensibilitat/intolerància al gluten/blat no celíaca.
  • Lloc de presentació
    El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
    Research Grants and Contracts Office. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. - Tel.: 93.316.05.76.
  • Marta López: mlopez4@imim.es - Ext.: 1576
  • Mercedes Bayo: mbayo@imim.es - Ext.: 1684
  • Convocatòria (URL)
    https://www.celiacosmadrid.org/la-asociacion/que-hacemos/investigacion/premio-de-investigacion/
    Dotació
    18.000 €
    Durada
    2 anys, amb data d'inici el gener 2024.
    Documentació
    Documentació: emplenada en espanyol o en anglès seguint les instruccions que l'acompanyen.
    a) Full de sol·licitud
    b) Projecte d'investigació, amb els apartats:
    - Introducció.
    - Hipòtesi de treball.
    - Objectius.
    - Metodologia i recursos materials disponibles.
    - Cronograma (distribució temporal de tasques i personal implicat).
    - Cost total del projecte i pressupost sol·licitat a càrrec del present Premi.
    c) Currículum vitae de l'investigador principal.
    d) Carta de conformitat segellada i signada pel responsable d'investigació del centre a què estigui adscrit l'investigador principal.

    Arxius

    Arxiu
    PremioACM2023a_EquipoInvestigador.doc
    PremioACM2023d_CartaAceptacion.doc
    PremioACM2023_Bases.pdf
    PremioACM2023b_Proyecto.doc
    XX Premi de Recerca sobre Patologies per Sensibilitat al Gluten-Blat.pdf