INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 853
10/05/2024
Projectes
11/09/2024
COMISSIÓ EUROPEA
Missions are a novel instrument in Horizon Europe that aim to address some of the greatest challenges facing our society. The Cancer Mission will help deliver key EU policy priorities such as the Europe’s Beating Cancer Plan, through the funding of international collaborative projects.
 
28/06/2024
COMISSIÓ EUROPEA
This grant aims to fund mulit-national, multi-diciplinary consortium based projects to investigate combination therapies against cancer. The goal of this call is to fund research projects with high translational relevance with the aim of promoting highly innovative and ambitious collaborative projects in translational cancer research at European and international level. The expected impact of the call is to improve the efficacy of personalized treatment through the development of new combinatorial treatments based on a better understanding of drug mechanistic functions and of their impact on the disease course.
 
08/07/2024
GECP - GRUPO ESPAÑOL DE CÁNCER DE PULMÓN
L'Ajut de Recerca GECP 2024 està destinada a finançar un projecte de recerca inèdit enfocat al Càncer de Pulmó en estadis inicials en temes que estiguin compresos en alguna de les àrees següents:
● Immuno-oncologia
● Medicina de precisió
● Altres
 
23/06/2024
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEURORRADIOLOGIA
Objectiu primordial de la Societat Espanyola de Neuroradiologia (SENR) és la promoció de la investigació de la Neuroradiologia espanyola.
 
23/06/2024
Fondation Roger de Spoelberch
The Roger de Spoelberch Prize is awarded to a winner for a clinical and basic scientific research project in the area of neurodegenerative diseases and psychiatric disorders.
 
Altres
Termini exhaurit
ALLEN INSTITUTE
Professional development for emerging leaders in the field of neuroscience by providing opportunities and informal training on how to serve as scientific advisors.
 
Premis
20/07/2024
INSTITUTO DANONE
Donar impuls a la ciència a través del suport a grups de recerca d'Espanya i del reconeixement a l'excel·lència dels treballs científics.
 
Termini exhaurit
Fundació ASTRAZENECA
L'objecte de la present convocatòria és promoure la investigació orientada a resultats en salut, mitjançant la coordinació del teixit investigador al voltant d'objectius concrets i definits, de utilitat en patologies específiques.
 
24/06/2024
ATRESMEDIA
Potenciar la recerca mèdica de qualitat i la prevenció en salut, mitjançant iniciatives de sensibilització i accions concretes que impulsin avenços en l'àmbit biomèdic i científic.
 
Termini intern exhaurit
Janssen-Cilag España (en adelante, Johnson & Johnson)
Els Premis Afectivo Efectivo tenen com a objectiu potenciar totes aquelles activitats encaminades a millorar els resultats en salut dels pacients a Espanya.
 
24/08/2024
JOHN WILEY & SONS LIMITED
The Wiley Prize in Biomedical Sciences is intended to recognize breakthrough research in pure or applied life science research that is distinguished by its excellence, originality, and impact on our understanding of biological systems and processes.
 
 
 
Informació últil
 
 No hi ha novetats
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
Ajuts Llavor: L'objectiu dels ajuts és el finançament de les accions recollides al pla per estudiar i/o validar la seva viabilitat tècnica i comercial i assolir un grau de maduresa suficient que permeti afrontar amb garanties la fase de prova de concepte o validació del servei.
Ajuts Producte: Els ajuts han d'anar destinats a projectes d'innovació que hagin finalitzat la conceptualització del pla per la transferència i que hagin identificat un candidat a producte o servei a desenvolupar i disposen d'una proposta de generació de valor a partir de la tecnologia i/o coneixement proposat d'acord amb les validacions realitzades.
Ajuts Innovadors: Els ajuts han d'anar destinats a projectes d'innovació que hagin finalitzat la conceptualització del pla per la transferència i que hagin identificat un candidat a producte o servei a desenvolupar i disposen d'una proposta de generació de valor a partir de la tecnologia i/o coneixement proposat.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE SUEÑO
La SES convoca, becas per a projectes de recerca per membres de la SES sobre el son i els seus trastorns.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
La finalitat d'aquest ajut, és donar suport als millors investigadors en el camp del càncer de mama i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
La finalitat de la beca és completar la formació de joves investigadors al camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEONATOLOGÍA
Facilitar el suport econòmic per a la realització de projectes de recerca en l'àrea dels problemes respiratoris del nounat.
 
Termini exhaurit
AJUNTAMENT DE BARCELONA
L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar subvencions per dur a terme projectes de recerca científica i transferència de coneixement mitjançant concurrència competitiva.
La finalitat d’aquesta convocatòria és donar suport a la recerca científica emergent.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN JOSÉ LUIS CASTAÑO - SEQC
4 beques post-residencia finançades entre les dues organitzacions, per a aquells professionals joves del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència en 2024 i que vulguin realitzar un projecte de recerca en un Laboratori Clínic d'un hospital d'un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
 
Termini exhaurit
SIMONS FOUNDATION
Early support for exploratory ideas, particularly those with novel hypotheses for autism.
 
Termini exhaurit
MICHELSON MEDICAL RESEARCH FOUNDATION
The Next Generation Grants research grants given annually to support promising researchers who are applying disruptive concepts and inventive processes to advance human immunology, vaccine discovery, and immunotherapy research for major global diseases.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Projects aimed at advancing current knowledge in the inter-organ crosstalk and related pathophysiology in Diabetes, Obesity and Cardiometabolic Disease and its complications through innovative basic or clinical research.
 
Termini exhaurit
ASOCIACIÓN DE CELÍACOS Y SENSIBLES AL GLUTEN
Incentivar la recerca bàsica, aplicada i clínica sobre les patologies relacionades amb el consum d'aliments amb glútens i millorar amb això la qualitat de vida de les persones afectades.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ VÍCTOR GRÍFOLS I LUCAS
La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca sis beques per dur a terme sis projectes d'investigació amb la finalitat d'incentivar l'estudi en el camp de la Bioètica.
 
Termini exhaurit
FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ASOCIACIONES DE TERAPIA FAMILIAR (FEATF)
Col·laborar a la promoció, el desenvolupament i al reconeixement d'aquesta disciplina tant per part de la comunitat científica com per part de la societat en general demostrant la seva eficàcia. Per aquesta raó es crea l'Ajut a la Investigació de l'Eficàcia de la Teràpia Familiar (des d'ara AIETF).
 
Altres
Termini exhaurit
ALLEN INSTITUTE
Professional development for emerging leaders in the field of neuroscience by providing opportunities and informal training on how to serve as scientific advisors.
 
Termini exhaurit
BIOCAT
CRAASH Barcelona is a 3-month program that helps Catalonia-based research teams and startups launch successful device, diagnostic and digital health innovations to improve health and patient care.
 
Termini exhaurit
THE LYMPH&CO FOUNDATION
Support for the initiation of multidisciplinary consortia working on (therapeutics of) malignant lymphoma, malignant lymphoid neoplasia and related malignant blood diseases (particularly lymphoid disorders). The grant will cover costs for the organization of an international meeting to initiate the consortium.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
INTERNATIONAL FEDERATION OF CLINICAL CHEMISTRY AND LABORATORY MEDICINE
IFCC offers a limited number of scholarships each year to facilitate professional exchange programmes award to support training of young scientists and continuing education of other laboratory professionals at clinical laboratory centres and IVD facilities around the world.
 
Termini exhaurit
Australian Academy of Science
Fellowships for distinguished overseas scientists to visit Australia for public lecture/seminar tours and to visit scientific centres in Australia.
 
Termini intern exhaurit
JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
To provide opportunities for pre-/post-doctoral researchers from the US, Canada and Europe to conduct, under the guidance of their hosts, cooperative research with leading research groups in universities and other Japanese institutions.
 
Premis
Termini exhaurit
Fundació ASTRAZENECA
L'objecte de la present convocatòria és promoure la investigació orientada a resultats en salut, mitjançant la coordinació del teixit investigador al voltant d'objectius concrets i definits, de utilitat en patologies específiques.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN CAJA RURAL DE GRANADA
Es premiarà el treball original ja finalitzat o ben publicat en revistes de reconegut prestigi amb posterioritat a l'1 de gener de 2023, i que, segons el jurat, tingui la màxima qualitat entre els premiats.
 
Termini exhaurit
LUNG AMBITION ALLIANCE
Eliminar el càncer de pulmó com a causa de mort a través de la innovació científica i el canvi social. Com a primera meta s'ha marcat duplicar la supervivència a cinc anys en càncer de pulmó per a l'any 2025.
 
Termini exhaurit
INSTITUTO DE ESTUDIOS DEL HUEVO
L'Institut d'Estudis de l'Ou té entre els seus objectius fomentar la investigació, el desenvolupament i la divulgació de tots els aspectes que concerneixen l'ou en la relació amb l'Alimentació, la Nutrició, la Salut humana i els factors que condicionen la qualitat en la seva producció, transformació i consum.
 
Termini exhaurit
EPPENDORF AG
The Prize is intended to encourage and support the work of promising young neurobiologists . It is awarded annually to one young scientist for the most outstanding neurobiological research based on methods of molecular and cell biology conducted during the past three years.
 
Termini exhaurit
B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
This prestigious award honours outstanding research on biologically active molecules and systems in the fields of chemistry, biochemistry, and physiology as well as on their clinical importance.
 
Termini exhaurit
UNIVERSIDAD DE ALCALÁ DE HENARES
El propòsit d'aquests premis és incentivar i reconèixer la recerca d'excel·lència entre les dones, donant visibilitat al treball desenvolupat per aquest col·lectiu en l'àmbit Nacional en dues modalitats.
 
Termini exhaurit
SEE - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE EPIDEMIOLOGIA
Facilitar el desenvolupament d'un projecte de recerca en epidemiologia per part de persones investigadores joves.
 
Termini exhaurit
OCCIDENT FUNDACIÓ JESÚS SERRA
Els Premis a la Recerca Fundació Jesús Serra reconeixen trajectòries de recerca d'excel·lència que incloguin contribucions destacades a la investigació en nutrició i l'alimentació amb impacte a la salut.
El premi s'atorga en dues categories:
 • Recerca bàsica
 • Recerca clínica
 •  
  Termini exhaurit
  FUNDACION MAPFRE
  Premiem aquell projecte que hagi generat més impacte a la societat en matèria social, cultural, de seguretat viària i prevenció de lesions, o de salut i promoció d'hàbits saludables.
   
  Termini exhaurit
  Fundación de Investigación HM Hospitales
  Reconèixer i posar en valor davant la societat l'impacte dels avenços medico-científics, es premia la tasca d'un científic o científica de prestigi internacional que hagi aconseguit una troballa biomèdica de rellevància mundial i la carrera professional hagi contribuït de manera transcendental a la millora de la salut de les persones.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ALEXANDER VON HUMBOLDT
  The Friedrich Wilhelm Bessel Research Award recognizes scientists and scholars, internationally renowned in their field, who completed their doctorates less than 18 years ago and who in future are expected to continue producing cutting-edge achievements which will have a seminal influence on their discipline beyond their immediate field of work.
   
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  THE LYMPH&CO FOUNDATION
  Long-term international visits to research groups in the field of Lymphoma for young researchers residing in The Netherlands.
   
   
   
   
  Articles
   
  Aldea-Perona A, Florez-Beledo J, Frias-Iniesta J, García AG*, Tamargo J, Zaragozá F. An account on the history of pharmacology in Spain. Pharmacol Res 2024; 202: 107104.
   
  Pintus G, Seccia TM, Amar L, Azizi M, Riester A, Reincke M, Widimský J, Naruse M, Kocjan T, Negro A, Kline G, Tanabe A, Satoh F, Rump LC, Vonend O, Fuller PJ, Yang J, Chee NYN, Magill SB, Shafigullina Z, Quinkler M, Oliveras A, Lee BC, Chang CC, Wu VC, Krátká Z, Battistel M, Bagordo D, Caroccia B, Ceolotto G, Rossitto G, Rossi GP*. Subtype Identification of Surgically Curable Primary Aldosteronism During Treatment With Mineralocorticoid Receptor Blockade. Hypertension 2024; 81(6): 1391-1399.
   
  Rossi GP*, Bagordo D, Amar L, Azizi M, Riester A, Reincke M, Degenhart C, Widimský J, Naruse M, Deinum J, Kocjan T, Negro A, Rossi E, Kline G, Tanabe A, Satoh F, Rump LC, Vonend O, Willenberg HS, Fuller PJ, Yang J, Chee NYN, Magill SB, Shafigullina Z, Quinkler M, Oliveras A, Lee BC, Chang CC, Wu VC, Krátká Z, Battistel M, Rossitto G, Seccia TM. Unilaterally Selective Adrenal Vein Sampling for Identification of Surgically Curable Primary Aldosteronism. Hypertension 2024; 80(10): 2003-2013.
   
  Niarakis A*, Ostaszewski M, Mazein A, Kuperstein I, Kutmon M, Gillespie ME, Funahashi A, Acencio ML, Hemedan A, Aichem M, Klein K, Czauderna T, Burstscher F, Yamada TG, Hiki Y, Hiroi NF, Hu F, Pham N, Ehrhart F, Willighagen EL, Valdeolivas A, Dugourd A, Messina F, Esteban-Medina M, Peña-Chilet M, Rian K, Soliman S, Aghamiri SS, Puniya BL, Naldi A, Helikar T, Singh V, Fariñas-Fernández M, Bermudez V, Tsirvouli E, Montagud A, Noël V, Ponce de Leon M, Maier D, Bauch A, Gyori BM, Bachman JA, Luna A, Piñero J, Furlong LI, Balaur I, Rougny A, Jarosz Y, Overall RW, Phair R, Perfetto L, Matthews L, Rex DAB, Orlic-Milacic M, Monraz-Gomez LC, De Meulder B, Ravel JM, Jassal B, Satagopam V, Wu G, Golebiewski M, Gawron P, Calzone L, Beckmann JS, Evelo CT, D'Eustachio P, Schreiber F, Saez-Rodriguez J, Dopazo J, Kuiper M, Valencia A, Wolkenhauer O, Kitano H, Barillot E, Auffray C, Balling R, Schneider R, COVID-19 Disease Map Community. Drug-target identification in COVID-19 disease mechanisms using computational systems biology approaches. Front Immunol 2024; 14: 1282859 (Acceptat).
   
  Medina-Dols A, Cañellas G, Capó T, Sole M, Mola M, Cullell N, Jaume M, Nadal-Salas L, Llinàs J, Gomez L, Tur S, Jiménez C, Díaz RM, Carrera C, Muiño E, Gallego-Fabrega C, Soriano Tàrrga C, Ruiz-Guerra L, Pol-Fuster J, Asensio V, Muncunill J, Fleischer A, Iglesias A, Giralt E, Lazcano Uxue U, Fernández-Pérez I, Jiménez J, Gabriel-Salazar M, Garcia-Gabilondo M, Lei T, Torres-Aguila NP, Cárcel Márquez J, Lladó J, Olmos G, Rosell A, Montaner J, Planas AM, Rabionet R, Hernández-Guillamon M, Jiménez Conde J, Fernández-Cadenas I, Vives-Bauza C*. Role of PATJ in stroke prognosis by modulating endothelial to mesenchymal transition through the Hippo/Notch/PI3K axis. Cell Death Discov . 2024; 10(1): 85.
   
  Horcajada JP*, Aldonza R, Real M, Espinosa S, Sendra E, Gómez J, Lopez Montesinos I, Gómez-Zorrilla S, Briansó S, Duran-Taberna M, Fernandez A, Tarragó C, Auguet-Quintillá T, COVID-HJ23 group. Safety and efficacy of favipiravir in COVID-19 patients with pneumonia. A randomized, double-blind, placebo-controlled study (FAVID). Pneumonia 2024; 16(1): 3.
   
  Navarra-Ventura G, Riera-Serra P, Roca M, Gili M*, García-Toro M, Vilagut G, Alayo I, Ballester L, Blasco-Cubedo MJ, Castellví P, Colom J, Casajuana C, Gabilondo A, Lagares C, Almenara J, Miranda-Mendizábal A, Mortier P, Piqueras JA, Soto-Sanz V, Alonso J, UNIVERSAL study group. Factors associated with high and low mental well-being in Spanish university students. J Affect Disorders 2024; 356: 424-435.
   
  Miranda-Mendizábal A*, Castellví P, Vilagut G, Alayo I, Almenara J, Ballester L, Echeburúa E, Gabilondo A, Gili M, Mortier P, Piqueras JA, Roca M, Auerbach RP, Bruffaerts R, Kessler RC, Alonso J*. Suicidal ideation risk among LGB Spanish university students: The role of childhood and adolescence adversities and mental disorders. J Affect Disorders 2024; 353: 52-59.
   
  Mosquera-Orgueira A*, Pérez-Encinas M, Díaz-Varela N, Wang YH, Mora E, Diaz-Beya M, Montoro MJ, Pomares-Marín H, Ramos-Ortega F, Tormo M, Jerez A, Nomdedeu J, de Miguel-Sanchez C, Arenillas L, Carcel P, Cedena-Romero MT, Xicoy B, Rivero-Arango E, Del Orbe-Barreto R, Benlloch L, Lin CC, Tien HF, Pérez-Míguez C, Crucitti D, Diez-Campelo M, Valcárcel D*. Validation of the Artificial Intelligence Prognostic Scoring System for Myelodysplastic Syndromes in chronic myelomonocytic leukaemia: A novel approach for improved risk stratification. Br J Haematol 2024; 204(4): 1529-1535.
   
  Kumar A*, Vaca-Dempere M, Mortimer T, Deryagin O, Smith JG, Petrus P, Koronowski KB, Greco CM, Segales J, Andrés E, Lukesova V, Zinna VM, Welz PS, Serrano AL, Perdiguero E, Sassone-Corsi P, Aznar-Benitah S*, Muñoz-Cánoves P*. Brain-muscle communication prevents muscle aging by maintaining daily physiology. Science 2024; 384(6695): 563-572.
   
  Ambrosioni J*, Díaz NA*, Marzolini C, Dragovic G, Imaz A, Calcagno A, Luque S, Curran A, Troya J, Tuset M, Khoo S, Burger D, Cortés CP, Naous N, Molto J. Outcomes of Drug Interactions Between Antiretrovirals and Co-Medications, Including Over-the-Counter Drugs: A Real-World Study. Infect Dis Ther . 2024; 13(3): 609-617.
   
  Zodio S, Serreli G*, Melis MP, Franchi B, Boronat A, de la Torre R, Deiana M. Protective effect of hydroxytyrosol and tyrosol metabolites in LPS-induced vascular barrier derangement in vitro. Front Nutr 2024; 11: 1350378 (Acceptat).
   
  Song WJ, Barreiro E*. ERJ Open Research 2024: achievements, vision and gratitude. ERJ Open Res 2024; 10(1): 00051-2024 (Acceptat).
   
  Molina JD*, Amigo F, Vilagut G, Mortier P, Muñoz-Ruiperez C, Rodrigo-Holgado I, Juanes-González A, Combarro-Ripoll CE, Alonso J, Rubio G. Impact of COVID-19 first wave on the mental health of healthcare workers in a Front-Line Spanish Tertiary Hospital: lessons learned. Sci Rep 2024; 14(1): 8149.
   
  Trabsa A, Casanovas F, Pérez V, Moreno-Alcazar A, Amann BL, Mané A*. Comparison of male and female non-refugee immigrants with psychosis: clinical, sociodemographic, and migration-related differences and impact on stress. Arch Womens Ment Health 2024: (en Premsa).
   
  Mortier P*, Amigo F, Bhargav M, Conde S, Ferrer M, Flygare O, Kizilaslan B, Latorre-Moreno L, Leis A, Mayer MA, Pérez V, Portillo-Van Diest A, Ramírez-Anguita JM, Sanz F, Vilagut G, Alonso J, Mehlum L, Arensman E, Bjureberg J, Pastor M, Qin P. Developing a clinical decision support system software prototype that assists in the management of patients with self-harm in the emergency department: protocol of the PERMANENS project. BMC Psychiatry 2024; 24(1): 220.
   
  Pei J*, Amanvermez Y, Vigo D, Puyat J, Kessler RC, Mortier P, Bruffaerts R, Rankin O, Chua SN, Martinez V, Rapsey C, Fodor LA, David OA, Garcia C, Cuijpers P. Sociodemographic Correlates of Mental Health Treatment Seeking Among College Students: A Systematic Review and Meta-Analysis. Psychiat Serv 2024; 75(6): 556-569.
   
  Araujo-Castro M*, Ruiz-Sánchez JG, Parra-Ramírez P, Martín-Rojas-Marcos P, Aguilera-Saborido A, Gómez-Cerezo JF, López-Lazareno N, Torregrosa-Quesada ME, Gorrin-Ramos J, Oriola J, Poch E, Oliveras A, Méndez-Monter JV, Gómez-Muriel I, Bella-Cueto MR, Mercader-Cidoncha E, Runkle I, Hanzu FA*. Practical consensus for the treatment and follow-up of primary aldosteronism: a multidisciplinary consensus document. Endocrine 2024: (en Premsa).
   
  Mortimer T*, Zinna VM, Atalay M, Laudanna C, Deryagin O, Posas G, Smith JG, García-Lara E, Vaca-Dempere M, Monteiro-de Assis LV, Heyde I, Koronowski KB, Petrus P, Greco CM, Forrow S, Oster H, Sassone-Corsi P, Welz PS*, Muñoz-Cánoves P, Aznar-Benitah S*. The epidermal circadian clock integrates and subverts brain signals to guarantee skin homeostasis. Cell Stem Cell 2024: (en Premsa).
   
  López-Trujillo E*, Segura S, Sánchez J. Painful Hemorrhage of Vestibular Papillae: A Probably Underreported Complication of Vestibular Papillomatosis. Dermatol Pract Concept 2024; 14(1): e2024015.
   
  Aggarwal NR*, Nordwall J, Braun DL, Chung L, Coslet J, Der T, Eriobu N, Ginde AA, Hayanga AJ, Highbarger H, Holodniy M, Horcajada JP, Jain MK, Kim K, Laverdure S, Lundgren J, Natarajan V, Nguyen HH, Pett SL, Phillips A, Poulakou G, Price DA, Robinson P, Rogers AJ, Sandkovsky U, Shaw-Saliba K, Sturek JM, Trautner BW, Waters M, Reilly C, ACTIV-3/TICO Study Group. Viral and Host Factors Are Associated With Mortality in Hospitalized Patients With COVID-19. Clin Infect Dis 2024: (en Premsa).
   
  Altrichter S*, Giménez-Arnau AM, Bernstein JA, Metz M, Bahadori L, Bergquist M, Brooks L, Ho CN, Jain P, Lukka PB, Rodriguez-Suárez E, Walton C, Datto CJ, ARROYO Study Investigators. Benralizumab does not elicit therapeutic effect in patients with chronic spontaneous urticaria: results from the phase 2b multinational, randomised, double-blind, placebo-controlled ARROYO trial . Br J Dermatol 2024: (en Premsa).
   
  Cubero H*, Tizon H, Alavarez-Velasco R, Prieto A, Betancourt-Aldana J, Vaquerizo B*. Placement of a self-expanding transcatheter aortic valve prosthesis in the presence of aortic arch angulation. J Invasive Cardiol 2024; 36(4): .
   
   
  Tel: 93 316 04 00
  Doctor Aiguader, 88
  08003 Barcelona
  Seguiu-nos a:
  Twitter
  Youtube
  En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
  Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).