INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 390
23/01/2015
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
Infect-ERA is an ERA-NET on human infectious diseases funded under the Seventh Research Framework Programme .
Infect-ERA will support scientific research involving all basic aspects of human infection biology caused by bacteria, fungi, viruses and protozoa. More precisely, research addressing the cross-talk between host and pathogens, as well as the relationship between microbes’ environment and infection are in the scope of Infect-ERA.
 
Termini exhaurit
LADY TATA MEMORIAL TRUST
 
Termini exhaurit
BRAIN & BEHAVIOR RESEARCH FOUNDATION
The Brain & Behavior Research Foundation is the largest philanthropic organization dedicated to research across all brain and behavior disorders (not disease specific). Recipients of NARSAD Grants represent an extraordinary variety of disciplines. Research has included (but is not limited to) studies in: genetics, neurobiology, molecular biology, imaging, neurochemical studies, neurophysiology, electrophysiology, clinical psychopharmacology, descriptive clinical studies, epidemiological research, treatment modalities, cognition studies, and outcome and prevention research.
 
Termini exhaurit
Multiple Myeloma Research Foundation, Inc. (MMRF)
The goal of the 2015 Senior Research Award is to accelerate the development of therapeutic approaches for myeloma and may include proposals in basic science or translational research.
 
Termini exhaurit
THE NESTLE FOUNDATION
La Nestlé Foundation dóna suport a la recerca en nutrició humana que tingui una rellevància en salut pública en més de 50 països de renda baixa i renda mitja-baixa per finançar recerca sobre els següents temes:
  • Nutrició materno infantil, incloent lactància materna i complements alimentaris
  • Deficiències en macro- i micronutrients
  • Interaccions entre infeccions i nutrició
  • Educació nutricional i promoció de la salut
  •  
    Termini exhaurit
    MINECO - MINISTERIO DE ECONOMÍA Y COMPETITIVIDAD
    L'objectiu de la convocatòria Reptes-Col·laboració és el suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d'investigació, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis.
     
    Termini exhaurit
    AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
    L'objecte d'aquesta convocatòria és el finançament d'ajuts destinats a l'obtenció de prototipus i la valorització i transferència dels resultats d'investigació generada per equips de recerca de Catalunya. Els projectes objecte d'aquesta convocatòria han de correspondre a la fase de prova de concepte segons l'escala de maduresa tecnològica i han de comprendre activitats estructurades de caràcter demostratiu que permetin l'assoliment d'una prova de concepte, en forma de prototipus, escala pilot, prova preindustrial o assaig preclínic, entre d'altres, i que possibilitin reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia en desenvolupament.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN CAROLINA
    Les beques d'estades curtes tenen com objectiu completar la formació postdoctoral de professors dels centres universitaris llatinoamericans associats a la Fundació Carolina, en universitats o en centres d'investigació espanyols.
    Els beneficiaris d'aquest programa d'estades curtes postdoctorales han de romandre a Espanya un mínim d'un mes i un màxim de tres, i estar sempre avalats per un expert o per un centre receptor español.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    FBBVA - FUNDACIÓN BBVA
    Premiar i incentivar la recerca i la creació cultural en els següents àmbits:
  • Ciències bàsiques (física, química i matemàtiques)
  • Biomedicina
  • Ecologia i biologia de la conservació
  • Tecnologies de la informació i la comunicació
  • Economia, finances i gestió d'empreses
  • Música contemporània
  • Canvi climàtic
  • Cooperació al desenvolupament
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACION PREMIOS REY JAIME I
    El premi es concedirà a aquella persona que la seva tasca hagi estat altament significativa.
    Els candidats podran ser proposats per investigadors, universitats, acadèmies, col·legis professionals, hospitals, empreses, fundacions i altres.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ IMIM
    Concedir ajuts específics per a l’acabament de tesis doctorals que es presentin per a la seva lectura durant l'any 2015.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN CAROLINA
    Les beques de doctorat estan dirigides a fomentar l'obtenció del grau acadèmic de doctor entre els docents de les universitats d'Amèrica Llatina associades amb la Fundació Carolina. En tots els casos, és la universitat o institució educativa d'Amèrica Llatina associada amb la Fundació qui ha de postular als candidats davant la Fundació Carolina.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
    Dotar un conjunt de beques per a llicenciats i titulats superiors espanyols destinades a l’ampliació d’estudis en universitats i centres de recerca espanyols o estrangers.
     
     
     
    Informació últil
     
     No hi ha novetats
     
     
    Banner-convocatories-tancament-02
    Projectes
    Termini exhaurit
    AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
    L'objecte d'aquesta convocatòria és el finançament de projectes d'innovació que es trobin en les fases inicials dins l'escala de maduresa tecnològica per a la valorització de coneixement amb potencial d'incorporació al sector productiu. Els projectes han d'estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l'anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte, entre d'altres. Així mateix, l'ajut inclou un pla de formació orientat al desenvolupament de projectes innovadors que reforçarà el procés de treball en equip i serà conduït per la UC Berkeley. El seguiment d'aquest pla permet obtenir un certificat en emprenedoria. Paral·lelament, es coordinarà un pla de formació local que, juntament amb la participació dels mentors empresarials, haurà d'ajudar els equips de recerca a fer un salt qualitatiu en l'estratègia de valorització del seu coneixement o tecnologia i a adquirir noves capacitats i habilitats útils per a desenvolupaments posteriors.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The aim of the call is to enable scientists in different countries to build an effective collaboration on a common interdisciplinary research project based on complementarities and sharing of expertise, with a clear translational research approach. Subject: a group of rare diseases or a single rare disease following the European definition i.e. a seriously debilitating and/or life-threatening disease affecting not more than five in 10.000 persons in the EU
     
    Termini exhaurit
    INNOVATIVE MEDICINES INITIATIVE
    IMI is a partnership between the European Union and the European pharmaceutical industry, represented by the European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA).
    The goal of the Innovative Medicines Initiative 2 (IMI 2) is to develop next generation vaccines, medicines and treatments, such as new antibiotics. It will build on the successes and lessons learnt under IMI. Like IMI, it will bring together companies, universities, public laboratories, innovative small and medium-sized enterprises (SMEs), patient groups and regulators in collaborative projects that will pave the way for breakthrough vaccines, medicines and treatments to tackle Europe’s growing health challenges, and secure the future international competitiveness of Europe’s pharmaceutical industry.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    La beca de recerca clínica de l’Acadèmia té com a finalitat premiar un projecte de recerca clínica dins del camp de les ciències de la salut.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinars, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    Horizon 2020 is the new EU funding programme for research and innovation running from 2014 to 2020. The Horizon 2020 societal challenge of ‘health, demographic change and wellbeing’ (SC1) for the years 2014 and 2015 includes 34 topics in the ‘personalising health and care’ focus area call (15 in 2014 only, 17 in 2015 only and 2 which are open in both years).
    The personalising health and care call aims to create opportunities for real breakthrough research and radical innovation, by supporting the translation of findings into the clinic and other health and care settings to improve health outcomes, reduce health inequalities and to promote active and healthy ageing.
     
    Termini exhaurit
    RED ESPAÑOLA DE ATENCIÓN PRIMARIA
    La xarxa espanyola d'Atenció Primària convoca ajudes per projectes que s'apliquin i desenvolupin en el camp de l'Atenció Primària.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN INOCENTE INOCENTE
    Els projectes de recerca presentats a aquesta convocatòria podran ser de caràcter bàsic, clínic, epidemiològic o social. Els projectes es presentaran al voltant d'un investigador principal que vetllarà per la realització dels treballs proposats
     
    Termini exhaurit
    ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE UROLOGÍA
    Fomentar la investigació en el camp de la Urologia. Es persegueix promoure investigació de caràcter clínic, investigació en resultats de salut i investigació translacional.
     
    Termini exhaurit
    BRAIN & BEHAVIOR RESEARCH FOUNDATION
    The Brain & Behavior Research Foundation is the largest philanthropic organization dedicated to research across all brain and behavior disorders (not disease specific). Recipients of NARSAD Grants represent an extraordinary variety of disciplines. Research has included (but is not limited to) studies in: genetics, neurobiology, molecular biology, imaging, neurochemical studies, neurophysiology, electrophysiology, clinical psychopharmacology, descriptive clinical studies, epidemiological research, treatment modalities, cognition studies, and outcome and prevention research.
     
    Termini exhaurit
    MINECO - MINISTERIO DE ECONOMÍA Y COMPETITIVIDAD
    L'objectiu de la convocatòria Reptes-Col·laboració és el suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d'investigació, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis.
     
    Termini exhaurit
    AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
    L'objecte d'aquesta convocatòria és el finançament d'ajuts destinats a l'obtenció de prototipus i la valorització i transferència dels resultats d'investigació generada per equips de recerca de Catalunya. Els projectes objecte d'aquesta convocatòria han de correspondre a la fase de prova de concepte segons l'escala de maduresa tecnològica i han de comprendre activitats estructurades de caràcter demostratiu que permetin l'assoliment d'una prova de concepte, en forma de prototipus, escala pilot, prova preindustrial o assaig preclínic, entre d'altres, i que possibilitin reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia en desenvolupament.
     
    Termini exhaurit
    AGENCIA MUNDIAL ANTIDOPAJE
    Promoure projectes científics en el camp de l'antidopatge.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    La beca de recerca bàsica de l’Acadèmia té com a finalitat premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinars, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
     
    Altres
    Termini exhaurit
    EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
    EMBO is an organization of more than 1700 leading researchers that promotes excellence in the life sciences. The major goals of the organization are to support talented researchers at all stages of their careers, stimulate the exchange of scientific information, and help build a European research environment where scientists can achieve their best work.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
    La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de psiquiatria del programa MIR.
     
    Termini exhaurit
    FULBRIGHT ESPAÑA
    Atorgar 3 beques parcials (borses de viatge) destinades a dones universitàries que vulguin ampliar coneixements o investigar en centres d'ensenyament superior als Estats Units.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ALICIA KOPLOWITZ
    Convocar 10 beques per a realitzar estades, d'entre 3 i 6 mesos, per a ampliar la formació acadèmica, clínica, metodològica o col·laborar en projectes d'investigació en centres estrangers de prestigi en Psiquiatria Infanto-Juvenil i en Neurociències en el nen.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO LA CAIXA
    La Fundació "La Caixa" convoca 65 beques per cursar estudis de postgrau, durant el curs 2015-2016, en qualsevol universitat de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).
    El nivell d’estudis a realitzar és l'equivalent al de màster, doctorat o investigació postdoctoral.
    També s’admetran, en funció de l’interès del tema i de la vàlua del candidat, els projectes predoctorals d'investigació científica i tècnica.
    La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO LA CAIXA
    Concessió de 25 beques per realitzar estudis oficials de doctorat que culminin amb la lectura de la tesi doctoral en una universitat espanyola.
    La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LEUCEMIA Y LIMFOMA
    Les beques "MARCOS FERNÁNDEZ" van dirigides a Metges Especialistes en Hematologia o Oncologia i a llicenciats en Biologia, Farmàcia i Química i s'instituïxen per a contribuir a la millora en el diagnòstic i tractament de la leucèmia, el linfoma, el mieloma i altres malalties hematològiques.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquestes beques (6) estan destinades a premiar la participació en una estada clínica o de recerca a l’estranger d’estudiants universitaris de Ciències de la Salut.
    Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els estudiants universitaris de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica o recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels estudiants universitaris a l’estranger.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquesta beca està destinada a premiar la participació en una estada clínica o de recerca a l’estranger de joves professionals de l’àmbit de les Ciències de la Salut.
    Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els joves professionals de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica o recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels joves professionals a l’estranger.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LILLY
    La Fundació Lilly fa pública la seva convocatòria dels Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica Preclínica i Clínica 2015, per a investigadors que hagin contribuït de manera significativa al desenvolupament de la biomedicina i les ciències de la salut a Espanya i mantinguin una activitat investigadora de reconegut nivell científic.
    L'objectiu és fomentar la recerca biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, mitjançant la concessió de premis que reconeguin i donin suport a trajectòries científiques d'excel·lència.
     
    Termini exhaurit
    B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
    This international prize honours outstanding research on biologically active molecules and systems in the areas of chemistry, biochemistry, and physiology as well as their clinical importance.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi es lliurarà al projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en Atenció Primària que ja s’hagi aplicat del qual es puguin avaluar els resultats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Està destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d'un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi es lliurarà a la trajectòria de recerca (individual o per grups de recerca), dins l'àmbit de les ciències de la salut que, en els últims cinc anys, hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d'arreu del món, almenys una de les quals durant l'any 2012, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra i que hom consideri que posseeix les millors qualitats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats d'especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una infermera/er catalana/là o vinculada/at als països catalans.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Es premiarà l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula o gravació realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de Catalunya o de Balears l’any 2014 que, per la importància sanitària del tema i per l’interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest Premi s’atorgarà a l’activitat que, en pro de la promoció de la salut, hagi desenvolupat una entitat cívica sense ànim de lucre.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
    Promoure la recerca internacional sobre Biologia Molecular i en especial la mobilitat dels investigadors que vulguin treballar a un centre d'un altre país.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ BANC DE SABADELL
    La Fundació Banc de Sabadell convoca 10 ajudes a la investigació científica per a aspirants predoctorals de nacionalitat espanyola, que estiguin en procés de realització de la tesi doctoral en qualsevol universitat espanyola o estrangera, destinades a la promoció i desenvolupament de treballs científics o estades en universitats o altres centres de recerca espanyols o estrangers, preferentment en camps del coneixement econòmic, empresarial i social.
     
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
    Dotar un conjunt de beques per a llicenciats i titulats superiors espanyols destinades a l’ampliació d’estudis en universitats i centres de recerca espanyols o estrangers.
     
    Termini exhaurit
    Loire Valley Institute for Advanced Studies (LeStudium)
    Created in 1996, the objective of LE STUDIUM® is to create a dynamic outwards-looking international scientific community in the French region Centre, connecting its public and private research institutions.
    One of its principal missions is welcoming experienced foreign researchers to the laboratories and industries of region Centre. To date, LE STUDIUM® has welcomed more than 130 experienced researchers to the region.
    LE STUDIUM® leads scientific animation in order to favor cross-disciplinary exchanges with regional and international scientific communities to build human capital for research, development and innovation.
     
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.

    Novo Nordisk is a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care. The company also has leading positions within haemophilia care, growth hormone therapy and hormone replacement therapy. Headquartered in Denmark, Novo Nordisk employs approximately 35,000 employees in 75 countries, and markets its products in more than 180 countries.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The objective of the EFSD/Lilly Research Fellowships is to encourage innovative research in the fields of diabetes and its complications, and to promote excellence in medical education. Applicants should have demonstrated their ability in the field of diabetes research.
     
     
     
     
    Articles
     
    Hernández-Puiggros P, Montes A, Solano A, Aguilar JL, Conesa G, Horcajada JP. Conservative Treatment of an Epidural Abscess After Thoracic Epidural Catheterization. A A Case Rep 2014; 3(12): 162-165.
     
    Low DE, Alderson D, Cecconello I, Chang AC, Darling GE, D'Journo XB, Griffin SM, Hölscher AH, Hofstetter WL, Jobe BA, Kitagawa Y, Kucharczuk JC, Law SY, Lerut TE, Maynard N, Pera MR, Peters JH, Pramesh CS, Reynolds JV, Smithers BM, van Lanschot JJ. International Consensus on Standardization of Data Collection for Complications Associated With Esophagectomy: Esophagectomy Complications Consensus Group (ECCG). Ann Surg 2015; 262(2): 286-294.
     
    Lorente L, Sancho JJ, Ruiz S, Sitges-Serra A*. Importance of in situ preservation of parathyroid glands during total thyroidectomy. Br J Surg 2015; 102(4): 359-367.
     
    Raffi F*, Babiker A, Richert L, Molina JF, George EC, Antinori A, Arribas JR, Grarup J, Hudson F, Schwimmer C, Saillard J, Wallet C, Jansson PO, Allavena C, Van Leeuwen R, Delfraissy JF, Vella S, Chene G, Pozniak A, for the NEAT001/ANRS143 Study Group (...,Knobel H,...). Ritonavir-boosted darunavir combined with raltegravir or tenofovir-emtricitabine in antiretroviral-naive adults infected with HIV-1: 96 week results from the NEAT001/ANRS143 randomised non-inferiority trial. Lancet 2014; 384(9958): 1942-1951.
     
    Lacima G*, Pera M, González-Argenté X, Torrents A, Valls-Solé J, Espuña-Pons M. Is electromyography a predictive test of patient response to biofeedback in the treatment of fecal incontinence?. Neurourol Urodynam 2016; 35(3): 390-394.
     
    Lanzarini E, Nogués X, Goday A, Benaiges D, de Ramón M, Villatoro M, Pera MR, Grande L, Ramon-Moros JM*. High-Dose Vitamin D Supplementation is Necessary After Bariatric Surgery: A Prospective 2-Year Follow-up Study. Obes Surg 2015; 25(9): 1633-1638.
     
    Espejo-Herrera N, Cantor KP, Malats N, Silverman D, Tardón A, García-Closas R, Serra C, Kogevinas M, Villanueva CM*. Nitrate in drinking water and bladder cancer risk in spain. Environ Res 2015; 137: 299-307.
     
    Boswell L, Pascual J, Oliveras A*. Resistant hypertension: do all definitions describe the same patients?. J Hum Hypertens 2015; 29(9): 530-534.
     
    Alameda F*, Garrote L, Mojal S, Sousa C, Muset M, Lloveras B, Bellosillo B, Saldanha C, Carreras Collado R, Serrano S. Cervista HPV HR Test for Cervical Cancer Screening: A Comparative Study in the Catalonian Population. Arch Pathol Lab Med 2015; 139(2): 241-244.
     
    Kerestes R*, Harrison BJ, Dandash O, Stephanou K, Whittle S, Pujol J, Davey CG. Specific functional connectivity alterations of the dorsal striatum in young people with depression. Neuroimage Clin 2014; 7: 266-272.
     
    Maseda E*, Suarez-de-la-Rica A, Anillo V, Tamayo E, Garcia-Bernedo CA, Ramasco F, Villagran MJ, Maggi G, Giménez MJ, Aguilar L, Granizo JJ, Buño A, Gilsanz F. Procalcitonin-guided therapy may reduce length of antibiotic treatment in intensive care unit patients with secondary peritonitis: A multicenter retrospective study. J Crit Care 2015; 30(3): 537-542.
     
    Balcells E, Gimeno-Santos E, De Batlle J, Ramon MA, Rodríguez E, Benet M, Farrero E, Ferrer A, Guerra S, Ferrer J, Sauleda J, Barbera JA, Agusti A, Rodríguez-Roisín R, Gea J, Antó JM, Garcia-Aymerich J*, and the PAC-COPD Study Group (...,Gayete A, Orozco-Levi M, Vollmer I,...). Characterisation and prognosis of undiagnosed chronic obstructive pulmonary disease patients at their first hospitalisation. BMC Pulmonary Medicine 2015; 15(1): 4.
     
    Hochberg MC*, Martel-Pelletier J, Monfort J, Möller I, Castillo JR, Arden NK, Berenbaum F, Blanco FJ, Conaghan PG, Domenech G, Henrotin Y, Pap T, Richette P, Sawitzke A, du Souich P, Pelletier JP, on behalf of the MOVES Investigation Group. Combined chondroitin sulfate and glucosamine for painful knee osteoarthritis: a multicentre, randomised, double-blind, non-inferiority trial versus celecoxib. Ann Rheum Dis 2016; 75(1): 37-44.
     
    Gómez-Hospital JA, Mauri J, Pinar E, Goicolea J, García-del Blanco B, Serra A, Miranda F, Molina E, Sánchez E, Aragón V, Masotti M, Rodríguez J, Jiménez J, Ortas R, Martínez P, Serra B, Moreu J, Nieto GD, Bossa F, Nogales JM, Bassaganyas J, Díaz J, Cascón JD. The TITAN-AMI multicentre registry evaluating the usage of Titan2 stent in patients with ST segment elevation myocardial infarction. Final result at 12-month follow-up. Minerva Cardioangiol 2015; 63(1): 11-20.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).