INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 619
26/07/2019
Projectes
Termini exhaurit
EUROPEAN COMMISSION
The Research Infrastructure Voucher Call invites non-HBP researchers to apply for a voucher to secure HBP engineering solutions for their challenging research problems. The vouchers fund the work of the HBP research infrastructure engineering teams to implement feature requests of the voucher winners. While benefiting from tailor-made developments and solutions, voucher winners will not receive any direct funding for their work from the HBP. The vouchers do not fund the work of the external voucher winners.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE DIRECTIVOS DE LA SALUD
Aquesta beca buscarà premiar el sol·licitant que vulgui desenvolupar en la seva organització sanitària una idea de projecte innovador que millori la gestió.
Aquesta millora de gestió podrà ser tant de recursos humans, materials, medicaments, protocols o qualsevol altre àmbit; i per organització s'entendran centres d'atenció primària, hospitals o altres complexos assistencials sanitaris, tant públics com privats.
L'execució del projecte innovador, podrà fer-se tant de manera individualitzada com col·lectiva, en un mateix servei o comptant amb la col·laboració de diversos serveis dins o fora de la pròpia organització.
 
Termini exhaurit
Epilepsy Foundation
The 2020 Shark Tank Competition will provide funding totaling up to $200,000 to support the development and commercialization of an important new product, technology, or therapeutic concept to help people with epilepsy.
 
Termini exhaurit
AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
Aquestes bases reguladores tenen per objecte regular la concessió d'ajuts per finançar projectes de transferència dels resultats de la recerca.
Els projectes han d'estar destinats a la realització d'activitats conduents a la creació d'una spin-off o l'explotació de llicències o qualsevol altra forma de protecció de propietat intel·lectual i industrial d'una tecnologia o coneixement, així com les activitats de caràcter demostratiu necessàries per a la seva validació.
Addicionalment, s'hauran de dur a terme activitats que permetin identificar altres tecnologies o coneixements potencialment transferibles.
Per al desenvolupament d'aquests projectes, la universitat o el centre de recerca beneficiari ha de contractar una persona emprenedora que s'hi incorporarà per un període de 18 mesos explícitament per desenvolupar el projecte.
 
Termini exhaurit
NUTRICIA RESEARCH FOUNDATION
The Nutricia Research Foundation supplies grants for nutrition related research projects to young investigators (< 10 years after obtaining their PhD)
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN LUCHA CONTRA LA CEGUERA (FUNDALUCE)
L'objecte d'aquesta convocatòria és fomentar les activitats de recerca de qualitat en entitats públiques i privades sense finalitat de lucre, en les àrees de recerca de possibles estratègies terapèutiques concretes en el camp de les Distròfies Hereditàries de la Retina.
Es pretén estimular la presentació de projectes coordinats en què participen dos o més grups de recerca, pertanyents a diferents institucions, que col·laborin tant en els mitjans i infraestructures com en els fins.
Es valorarà positivament la constitució de grups de recerca amplis, sempre en coherència amb els objectius del projecte.
 
Termini exhaurit
ROLEX ARWARDS FOR ENTERPRISE
The Rolex Awards for Enterprise support pioneering work in five areas:
 • exploration,
 • environment,
 • applied technology
 • science & health
 • cultural heritage
  In addition to demonstrating a spirit of enterprise and leadership, candidates must put forward projects or work plans that have a clear purpose, are original and have the potential for significant impact.
 •  
  Termini exhaurit
  SOCIEDAD ESPAÑOLA DE REUMATOLOGIA PEDIÁTRICA (SERPE)
  L'objectiu d'aquestes beques és impulsar la recerca en Reumatologia Pediàtrica a Espanya. S'atorgaran als 4 millors projectes originals i inèdits d'investigació presentats.
   
  Borses de viatge
  Termini exhaurit
  NUTRICIA RESEARCH FOUNDATION
  The International Training Fellowships offer funding for for visiting renowned institutes and performing research training to PhD candidates or post docs <5 yrs after having obtained their PhD. Typical duration:12 months or 1-3 months (Short Term international Training Fellowships)
   
  Termini exhaurit
  EUROPEAN ASSOCIATION FOR THE STUDY OF THE LIVER
  The Short-Term Fellowship programme is directed at postgraduate investigators (both basic and clinical investigators) who intend to spend a limited amount of time (usually 3-6 months) at a foreign institution to accomplish a very focused research project, to learn an experimental procedure or methodology, or to get in-depth knowledge about a sophisticated, clinical diagnostic procedure not available at the Home Institution.
   
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  The ‘CONCERT-European Joint Programme for the Integration of Radiation Protection Research’ under Horizon 2020 is operating as an umbrella structure for the research initiatives jointly launched by the radiation protection research platforms MELODI, ALLIANCE, NERIS and EURADOS. Based on the platform SRAs and joint programming, CONCERT will develop research priorities, align them with priorities from participating Member States and will seek further input from society and stakeholders.
   
  Premis
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DEXEUS SALUD DE LA MUJER
  PREMI concedit a la persona/es, equip de treball o institució amb una trajectòria professional o línia de recerca continuada la qual representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona i particularment en l'àmbit de l'Obstetrícia, la Ginecologia i la Medicina de la Reproducció. Àmbit Internacional.
   
  Termini exhaurit
  SOCIEDAD ESPAÑOLA DE FARMACIA HOSPITALARIA
  Fomentar el desenvolupament i la visibilitat d'aquells projectes innovadors i col·laboratius per a la millora de la pràctica farmacèutica centrada en el pacient.
   
  Termini exhaurit
  REIAL ACADÈMIA DE FARMÀCIA DE CATALUNYA
  La Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC) va crear i concedeix anualment un premi amb el seu nom, amb l'objectiu d'enaltir una personalitat, un col·lectiu o una institució que hagi contribuit de forma destacada, amb una trajectòria perseverant, o amb un fet de relleu singular, a ennoblir el món de la Farmàcia a Catalunya, a la resta de l'Estat Espanyol o a nivell internacional.
   
  Termini exhaurit
  REAL FUNDACIÓN VICTORIA EUGENIA
  Fomentar l'interès investigador al col·lectiu mèdic i multidisciplinar, i estimular el desenvolupament de treballs en l'àmbit de l'hematologia.
  Objectius:
 • Promoure la investigació sobre les conseqüències que l'ús clínic dels concentrats de factors de coagulació provoca en els afectats per l'hemofília i altres trastorns de la coagulació.
 • Dotar de beques de recerca per aconseguir la màxima especialització en els temes relacionats amb l'hemofília o d'altres problemes relacionats amb les coagulopaties congènites.
 • Promocionar cursos, congressos, seminaris, taules rodones i conferències relacionades amb les coagulopaties congènites.
 • Editar publicacions i crear fons documentals.
 • Preparar campanyes de sensibilització, desenvolupar iniciatives i projectes de prevenció, així com organitzar serveis d'orientació i consulta.
 • Instrumentalitzar accions que afavoreixin la reinserció social i la rehabilitació psíquica dels afectats per coagulopaties congènites i / o malalties associades.
 •  
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  EUROPEAN SOCIETY FOR CLINICAL VIROLOGY
  The European Society for Clinical Virology (ESCV) provides fellowships to researchers to enable them to visit Centers for Clinical or Diagnostic Virology in Europe, in order to learn special or new techniques that are of value for their future clinical or laboratory work.
   
   
   
  Informació últil
   
   No hi ha novetats
   
   
  Banner-convocatories-tancament-02
  Projectes
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  Advanced Grants are designed to support excellent Principal Investigators at the career stage at which they are already established research leaders with a recognised track record of research achievements. Applicant Principal Investigators must demonstrate the ground-breaking nature, ambition and feasibility of their scientific proposal.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
  Amb l'objectiu de promoure la investigació oncològica a Espanya. La finalitat d'aquest ajut, és donar suport als millors investigadors en el camp del càncer de mama i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per a això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals consolidats en el camp del càncer de mama que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació
  L'acte de lliurament de l'ajut tindrà lloc al 11 de novembre de 2019 a Madrid.
  El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
  La finalitat de la beca, que el 2019 celebra el seu 10è aniversari, és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.
  L'acte de lliurament de la 17a edició de la Beca FERO tindrà lloc al 11 de novembre de 2019 a Madrid.
  El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN BANCO SANTANDER
  La present convocatòria té la finalitat de recolzar projectes socials, a escala local, que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.
  Àrees d'actuacions:
 • Atenció a l'envelliment, a la discapacitat i al suport o tractament de malalties.
 • Pobresa i exclusió social.
 •  
  Termini exhaurit
  DEPARTMENT OF DEFENSE
  The Breast Cancer Research Program (BCRP) challenges the scientific community to design research that will address the urgency of ending breast cancer. Specifically, the BCRP seeks to accelerate high-impact research with clinical relevance, encourage innovation and stimulate creativity,and facilitate productive collaborations.
   
  Termini exhaurit
  DEPARTMENT OF DEFENSE
  The PRCRP was initiated in 2009 to provide support for cancer research of exceptional scientific merit not addressed by the breast cancer, prostate cancer, lung cancer, and ovarian cancer research programs executed and managed by the Office of the Congressionally Directed Medical Research Programs (CDMRP).
  The goal of the PRCRP is to improve mission readiness and quality of life by decreasing the burden of cancer on Service members, their families, and the American public. The PRCRP is charged by Congress with the mission to investigate cancer risks and knowledge gaps that may be relevant to active duty Service members, their families, other military beneficiaries, and the American public.
   
  Borses de viatge
  Termini exhaurit
  THE COMPANY OF BIOLOGISTS
  The Company of Biologists' journals – Development, Journal of Cell Science, The Journal of Experimental Biology, and Disease Models & Mechanisms (DMM) – offer fellowships to graduate students and post-doctoral researchers wishing to make collaborative visits to other laboratories. These are designed to offset the cost of travel and other expenses.

  Applicants should be working in the field of the journal to which they apply.
   
  Termini exhaurit
  DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
   
  Termini exhaurit
  DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
   
  Premis
  Termini exhaurit
  Fundacio Sanitas
   
  Termini exhaurit
  SEEN - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA Y NUTRICIÓN
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DomusVi
  L'objecte del guardó és donar suport a projectes innovadors impulsats per universitats, instituts de recerca, spin offs, start-up 's ..., dirigits a millorar la qualitat de vida i l'atenció a persones en situació de cronicitat, dependència o amb discapacitat. S'acceptaran dos tipus de treballs:
  1. Projectes de recerca bàsica o clínica dirigits a produir nou coneixement en l'àmbit de l'atenció sociosanitària; 2. Projectes tècnics i tecnològics que aportin solucions innovadores a nivell social, assistencial, terapèutic o rehabilitador i que hagin demostrat la seva viabilitat i utilitat.

  Es valorarà la qualitat científica i tècnica del projecte presentat, la innovació que introdueix, el seu impacte social i els resultats obtinguts o que s'espera obtenir per millorar la qualitat de vida dels destinataris del projecte.
   
  Termini exhaurit
  EUROSCIENCE
  The European Young Researchers’ Award (EYRA), granted by EuroScience since 2010, aims to inspire early stage researchers in all research areas to incorporate a European dimension and perspective into their research. Two awards are granted every two years to: a) a PhD candidate and b) a postdoctoral fellow.
  The prize-giving ceremony for the two awards is held at the biennial EuroScience flagship event, EuroScience Open Forum (ESOF). The Award consists of a certificate, waiving the participation fee to ESOF, a grant to cover travel and accommodation for the stay in the ESOF city and one year free EuroScience membership.
   
  Termini exhaurit
  Grete Lundbeck European Brain Research Foundation
  The Brain Prize has been established by a private Danish foundation, the Grete Lundbeck European Brain Research Foundation. Grete Lundbeck European Brain Research Prize – ‘The Brain Prize’- is awarded to one or more scientists who have distinguished themselves by an outstanding contribution to European neuroscience and who are still active in research.
  The Brain Prize recognises highly original and influential advances in any area of brain research, defined as research on any aspects of the brain and the nervous system in health and disease. It is a broad research field, encompassing a wide range of disciplines from basic neuroscience to applied clinical research aimed at producing new scientific knowledge on aetiology, pathogenesis, diagnosis, treatment and prophylaxis of diseases affecting the brain and the nervous system.
   
  Termini exhaurit
  ASCI - American Society for Clinical Investigation
  The American Society for Clinical Investigation (ASCI) established in 1908, is one of the nation's oldest and most respected medical honor societies. The ASCI is dedicated to the advancement of research that extends the understanding and improves the treatment of human diseases, and its members are committed to mentoring future generations of physician-scientists.

  The Harrington Discovery Institute at University Hospitals Case Medical Center, part of a national initiative unveiled in February 2012 called the Harrington Project, is a nonprofit medical institute dedicated to physician-scientists, enabling them to transform breakthrough insights into novel therapies that enhance patient care. The Harrington Project is fueled by $250 million in donations and other funding, including $50 million from the Harrington Family.
   
   
   
   
  Articles
   
  Carrión-Barberá I*, Salman-Monte TC, Castell S, Castro-Dominguez F, Ojeda F, Monfort J. Successful treatment of systemic lupus erythematosus pleuropericarditis with belimumab: A case report and literature review. Eur J Rheumatol 2020: (en Premsa).
   
  González-Galarzo MC*, Ronda E, Benavides FG, García AM. Factores sociodemográficos y laborales relacionados con la exposición laboral a riesgos psicosociales por ocupación en España. Proyecto MatEmESp. Arch Prev Riesgos Labor 2019; 22(3): 121-128.
   
  Font-Ribera L, Marco E, Grimalt JO, Pastor S, Marcos R, Abramsson-Zetterberg L, Pedersen M, Grummt T, Junek R, Barreiro E, Heederik D, Spithoven J, Critelli R, Naccarati A, Schmalz C, Zwiener C, Liu J, Zhang X, Mitch W, Gracia-Lavedan E, Arjona L, de Bont J, Tarès L, Vineis P, Kogevinas M, Villanueva CM*. Exposure to disinfection by-products in swimming pools and biomarkers of genotoxicity and respiratory damage - The PISCINA2 Study. Environ Int 2019; 131: 104988.
   
  Roldan-Romero JM, Beuselinck B, Santos M, Rodriguez-Moreno JF, Lanillos J, Calsina B, Gutierrez A, Tang K, Lainez N, Puente J, Castellano D, Esteban E, Climent MA, Arranz JA, Albersen M, Oudard S, Couchy G, Caleiras E, Montero-Conde C, Cascón A, Robledo M, Rodríguez-Antona C*, García-Donas J, Spanish Oncology Genitourinary Group (SOGUG) (...,Bellmunt J,...). PTEN expression and mutations in TSC1, TSC2 and MTOR are associated with response to rapalogs in patients with renal cell carcinoma. Int J Cancer 2020; 146(5): 1435-1444.
   
   
  Basile L*, Ciruela P, Requena-Méndez A, Vidal MJ, Dopico E, Martín-Nalda A, Sulleiro E, Gascon J, Jané M, The Working Group Of Congenital Chagas Disease In Catalonia (...,Payà Panadés A, Mur Sierra A, Villar-García J,...). Epidemiology of congenital Chagas disease 6 years after implementation of a public health surveillance system, Catalonia, 2010 to 2015. Euro Surveill 2019; 24(26): 1900011.
   
  Martín-Ontiyuelo C, Sánchez-Font A*, Gimeno E, Suarez-Piñera M, Curull V. Hipercaptación ósea en 18F-FDG-PET/TC en paciente con cáncer de pulmón, ¿es siempre una metástasis?. Arch Bronconeumol 2020; 56(1): 51-52.
   
  Pretus C*, Marcos-Vidal L, Martínez-García M, Picado M, Ramos-Quiroga JA, Richarte V, Castellanos FX, Sepulcre J, Desco M, Vilarroya O, Carmona S. Stepwise functional connectivity reveals altered sensory-multimodal integration in medication-naïve adults with attention deficit hyperactivity disorder. Hum Brain Mapp 2019; 40(16): 4645-4656.
   
  Jacob J, Llauger L*, Herrero-Puente P, Martín-Sánchez FJ, Llorens P, Roset A, Gil V, Fuentes M, Lucas-Imbernón FJ, Miró Ò, Gil C, Alonso H, Pérez-Llantada E, Llopis-García G, Santos-Matallana MC, Barrenechea-Moxó MLD, Salgado-Pérez L, Escoda R, Xipell C, Sánchez C, Gaytan JM, Pérez-Durá MJ, Salvo E, Pavón J, Noval A, Torres JM, López-Grima ML, Valero A, Juan MÁ, Aguirre A, Pedragosa MA, Mínguez S, Alonso MI, Ruiz F, Franco JM, Mecina AB, Tost J, Berenguer M, Donea R, Sánchez-Ramón S, Carbajosa-Rodríguez V, Piñera P, Sánchez-Nicolás JA, Garate RT, Alquézar-Arbé A, Rizzi MA, Herrera S, Roset A, Cabello I, Haro A, Richard F, Álvarez-Perez JM, López-Diez MP, Vázquez-Álvarez J, Prieto-García B, García MG, González MS, Javaloyes P, Marquina V, Jiménez I, Hernández N, Brouzet B, Espinosa B, Andueza JA, Romero R, Ruíz M, Calvache R, Serralta MTL, Jave LEC, Arriaga BA, Bergua BS, Mojarro EM, Jiménez BSA, Bécquer LT, Burillo G, García LL, LaSalle GC, Urbano CA, Soto ABG, Padial ED, Ferrer ES, Garrido JM, Lucas-Imbernón FJ, Gaya R, Bibiano C, Mir M, Rodríguez B, Carballo JL, Rodríguez-Adrada E, Miranda BR, ICASEMES-Research Group. Acute heart failure and adverse events associated with the presence of renal dysfunction and hyperkalaemia. EAHFE- renal dysfunction and hyperkalaemia. Eur J Intern Med 2019; 67: 89-96.
   
  Pintó Sala X*, Fanlo-Maresma M, Corbella E, Corbella X, Mitjavila MT, Moreno JJ, Casas R, Estruch Riba R, Corella D, Bulló M, Ruiz-Canela M, Castañer O, Martinez JA, Ros E, PREDIMED Study Investigators (...,Fitó Colomer M, Vila JS, Subirana I, Tello S, de la Torre R, Muñoz D, Elosua R, Marrugat J, Schröder H, Molina N, Maestre E, Rovira M, Farré M,...). A Mediterranean Diet Rich in Extra-Virgin Olive Oil Is Associated with a Reduced Prevalence of Nonalcoholic Fatty Liver Disease in Older Individuals at High Cardiovascular Risk. J Nutr 2019; 149(11): 1920-1929.
   
  Montero N, Quero M, Melilli E, Pérez Sáez MJ, Redondo D, Bestard O, Crespo M, Cruzado JM, Pascual J*. Mammalian target of rapamycin inhibitors combined with calcineurin inhibitors as initial immunosuppression in renal transplantation: a meta-analysis. Transplantation 2019; 103(10): 2031-2056.
   
  Sanz-Sánchez T*, Mercader-García P, Silvestre-Salvador JF, Heras-Mendaza F, Gatica-Ortega ME, González-Pérez R, Zaragoza V, Rodríguez-Serna M, Hervella-Garcés M, Cordoba-Guijarro S, Fernández-Redondo V, Borrego L, Sánchez-Pedreño P, Giménez-Arnau AM. Patch Testing With Formaldehyde 2% aq. -- A Multicenter Study in Spain. Contact Dermatitis 2019; 81(6): 458-459.
   
  Vilallonga R*, Pereira-Cunill JL, Morales-Conde S, Alarcón I, Breton I, Domínguez-Adame E, Ferrer JV, Ruiz-de-Gordejuela AG, Goday A, Lecube A, García-Almenta EM, Rubio MÁ, Tinahones F.J, García-Luna PP. A Spanish Society joint SECO and SEEDO approach to the Post-operative management of the patients undergoing surgery for obesity. Obes Surg 2019; 29(12): 3842-3853.
   
  Papandreou C, Díaz-López A, Babio N, Martínez-González MA, Bulló M, Corella D, Fitó M, Romaguera D, Vioque J, Alonso-Gómez ÁM, Wärnberg J, Martínez AJ, Serra-Majem L, Estruch R, Fernández-García JC, Lapetra J, Pintó X, Tur JA, Garcia-Rios A, Bueno-Cavanillas A, Delgado-Rodríguez M, Matía-Martín P, Daimiel L, Martín-Sánchez V, Vidal J, Vázquez C, Ros E, Buil-Cosiales P, Becerra-Tomas N, Martinez-Lacruz R, Schröder H, Konieczna J, Garcia-de-la-Hera M, Moreno-Rodriguez A, Barón-López J, Pérez-Farinós N, Abete I, Bautista-Castaño I, Casas R, Muñoz-Garach A, Santos-Lozano JM, Trias F, Gallardo-Alfaro L, Ruiz-Canela M, Barragan R, Goday A, Galmés-Panadés AM, González-Botella A, Vaquero-Luna J, Toledo E, Castañer O, Salas-Salvadó J*. Long Daytime Napping Is Associated with Increased Adiposity and Type 2 Diabetes in an Elderly Population with Metabolic Syndrome. J Clin Med 2019; 8(7): E1053.
   
  Masana L, Zamora A, Plana N, Comas-Cufí M, Garcia-Gil M, Martí-Lluch R, Ponjoan A, Alves-Cabratosa L, Elosua R, Marrugat J, Dégano IR, Ramos R*. Incidence of Cardiovascular Disease in Patients with Familial Hypercholesterolemia Phenotype: Analysis of 5 Years Follow-Up of Real-World Data from More than 1.5 Million Patients. J Clin Med 2019; 8(7): 1080.
   
  Schünemann HJ, Lerda D, Dimitrova N, Alonso-Coello P, Gräwingholt A, Quinn C, Follmann M, Mansel R, Sardanelli F, Rossi PG, Lebeau A, Nyström L, Broeders M, Ioannidou-Mouzaka L, Duffy SW, Borisch B, Fitzpatrick P, Hofvind S, Castells X, Giordano L, Warman S, Saz-Parkinson Z, European Commission Initiative on Breast Cancer Contributor Group. Methods for Development of the European Commission Initiative on Breast Cancer Guidelines: Recommendations in the Era of Guideline Transparency. Ann Intern Med 2020; 171(4): 273-280.
   
  Reverter E, Cirera I, Albillos A, Debernardi-Venon W, Abraldes JG, Llop E, Flores A, Martínez-Palli G, Blasi A, Martínez J, Turon F, García-Valdecasas JC, Berzigotti A, de Lacy AM, Fuster J, Hernández-Gea V, Bosch J, García-Pagán JC*. The prognostic role of hepatic venous pressure gradient in cirrhotic patients undergoing elective extrahepatic surgery. J Hepatol 2019; 71(5): 942-950.
   
  Ribera A, Ferreira-Gonzalez I*, Marsal JR, Oristrell G, Faixedas MT, Rosas A, Tizon H, Rojas S, Labata C, Cardenas M, Homs S, Tomas-Querol C, Garcia-Picart J, Gomez-Hospital JA, Pijoan JI, Masotti M, Mauri J, García-Dorado D, VESA Study and Codi IAM Investigators. Persistence with dual antiplatelet therapy after percutaneous coronary intervention for ST-segment elevation acute coronary syndrome: a population-based cohort study in Catalonia (Spain). BMJ Open 2019; 9(7): e028114.
   
  Oesophago-Gastric Anastomosis Study Group on behalf of the West Midlands Research Collaborative (...,Pera MR,...). International Variation in Surgical Practices in Units Performing Oesophagectomy for Oesophageal Cancer: A Unit Survey from the Oesophago-Gastric Anastomosis Audit (OGAA). World J Surg 2019; 43(11): 2874-2884.
   
  Coll S, Monfort N, Alechaga E, Matabosch X, Pérez-Mañá C, Ventura R*. Additional studies on triamcinolone acetonide use and misuse in sports: elimination profile after intranasal and high-dose intramuscular administrations. Steroids 2019; 151: 108464.
   
  Quesada JM, Nogués X*, Sosa M, Bouillon R. Suplementación con vitamina D y salud musculoesquelética. Una necesidad discutida. Med Clin (Barc) 2019; 153(11): 432-436.
   
  Pagès-Puigdemont N*, Molas G, Queralt M, Berga N, Codina C, Cruel M, Gómez-Perez B, Espona M, Rodríguez-Arias A, Salas E, Mangues MA. Design of a relative value unit-based tool for the measurement and reimbursement of pharmacy services for clinical trials. Eur J Hosp Pharm Sci Pract 2019; 26(4): 205-209.
   
   
  Tel: 93 316 04 00
  Doctor Aiguader, 88
  08003 Barcelona
  Seguiu-nos a:
  Twitter
  Youtube
  En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
  Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]).