Sánchez-Quesada C, Toledo E, González-Mata G, Ramos-Ballesta MI, Peis JI, Martínez González M.A, Salas Salvadó J, Corella D, Fitó Colomer M, Romaguera D, Vioque López J, Alonso-Gómez A, Wärnberg J, Martínez J.A, Serra Majem L, Estruch Riba R, Tinahones F.J, Lapetra J, Pintó Sala X, Tur J.A, García Ríos A, Cano Ibáñez N, Matía Martín P, Daimiel L, Sánchez-Rodríguez R, Vidal J, Vázquez C, Ros E, Hernández-Alonso P, Barragan R, Muñoz J, Lopez M, Gonzalez-Palacios S, Vaquero-Luna J, Crespo E, Zulet MA, Díaz-González V, Casas R, Fernández-García JC, Santos Lozano J.M, Galera A, Ripoll-Vera T, Buil-Cosiales P, Canudas S, Martinez R, Pérez-Vega KA, Rios Á, Lloret-Macián R, Moreno-Rodriguez A, Ruiz-Canela M, Babio N, Zomeño MD, Gaforio JJ
*.
Relationship between olive oil consumption and ankle-brachial pressure index in a population at high cardiovascular risk. Atherosclerosis 2020; 314: 48-57.