INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 711
04/06/2021
Projectes
Termini exhaurit
ALZHEIMER'S DRUG DISCOVERY FOUNDATION
The ADDF provides funding to academic centers and biotechs from around the world that are advancing therapeutic and biomarker development for Alzheimer's and related dementias.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
THE COMPANY OF BIOLOGISTS
Travelling Fellowships of up to £2,500 to graduate students and post-doctoral researchers wishing to make collaborative visits to other laboratories.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
Proporcionar als residents en l’últim any de l’especialitat d’Oncologia Radioteràpica o als especialistes en Oncologia Radioteràpica en un Hospital acreditat de Catalunya, l’oportunitat d’ampliar o d’actualitzar la seva formació, tant clínica com de recerca, a un o més centres de l’estranger, durant un període de 2 a 4 mesos.
 
Premis
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE FARMACIA HOSPITALARIA
Guardonar aquells projectes que, per les seves característiques, metodologia, àmbit d'actuació i resultats, suposin una aportació de solucions innovadores i beneficioses per al desenvolupament de la Farmàcia Hospitalària i que contribueixin al benestar i qualitat de vida dels pacients.
 
Termini exhaurit
PSICOFUNDACION - FUNDACIÓN ESPAÑOLA PARA LA PROMOCIÓN Y EL DESARROLLO CIENTÍFICO Y PROFESIONAL DE LA PSICOLOGÍA
Des de PSICOFUNDACIÓN es pretén aconseguir que sorgeixin idees novedoses tant en la recerca com en l'aplicació pràctica de la ciència psicològica, donant suport a l'esperit emprenedor i innovador dels joves psicòlegs.
 
 
 
Informació últil
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
Highly innovative and ambitious collaborative projects in translational cancer research at European and international level.
 
Termini exhaurit
Fundación CRIS de investigación para vencer el cáncer
La Fundació CRIS contra el Càncer finançarà 2 ajuts del PROGRAMA D'EXCEL·LÈNCIA CRIS al llarg de 2021.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
La finalitat d'aquest ajut, és completar la formació de joves investigadors en el camp de la Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics a aquest camp als pacients.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
La finalitat d'aquest ajut, és donar suport als millors investigadors en el camp del càncer de mama i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
Aquesta beca reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en el camp de l'Oncologia i promoure la rapida transmissió dels avenços científics
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN CASER
Els projectes d'investigació presentats han de referir-se a l'àrea sociosanitària en temàtiques de dependència, atenció integrada i atenció centrada en la persona, destacant els projectes innovadors que augmentin l'efectivitat i eficiència en atenció sociosanitària, i que siguin de fàcil rèplica en altres llocs.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN EUGENIO RODRIGUEZ PASCUAL
Té com objectiu concedir subvencions a equips d'investigació estables que treballin en l'àrea de la biomedicina. A més, es tindran especialment en consideració aquells projectes que demostrin una clara aplicabilitat de la investigació que es proposi.
 
Termini exhaurit
SIMONS FOUNDATION
Grants to advance our understanding of the genetic basis of ASD and the molecular and cellular consequences of genetic risk, and to provide a foundation for the development of treatments for select genetically defined forms of the condition.
 
Termini exhaurit
Fundación Renal Iñigo Álvarez de Toledo (FRIAT)
El Premi té com objectiu finançar un projecte per a investigadors de qualsevol nacionalitat que hagin desenvolupat una labor investigadora d'excel·lència i que estiguin treballant actualment a Espanya. El projecte pot ser de temàtica oberta, bàsica o aplicada, però ha d'estar orientada a combatre, pal·liar o prevenir, directa o indirectament la malaltia renal i les seves conseqüències.
 
Termini exhaurit
Fondation Roger de Spoelberch
The Roger de Spoelberch Prize is awarded to a winner for a clinical and basic scientific research project in the area of neurodegenerative diseases and psychiatric disorders.
 
Termini exhaurit
LEO FOUNDATION
LEO Foundation ‘Open competition grants’ are given to support the best dermatology research projects worldwide.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Funding for new projects aimed at advancing current knowledge in the domain of Type 1 diabetes
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE LA RODILLA (SEROD)
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE REUMATOLOGÍA
Ajuts per a projectes, estades curtes o ampliació d'estudis en l'àrea de les malalties reumàtiques.
 
Termini exhaurit
FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ASOCIACIONES DE TERAPIA FAMILIAR (FEATF)
Col·laborar a la promoció, el desenvolupament i al reconeixement d'aquesta disciplina tant per part de la comunitat científica com per part de la societat en general demostrant la seva eficàcia. Per aquesta raó es crea l'Ajut a la Investigació de l'Eficàcia de la Teràpia Familiar (des d'ara AIETF).
 
Altres
Termini exhaurit
ALLEN INSTITUTE
Professional development for emerging leaders in the field of neuroscience by providing opportunities and informal training on how to serve as scientific advisors.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
EHA - EUROPEAN HEMATOLOGY ASSOCIATION
Translational Research Training in Hematology (TRTH) provides junior researchers with a unique, year-long training and mentoring experience. TRTH is focused on helping early-career hematological scientists build successful careers in hematological translational research.
 
Termini exhaurit
MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION
Post-doctoral short stays in Japan.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN ASSOCIATION FOR CANCER RESEARCH
Travel Fellowships to enable early-career cancer researchers to gain new skills through a short-term visit to a lab or research group in another country.
 
Premis
Termini exhaurit
ATRESMEDIA
Objectiu de reconèixer, posar en valor, donar suport i enfortir la tasca investigadora i de prevenció dels científics espanyols en l'àmbit de la salut.
 
Termini exhaurit
Fundación Renal Iñigo Álvarez de Toledo (FRIAT)
Podran optar a aquest premi els residents a Espanya que estiguin en possessió de la titulació oficial d'infermeria, psicologia o treball social, o que de qualsevol manera treballin amb malalts renals, ja sigui professionalment o com a voluntaris.
 
Termini exhaurit
Fundación Renal Iñigo Álvarez de Toledo (FRIAT)
Podran optar al premi els treballs que resumeixin investigacions bàsiques o experimentals per al millor coneixement de la morfologia i fisiologia normal del ronyó, i sobre l'etiologia, patogènia, fisiopatologia o tractament de les seves alteracions patològiques.
 
Termini exhaurit
NATURE PUBLISHING GROUP
Nature Research Awards funds initiatives that support girls or young women to engage with, enjoy and study STEM subjects OR to increase the retention of women in STEM careers
 
Termini exhaurit
REAL ACADEMIA DE MEDICINA Y CIRUGÍA DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS
Premi Internacional Hipòcrates d'investigació mèdica sobre Nutrició Humana, destinat a honrar als científics dedicats a esclarir les qüestions relacionades amb aquesta important especialitat de la Medicina.
 
Termini exhaurit
FUNDACION URIACH
Fomentar i promoure els estudis sobre el passat de les Ciències de la Salut. Aquest premi anual, d'àmbit internacional, és adjudicat anualment al millor treball que segons el parer d'un jurat designat a aquest efecte, tracti sobre un tema d'Història de les Ciències de la Salut.
 
Termini exhaurit
FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ASOCIACIONES DE TERAPIA FAMILIAR (FEATF)
La Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar té entre els seus objectius promocionar la Teràpia Familiar i la Intervenció Sistèmica al nostre país i contribuir al desenvolupament científic d'aquesta disciplina i al seu reconeixement social. Com una aportació més en aquesta direcció, la FEATF ofereix anualment un "Ajut a la investigació sobre Famílies i Teràpia Familiar", per tal d'incentivar i fomentar la realització de projectes de recerca en aquest camp.
 
Termini exhaurit
FBBVA - FUNDACIÓN BBVA
Els Premis Fronteres del Coneixement distingeixen avenços fonamentals, disciplinaris o interdisciplinaris, en un ampli domini de el mapa del coneixement de segle XXI.
 
Recursos Humans
Termini exhaurit
Fundación CRIS de investigación para vencer el cáncer
CRIS Contra el Càncer convoca anualment 2 ajuts per a la contractació d'investigadors que desenvolupin la seva activitat en qualsevol hospital i / o centre de recerca d'Espanya.
 
Termini exhaurit
Fundación CRIS de investigación para vencer el cáncer
CRIS Contra el Càncer convoca el Programa de Talent Clínic CRIS per formar metges excel·lents de qualsevol nacionalitat que vulguin desenvolupar la seva carrera investigadora en hospitals d'Espanya perquè puguin convertir-se en investigadors excel·lents en càncer.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEURORRADIOLOGIA
Objectiu primordial de la Societat Espanyola de Neuroradiologia (SENR) és la promoció de la investigació de la Neuroradiologia espanyola.
 
Termini exhaurit
LUXEMBOURG NATIONAL RESEARCH FUND
The aim of the INTER mobility programme is to promote the exchange between research groups from public research institutions in Luxembourg, and leading research groups abroad, between 6 weeks and 1 year. The funding covers the salary of the researcher, travel costs and a mobility allowance.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES
Aquestes beques consisteixen en un ajut econòmic a investigadors amb títol de doctor per a desenvolupar treballs de recerca en el camp del càncer colorectal en un Centre reconegut de Catalunya i/o d’Espanya.
 
 
 
 
Articles
 
Arimany-Manso J, Pujol RM, García-Patos V, Saigí U, Martin-Fumadó C*. Medicolegal aspects of teledermatology. Actas Dermosifiliograf 2020; 111(10): 815-821.
 
Hernández-Fernández CP, Mercader-García P, Silvestre-Salvador JF, Sánchez Pérez J, Fernández-Redondo V, Miquel FJ, Ortiz de Frutos FJ, Gatica-Ortega ME, Mora V, Giménez-Arnau AM, Zaragoza-Ninet V, González-Pérez R, Sanz-Sánchez T, Pastor-Nieto MA, Serra-Baldrich E, Cordoba-Guijarro S, Heras-Mendaza F, Ruiz-González I, Rodríguez-Serna M, Hervella-Garcés M, Gallego-Descalzo MA, García-Doval I, Borrego L*. Candidate allergens to be included in the spanish standard series based on the data of the spanish registry of contact dermatitis. Actas Dermosifiliograf 2021: (en Premsa).
 
Politi J, Martín-Sánchez M, Mercuriali L, Borras-Bermejo B, López-Contreras J, Vilella A, Villar-García J, Orcau A, Garcia-de Olalla P*, Rius C, COVID-19 Surveillance Working Group of Barcelona. Epidemiological characteristics and outcomes of COVID-19 cases: mortality inequalities by socio-economic status, Barcelona, Spain, 24 February to 4 May 2020. Euro Surveill . 2021; 26(20): 2001138.
 
Ielpo B*, Prieto M, Ortega I, Balibrea JM, Rubio I, Juvany M, Gómez-Bravo MÁ, Ramia JM. [National survey on the treatment of cholelitiasis in Spain during the initial period of the COVID-19 pandemic]. Cir Espan 2021; 99(5): 346-353.
 
Brugués A, Ribero S, Barreiro A, Bassoli S, García AP, Longo C, Segura S, Alós L, Malvehy J, Puig S, Carrera C. Sutton's naevi as a pitfall for reflectance confocal microscopy: Marked inflamed naevi could not be suitable for teleconfocal examination. J Eur Acad Dermatol Venereol 2021: (en Premsa).
 
Torrens M, Stepniewski T, Gloriam DE, Selent J*. Structural dynamics bridge the gap between the genetic and functional levels of GPCRs. Curr Opin Struc Biol 2021; 69: 150-159.
 
Sánchez-Herrero E, Serna-Blasco R, Ivanchuk V, García-Campelo R, Dómine M, Miguel JM, Massutí B, Reguart N, Camps C, Sanz-Moreno S, Calabuig-Fariñas S, Jantus-Lewintre E, Arnal M, Fernández-Orth D, Calvo V, González-Rumayor V, Provencio M, Romero A*. NGS-based liquid-biopsy profiling identifies mechanisms of resistance to ALK inhibitors: a step towards personalized NSCLC treatment. Mol Oncol 2021; 15(9): 2363-2376.
 
Canelo-Aybar C*, Taype-Rondan A, Zafra-Tanaka JH, Rigau D, Graewingholt A, Lebeau A, Pérez-Gómez E, Rossi PG, Langedam M, Posso Rivera M, Parmelli E*, Saz-Parkinson Z, Alonso-Coello P. Preoperative breast magnetic resonance imaging in patients with ductal carcinoma in situ: a systematic review for the European Commission Initiative on Breast Cancer (ECIBC). Eur Radiol 2021; 31(8): 5880-5893.
 
Juton C, Castro Barquero S, Casas R*, Freitas T, Ruiz-León AM, Crovetto F, Domenech M, Crispi F, Vieta E, Gratacós E, Estruch Riba R, Schröder H*. Reliability and Concurrent and Construct Validity of a Food Frequency Questionnaire for Pregnant Women at High Risk to Develop Fetal Growth Restriction. Nutrients 2021; 13(5): 1629.
 
Juton C, Lerin C, Homs C, Casas R, Berruezo P, Cárdenas-Fuentes G, Fitó Colomer M, Grau M, Estrada L, Gómez SF, Schröder H*. Prospective Associations between Maternal and Child Diet Quality and Sedentary Behaviors. Nutrients 2021; 13(5): 1713.
 
Schröder H, Cruz V, Urquizu M, Valls V, Manresa JM*, Ruiz G, Urquizu M, Torán P. Determinants of the Consumption of Regular Soda, Sport, and Energy Beverages in Spanish Adolescents. Nutrients 2021; 13(6): 1858.
 
Lassale C*, Hernáez A*, Toledo E, Castañer O, Sorlí JV, Salas Salvadó J, Estruch Riba R, Ros E, Alonso Gómez A.M, Lapetra J, Cueto R, Fiol M, Serra Majem L, Pintó X, Gea A, Corella D, Babio N, Fitó Colomer M, Schröder H. Energy Balance and Risk of Mortality in Spanish Older Adults. Nutrients 2021; 13(5): 1545.
 
Bastos-Oreiro M*, Martín R, Gomez P, López-Muñoz N, Rodriguez A, Liébana M, Navarro B, Sánchez-González B, Marí P, Pérez de OteIza J, Gutiérrez A, Bento L, Domingo-Doménech E, Vidal MJ, Del Campo R, Pérez-Ceballos E, Infante M, Roldán A, García-Belmonte D, Santero M, Sureda A, García-Sanz R, On Behalf Of The Geltamo Group. SEGHI Study: Defining the Best Surveillance Strategy in Hodgkin Lymphoma after First-Line Treatment. Cancers 2021; 13(10): 2412.
 
Palau V, Nugraha B, Benito-Guasch D, Pascual J, Emmert MY, Hoerstrup SP, Riera M*, Soler MJ*. Both Specific Endothelial and Proximal Tubular Adam17 Deletion Protect against Diabetic Nephropathy. Int J Mol Sci 2021; 22(11): 5520.
 
Vieta E, Alonso J, Pérez V, Roca M, Hernando T, Sicras-Mainar A*, Sicras-Navarro A, Herrera B, Gabilondo A. Epidemiology and costs of depressive disorder in Spain: the EPICO study. Eur Neuropsychopharmacol 2021; 50: 93-103.
 
Montero M*, Hidalgo C, Lopez Montesinos I, Sorli ML, Barrufet C, Villar-García J, Güerri-Fernández R, Herranz M, Crespo M, Arenas MD, Pascual J, González C, Horcajada JP. Impact of a Nosocomial COVID-19 Outbreak on a Non-COVID-19 Nephrology Ward during the First Wave of the Pandemic in Spain. Antibiotics (Basel) . 2021; 10(6): 619.
 
Martinez-Casanova J, Gómez-Zorrilla S*, Prim N, dal Molín-Veglia MA, Echeverría-Esnal D, Gracia-Arnillas MP, Sendra E, Güerri-Fernández R, Duran X, Padilla E, Horcajada JP, Grau S, On Behalf Of The Proa-Psmar Group. Risk Factors for Amoxicillin-Clavulanate Resistance in Community-Onset Urinary Tract Infections Caused by Escherichia coli or Klebsiella pneumoniae: The Role of Prior Exposure to Fluoroquinolones.. Antibiotics (Basel) . 2021; 10(5): 582.
 
Rozenkiewicz D, Esteve-Palau E, Arenas-Miras MM, Grau S, Duran X, Sorli ML, Montero M, Horcajada JP*. Clinical and Economic Impact of Community-Onset Urinary Tract Infections Caused by ESBL-Producing Klebsiella pneumoniae Requiring Hospitalization in Spain: An Observational Cohort Study.. Antibiotics (Basel) . 2021; 10(5): 585.
 
Grau S*, Ferrandez O, Martín-García E, Maldonado R. Accidental Interruption of the Cold Chain for the Preservation of the Moderna COVID-19 Vaccine. Vaccines (Basel) . 2021; 9(5): 512.
 
Hernández-Alonso P, Canudas S, Boughanem H, Toledo E, Sorlí JV, Estruch Riba R, Castañer O, Lapetra J, Alonso Gómez A.M, Gutiérrez-Bedmar M, Fiol M, Serra Majem L, Pintó Sala X, Ros E, Fernandez-Lázaro CI, Ramírez JB, Fitó Colomer M, Portu-Zapirain J, Macias-González M*, Babio N*, Salas Salvadó J. Dietary vitamin D intake and colorectal cancer risk: a longitudinal approach within the PREDIMED study. Eur J Nutr 2021; 60(8): 4367-4378.
 
Oristrell J*, Oliva JC, Subirana I, Casado E, Dominguez D, Toloba A, Aguilera P, Esplugues J, Fafián P, Grau M*. Association of Calcitriol Supplementation with Reduced COVID-19 Mortality in Patients with Chronic Kidney Disease: A Population-Based Study. Biomedicines 2021; 9(5): 509.
 
Grivas P*, Loriot Y, Morales-Barrera R, Teo MY, Zakharia Y, Feyerabend S, Vogelzang NJ, Grande E, Adra N, Alva A, Necchi A, Rodríguez-Vida A, Gupta S, Josephs DH, Srinivas S, Wride K, Thomas D, Simmons A, Loehr A, Dusek RL, Nepert D, Chowdhury S. Efficacy and safety of rucaparib in previously treated, locally advanced or metastatic urothelial carcinoma from a phase 2, open-label trial (ATLAS). BMC Cancer 2021; 21(1): 593.
 
Ballester L, Alayo I, Vilagut G, Almenara J, Cebria AI, Echeburua E, Gabilondo A, Gili M, Lagares C, Piqueras JA, Roca Miguel, Soto-Sanz V, Blasco-Cubedo MJ, Castellví P, Forero CG, Mortier P, Alonso J*, On Behalf Of The Universal Study Group. Validation of an Online Version of the Alcohol Use Disorders Identification Test (AUDIT) for Alcohol Screening in Spanish University Students. Int J Environ Res Public Health 2021; 18(10): 5213.
 
Casellas E, Raventós B, Piñeiro-Ríos M, Navarro-Martínez H, Castillón-Espezel M, Portella MJ, Martín-Blanco A*. A Real-World Study of the Association between a Brief Group Psychoeducation and the Course of Bipolar Disorder. Int J Environ Res Public Health 2021; 18(9): 5019.
 
Solans M, Fernández-Barres S, Romaguera D, Benavente Moreno Y, Marcos-Gragera R, Gracia E, Costas Caudet L, Robles C, González-Barca E, De la Banda E, Alonso E, Aymerich M, Campo E, Llorca J, Fernández-Tardón G, Olmedo-Requena R, Gimeno E, Castaño-Vinyals G, Aragonés Sanz N, Kogevinas M, Pollán M, de Sanjosé S, Amiano P, Casabonne D*. Consumption of Ultra-Processed Food and Drinks and Chronic Lymphocytic Leukemia in the MCC-Spain Study. Int J Environ Res Public Health 2021; 18(10): 5457.
 
Tenorio-Castaño J, Morte B, Nevado J, Martinez-Glez V, Santos-Simarro F, García-Miñaur S, Palomares-Bralo M, Pacio-Míguez M, Gómez B, Arias P, Alcochea A, Carrión J, Arias P, Almoguera B, López-Grondona F, Lorda-Sanchez I, Galan E, Valenzuela I, Méndez MP, Cuscó I, Barros F, Pié J, Ramos S, Ramos FJ, Kuechler A, Tizzano E, Ayuso C, Kaiser FJ, Pérez-Jurado L, Carracedo A, Lapunzina P*, The ENoD-Ciberer Consortium, The Side Consortium. Schuurs-Hoeijmakers Syndrome (PACS1 Neurodevelopmental Disorder): Seven Novel Patients and a Review. Genes 2021; 12(5): 738.
 
Ciampa I, Operto G, Falcon C, Minguillón C, Castro de Moura M, Piñeyro D, Esteller M, Molinuevo JL, Guigó R, Navarro A, Gispert JD*, Vilor-Tejedor N*, For The Alfa Study. Genetic Predisposition to Alzheimer's Disease Is Associated with Enlargement of Perivascular Spaces in Centrum Semiovale Region. Genes 2021; 12(6): 825.
 
de la Torre-Hernández JM*, Ferreiro JL, López-Palop R, Ojeda S, Marti D, Avanzas P, Linares JA, Diego A, Amat IJ, Telleria M, Cid B, Otaegui I, Lozano I, Serrano D, Pinar E, Gonzalez-Manzanares R, Concepcion R, Pascual I, Urbano C, Sadaba M, Garcia M, Andres-Cordón JF, Hernandez F, Sánchez-Recalde Á, Garilleti C, Pérez de Prado A. Antithrombotic strategies in elderly patients with atrial fibrillation revascularized with drug-eluting stents: PACO-PCI (EPIC-15) registry. Int J Cardiol 2021; 338: 63-71.
 
Bonet M*, Vázquez S, García E, Visus M, Jové D, Ripol O, Solé C, Gutiérrez L, Morales-Rull JL, Montero Á, Algara M, Arenas M, Mira M. Saving time in the radiotherapy procedures for COVID-19 pneumonia treatment. A single-institution experience. Clin Transl Oncol 2021; 23(11): 2344-2349.
 
Izquierdo-Marquisa A, Molina L, Rodríguez DA*. Role of echocardiography in the diagnosis of pulmonary embolism during SARS-CoV-2 infection. Med Clin (Barc) 2021; 157(5): 255-256.
 
Supervía A*, Gabarró M, Pallás O. Identification of drugs of abuse consumed orally in acute poisoning cases. Med Clin (Barc) 2022; 158(2): 90-91.
 
Ramos Pachón A, García-Tornel Á, Millán M, Ribó M, Amaro S, Cardona P, Martí Fàbregas J, Roquer González J, Silva Y, Ustrell X, Purroy F, Gómez-Choco M, Zaragoza-Brunet J, Cánovas D, Krupinski J, Mas-Sala N, Palomeras E, Cocho D, Redondo L, Repullo C, Sanjurjo E, Carrión D, López M, Almendros MC, Barceló M, Monedero J, Catena E, Rybyeba M, Diaz G, Jiménez-Fàbrega X, Solà S, Hidalgo V, Pueyo MJ, Pérez de la Ossa N*, Urra X*, Catalan Stroke Code and Reperfusion Consortium (Cat-SCR). Bottlenecks in the Acute Stroke Care System during the COVID-19 Pandemic in Catalonia. Cerebrovasc Dis 2021; 50(5): 551-559.
 
Buxeda A*, Redondo D, Pérez Sáez MJ, Crespo M, Pascual J. Sex differences in cancer risk and outcomes after kidney transplantation. Transplant Rev 2021; 35(3): 100625.
 
Valverde S, Arbós MA, Quiles MT, Espín E, Sánchez-Garcia JL, Rodrigues V, Pereira JA, Villalobos R, García-Alamino JM, Armengol M, López-Cano M*. Use of a bioabsorbable mesh in midline laparotomy closure to prevent incisional hernia: randomized controlled trial. Hernia 2021: (en Premsa).
 
López-Cano M, Pereira JA, García-Alamino JM. Comment on: Meta-analysis and Systematic Review of the Use of a Prosthetic Mesh for Prevention of Parastomal Hernia. Ann Surg 2021; 274(6): e910-e912.
 
Alemany S*, Avella-García C, Liew Z, García-Esteban R, Inoue K, Cadman T, López-Vicente M, González-Safont L, Riaño-Galán I, Andiarena A, Casas M, Margetaki K, Strandberg-Larsen K, Lawlor DA, El Marroun H, Tiemeier H, Iñiguez C, Tardón A, Santa-Marina L, Julvez J, Porta D, Chatzi L, Sunyer J. Prenatal and postnatal exposure to acetaminophen in relation to autism spectrum and attention-deficit and hyperactivity symptoms in childhood: Meta-analysis in six European population-based cohorts. Eur J Epidemiol 2021; 36(10): 993-1004.
 
 
Tel: 93 316 04 00
Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona
Seguiu-nos a:
Twitter
Youtube
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]).