INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 823
15/09/2023
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
Support for ground breaking, ambitious projects, conducted by excellent Principal Investigators at the career stage in which they may still be consolidating their own independent research team or programme.
 
Termini exhaurit
LABORATORIOS GRIFOLS S.A.
The objectives of the ALTA Awards are to identify and engage investigators (both physicians and scientists) who are early in their careers in a longstanding commitment to investigating Alpha-1 Antitrypsin Deficiency (AATD) and to strengthen the network between scientists and clinicians working in the field of AATD.
 
Premis
Termini exhaurit
The Warren Alpert Foundation
The Warren Alpert Foundation Prize recognizes scientific achievements that have led to the prevention, cure or treatment of human diseases or disorders, and/or whose research constitutes a seminal scientific finding that holds great promise of ultimately changing our understanding of or ability to treat disease.
 
 
 
Informació últil
 
 No hi ha novetats
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
Ajuts Llavor: L'objectiu dels ajuts és el finançament de les accions recollides al pla per estudiar i/o validar la seva viabilitat tècnica i comercial i assolir un grau de maduresa suficient que permeti afrontar amb garanties la fase de prova de concepte o validació del servei.
Ajuts Producte: Els ajuts han d'anar destinats a projectes d'innovació que hagin finalitzat la conceptualització del pla per la transferència i que hagin identificat un candidat a producte o servei a desenvolupar i disposen d'una proposta de generació de valor a partir de la tecnologia i/o coneixement proposat d'acord amb les validacions realitzades.
Ajuts Innovadors: Els ajuts han d'anar destinats a projectes d'innovació que hagin finalitzat la conceptualització del pla per la transferència i que hagin identificat un candidat a producte o servei a desenvolupar i disposen d'una proposta de generació de valor a partir de la tecnologia i/o coneixement proposat.
 
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
Grants to achieve the proof of principle and validate the scientific basis of breakthrough technology (TRL 1-4).
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN FRANCISCO SORIA MELGUIZO
Té com a fi promoure i ajudar al desenvolupament de la investigació biomèdica.
Es pretén impulsar l'avenç del coneixement biomèdic mitjançant investigacions innovadores que puguin contribuir a la lluita contra problemes de salut de la màxima rellevància i que tinguin alt impacte social.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
Convocatòria nacional d'una BECA DE RECERCA al camp de: Obstetrícia, Ginecologia i Medicina de la Reproducció.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN EUGENIO RODRIGUEZ PASCUAL
Aquesta convocatòria té com a objectiu concedir subvencions a equips de recerca estables que treballin a l'àrea de la biomedicina a universitats públiques o privades en altres organismes públics de recerca. Es tindran especialment en consideració aquells projectes que demostrin una clara aplicabilitat pràctica de la investigació que es proposi.
 
Termini exhaurit
GILEAD SCIENCES S.L.U.
La infecció per VIH (Virus de la Immunodeficiència Humana) i la síndrome d'immunodeficiència humana adquirida (sida) continuen sent un dels més importants reptes epidemiològics a escala global. L'objectiu es impulsar la realització de projectes o actuacions innovadores (recerca científica, tecnològica i educativa) centrades en temàtiques específiques.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN PRIVADA PREVENT
Aquesta convocatòria esta orientada a fomentar i impulsar la recerca en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals des del vessant científic i d'aplicació pràctica en la prevenció de riscos laborals.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE CALIDAD ASISTENCIAL
Dues beques econòmiques per dur a terme projectes de recerca relacionats amb la millora de la qualitat assistencial i la seguretat del pacient, així com projectes que suposin un avenç per al coneixement científicosanitari en qualsevol de les seves disciplines.
 
Termini exhaurit
CONCERN FOUNDATION
Funding to clinical investigators, who have received their initial faculty appointment, as they work to establish an independent clinical cancer research program under the guidance of a scientific mentor.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEUROLOGIA
Beca dirigida a neuròlegs socis de la SEN, per desenvolupar un projecte d'investigació multicèntric col·laboratiu en qualsevol faceta de les malalties cerebrovasculars.
 
Termini exhaurit
FUNDACION MAPFRE
Fundació MAPFRE convoca en 2023 ajudes a la recerca a fi de facilitar suport econòmic per a la realització de projectes de recerca en Promoció de la Salut.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
1-3 months fellowships for scientists, physicians or qualified allied health professionals, in the early stage of their career, going to another European or overseas country.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
ERS Clinical Training Fellowships enable members in the early stages of their careers in respiratory medicine to visit a host institution in a European country other than their own to learn a skill or procedure not available at their home institution.
 
Premis
Termini exhaurit
FUNDACIÓN COLEGIO DE MÉDICOS DE CÓRDOBA
El premi tindrà caràcter nacional i podran concórrer a ell tots els metges col·legiats a Espanya. S'admetran treballs multicèntrics nacionals o internacionals, sempre que un dels signants sigui metge col·legiat a Espanya i aquest es trobi entre els tres primers o l'últim signants.
 
Termini exhaurit
FCRi - FUNDACIÓ CATALANA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ
El reconeixement d'accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d'èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social d'investigadors o tècnics individuals, juntament amb les institucions a les quals pertanyen.
 
Termini exhaurit
ASOCIACIÓN CÁNCER DE MAMA METASTÁSICO (CMM)
 
Termini exhaurit
EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
The Women in Science Award recognizes an individual woman working in the life sciences for her exceptional achievements.
 
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
The ERA-NET NEURON partner countries are issuing the EXCELLENT PAPER IN NEUROSCIENCE AWARD to recognize the most remarkable and outstanding scientific publications by early-career researchers in the field of disease-related, translational, neurosciences.
 
Termini exhaurit
ARC - Fondation ARC pour la Recherce sur le Cancer
Through two prestigious awards of €150,000 each, the Fondation ARC rewards researchers whose work has led to a major breakthrough in basic research and in translational or clinical research in oncology.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ MUTUAM
El Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure està destinat a promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària.
 
Termini exhaurit
RAMSE - REAL ACADEMIA DE MEDICINA Y CIRUGÍA DE SEVILLA
Guardó destinat a reconèixer els estudis i treballs que, de manera assenyalada, contribueixin a la millora, perfeccionament, protecció i difusió de la medicina, la salut i la sanitat, així com l'organització de conferències, jornades, trobades, col·loquis, xerrades i debats.
 
Termini exhaurit
REAL FUNDACIÓN VICTORIA EUGENIA
Fomentar l'interès investigador al col·lectiu mèdic i multidisciplinar, i estimular el desenvolupament de treballs en l'àmbit de l'hematologia.
 
Recursos Humans
Termini exhaurit
AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
Aquestes bases tenen per objecte regular els ajuts Joan Oró per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació que desenvolupi els seus estudis de doctorat dins del sistema universitari de Catalunya. Aquests ajuts han de contribuir a promoure l'activitat formativa i de recerca del personal investigador contractat i a incrementar-ne la qualificació i professionalització en les fases inicials de la carrera investigadora, enfortint la generació de coneixement fronterer en la recerca i en la seva transferència.
 
Termini exhaurit
FUNDACIO LA CAIXA
15 postdoctoral fellowships for researchers of all nationalities to conduct a research project on STEM disciplines (science, technology, engineering, mathematics), including Bio and Health Sciences, at any university or research centre in Spain or Portugal.
 
Termini exhaurit
FUNDACIO LA CAIXA
25 postdoctoral fellowships for researchers of all nationalities to conduct a research project on STEM disciplines (science, technology, engineering, mathematics), including Bio and Health Sciences at accredited research centres of excellence.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN RAMÓN ARECES
Té com a objectiu fonamental el foment de la investigació científica i tècnica d'excel·lència a Espanya mitjançant ajudes de recerca, la formació de joves investigadors, així com en la difusió, el foment i el desenvolupament de l'educació i de la cultura científica en general.
 
Termini exhaurit
SOCIETAT CATALANA DE MALALTIES INFECCIOSES I MICROBIOLOGIA CLINICA
Té com a objectiu finançar projectes de recerca predoctorals, relacionats amb les malalties infeccioses i la microbiologia clínica, amb la finalitat principal d’elaborar una Tesi Doctoral.
 
 
 
 
Articles
 
Kocaturk E*, Salameh P, Sarac E, Vera CE, Thomsen SF, Zuberbier T, Ensina LF, Popov TA, van Doorn M, Giménez-Arnau AM, Asero R, Criado PR, Grattan C, Conlon N, Cherrez-Ojeda I, Aarestrup FM, Abdulhameed A, Al-Abri S, AL Ahmad, AL Hinai, Al-Nesf M, Allenova A, Altrichter S, Arnaout R, Bartisinska J, Palitot EB, Bauer A, Bernstein JA, Bizjak M, Bonnekoh H, Bouillet L, Brzoza Z, Carne E, Cherichi S, Chong-Neto HJ, Christoff G, Jardim RF, Cvenkel K, Damadoglu E, Danilycheva I, Day C, de Montjoye L, Demir S, Ferucci SM, Fomina D, Kalyoncu AF, Fukunaga A, Garcia E, Gelincik A, Göbel JH, Godse K, Gonçalo M, Gotua M, Gugala A, Guillet C, Karakaya G, Kasperska A, Katelaris C, Khoshkhui M, Kleinheinz A, Kolacinska-Flont M, Kolkhir P, Kosnik M, Krasowska D, Kumaran MS, Kuprys-Lipinska I, Kurowski M, Larenas-Linnemann D, Lee Y, Campinhos FL, Makris MP, Gómez RM, Meshkova R, Moura AC, Nasr I, Neisinger S, Oda Y, Kara RÖ, Papapostolou N, Parisi CA, Pesque D, Peter J, Petkova E, Ridge K, Rudenko M, Rutkowski C, Saini S, Salman A, Sanchez J, Sekerel B, Serpa FS, Dikicier BS, Sidiropoulos N, Sørensen JA, Soria A, Kucuk OS, Thalappil SR, Tomaszewska K, Tuncay G, Unal D, Valle S, Van-Lindonk E, Vestergaard C, Vitchuk A, Xepapadaki P, Ye YM, Zalewska-Janowska A, Sikora A, Zamlynski M, Serdotetskova SA, Lebedkina MS, Kuznetsova EV, Maurer M*. Urticaria Exacerbations and Adverse Reactions in Patients with Chronic Urticaria Receiving COVID-19 Vaccination: Results of the UCARE COVAC-CU Study. 2023: (en Premsa).
 
 
Serra-Burriel M, Juanola A, Serra-Burriel F, Thiele M, Graupera I, Pose E, Pera G, Grgurevic I, Caballeria L, Piano S, Van K, Reichert M, Roulot D, Pericàs JM, Schattenberg JM, Tsochatztis EA, Guha IN, García-Retortillo M, Hernández R, Hoyo J, Fuentes M, Expósito C, Martínez A, Such P, Madir A, Detlefsen S, Tonon M, Martini A, Ma AT, Pich J, Bonfill E, Juan M, Soria A, Carol M, Gratacós-Ginès J, Morillas RM, Toran P, Navarrete JM, Torrejón A, Fournier C, Llorca A, Arslanow A, de Koning HJ, Cucchietti F, Manns M, Newsome PN, Hernández R, Allen A, Angeli P, de Knegt RJ, Karlsen TH, Galle P, Wong VW, Fabrellas N, Castera L, Krag A, Lammert F, Kamath PS, Ginés P*, LiverScreen Consortium Investigators. Development, validation, and prognostic evaluation of a risk score for long-term liver-related outcomes in the general population: a multicohort study. Lancet 2023; 6736(23): (en Premsa).
 
 
Tel: 93 316 04 00
Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona
Seguiu-nos a:
Twitter
Youtube
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).