INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 858
14/06/2024
Projectes
26/07/2024
BrightFocus Foundation
BrightFocus accepts investigator initiated proposals related to developing treatments, preventions, and cures for Alzheimer's disease.
 
04/07/2024
MINISTERIO DE SANIDAD
Ajuts econòmics pel desenvolupament de projectes de recerca sobre addiccions realitzats per entitats públiques o privades sense afany de lucre.
 
01/07/2024
FUNDACIÓN CASER
Contribuir a la cerca de solucions que resultin útils i transformadores per a l'atenció integral de les persones majors, aquelles en situació de dependència i les cures de llarga durada, augmentant així la humanització i efectivitat del sistema.
 
15/10/2024
EHA - EUROPEAN HEMATOLOGY ASSOCIATION
EHA Research Grants support talented junior researchers in advancing their career, e.g. towards becoming the leader of a research group. The grants are intended for basic and translational lab-based research in hematology.
 
08/10/2024
EHA - EUROPEAN HEMATOLOGY ASSOCIATION
Funding for collaboration between two independent research groups in basic/translational hematology research, that are located in two different European countries
 
02/09/2024
NATURE PUBLISHING GROUP
One-year research projects that advance understanding of the impact of the small intestine microbiome on human health.
 
Premis
08/10/2024
RAMSE - REAL ACADEMIA DE MEDICINA Y CIRUGÍA DE SEVILLA
Guardó destinat a reconèixer els estudis i treballs que, de manera assenyalada, contribueixin a la millora, perfeccionament, protecció i difusió de la medicina, la salut i la sanitat, així com l'organització de conferències, jornades, trobades, col·loquis, xerrades i debats.
 
08/09/2024
AMERICAN ASSOCIATION FOR CANCER RESEARCH (AACR)
Recognition for an outstanding interdisciplinary research team for their innovative and meritorious science that has advanced or may advance our fundamental knowledge of cancer, or a team that has applied existing knowledge to advancing the detection, diagnosis, prevention, or treatment of cancer.
 
 
 
Informació últil
 
 No hi ha novetats
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
04/07/2024
MINISTERIO DE SANIDAD
Ajuts econòmics pel desenvolupament de projectes de recerca sobre addiccions realitzats per entitats públiques o privades sense afany de lucre.
 
01/07/2024
FUNDACIÓN CASER
Contribuir a la cerca de solucions que resultin útils i transformadores per a l'atenció integral de les persones majors, aquelles en situació de dependència i les cures de llarga durada, augmentant així la humanització i efectivitat del sistema.
 
Termini exhaurit
GEICO - Grupo Español de Investigación en Cáncer de Ovario
Amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de GEICO, ens complau anunciar la convocatòria d'una Beca "25 ANIVERSARI GEICO" de Recerca en Tumors Ginecològics. Durant els últims 25 anys, GEICO ha estat un referent en el camp de la recerca oncològica, treballant incansablement per a millorar el diagnòstic, tractament i pronòstic dels càncers ginecològics.
 
Termini exhaurit
GEICO - Grupo Español de Investigación en Cáncer de Ovario
Potenciar el desenvolupament de projectes d'investigació propis i de fomentar la investigació traslacional en tumors ginecològics.
 
09/07/2024
FEHH - FUNDACION ESPAÑOLA DE HEMATOLOGIA Y HEMOTERAPIA
La Fundació Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (FEHH), conscient de la necessitat de continuar avançant en aquesta línia, convoca la primera edició d'ajudes a la recerca clínica de la SEHH, amb la finalitat de donar suport al desenvolupament en el coneixement científic de temes propis de l'especialitat, fomentar la recerca en l'àmbit de l'Hematologia i Hemoteràpia realitzada a Espanya i promoure i impulsar projectes de recerca d'excel·lència científica en l'Hematologia i Hemoteràpia.
 
Termini intern exhaurit
FUNDACIÓN RAMÓN ARECES
La promoció de la investigació científica i tècnica a Espanya, la formació dels seus investigadors, així com el foment i desenvolupament de l'educació i de la cultura en general.
 
Termini intern exhaurit
GETTHI - Grupo Español de Oncología Transversal y Tumores Huérfanos e Infrecuentes (GETTHI)
L'objectiu és estimular l'elaboració de propostes originals de projectes de recerca que reverteixin en l'avanç de la terapèutica clínica i en el millor coneixement d'aquests tumors.
 
Termini intern exhaurit
SOCIETAT CATALANO-BALEAR D'ONCOLOGIA
Aquesta beca va dirigida a metges/ses residents d'últim any o que hagin finalitzat la seva formació en Oncologia Mèdica, Oncologia Radioteràpica o psico-oncologia en els darrers cinc anys previs a la convocatòria i que treballin en un centre acreditat de Catalunya o Balears, i que tinguin interès en realitzar un projecte de recerca bàsica o clínica en un hospital o institució de Catalunya o illes Balears.
 
Termini intern exhaurit
MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
Tenen com a finalitat la creació de xarxes de recerca per a promoure la complementarietat de capacitats i optimitzar els recursos de recerca existents.
 
Termini intern exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
This grant aims to fund mulit-national, multi-diciplinary consortium based projects to investigate combination therapies against cancer. The goal of this call is to fund research projects with high translational relevance with the aim of promoting highly innovative and ambitious collaborative projects in translational cancer research at European and international level. The expected impact of the call is to improve the efficacy of personalized treatment through the development of new combinatorial treatments based on a better understanding of drug mechanistic functions and of their impact on the disease course.
 
08/07/2024
GECP - GRUPO ESPAÑOL DE CÁNCER DE PULMÓN
L'Ajut de Recerca GECP 2024 està destinada a finançar un projecte de recerca inèdit enfocat al Càncer de Pulmó en estadis inicials en temes que estiguin compresos en alguna de les àrees següents:
● Immuno-oncologia
● Medicina de precisió
● Altres
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEURORRADIOLOGIA
Objectiu primordial de la Societat Espanyola de Neuroradiologia (SENR) és la promoció de la investigació de la Neuroradiologia espanyola.
 
Termini exhaurit
Fondation Roger de Spoelberch
The Roger de Spoelberch Prize is awarded to a winner for a clinical and basic scientific research project in the area of neurodegenerative diseases and psychiatric disorders.
 
Termini intern exhaurit
FEBS - FEDERATION OF EUROPEAN BIOCHEMICAL SOCIETIES
FEBS Excellence Awards are intended to support research projects in the molecular life sciences from early-career group leaders.
 
08/07/2024
FUNDACIÓN MARI PAZ JIMENEZ CASADO
L'objectiu és tenir propostes originals de projectes de recerca que reverteixin en l'avanç i en el millor coneixement dels sarcomes i que repercuteixi en un millor diagnòstic i tractament dels sarcomes.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEONATOLOGÍA
Facilitar la formació clínica o experimental de metges especialistes en Pediatria i que desenvolupin la seva activitat professional a Unitats Neonatals del nostre país, per contribuir a la millora assistencial directament a la seva Unitat o Servei i indirectament a tota la Societat.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION
Post-doctoral short stays in Japan.
 
08/07/2024
FUNDACIÓN MARI PAZ JIMENEZ CASADO
L'objectiu és fomentar i donar suport a la formació de metges que reverteixi en l'avanç de la terapèutica clínica i en el millor coneixement dels sarcomes que serà desenvolupada en un centre nacional o internacional.
 
08/07/2024
FUNDACIÓN MARI PAZ JIMENEZ CASADO
L'objectiu és fomentar i donar suport a la formació d'infermers/as que reverteixi en l'avanç de la terapèutica clínica i en el millor coneixement dels sarcomes que serà desenvolupada en un centre nacional.
 
Premis
08/07/2024
Fundacio Sanitas
Podran optar a aquest premi tots els metges residents que finalitzin el seu període de formació de postgrau, per la via MIR, en el període 2024 en qualsevol hospital docent del territori espanyol.
 
08/07/2024
FUNDACIÓN PharmaMar
Es busca reconèixer l'esforç i el mèrit dels investigadors que hi hagi desenvolupat una tasca de recerca bàsica a l'àrea d'oncologia, orientada a l'obtenció de coneixement amb aplicació clínica, a qualsevol nivell metodològic (Premi d'Investigació Bàsica) o hagin desenvolupat la seva tasca a investigació clínica en oncologia, a qualsevol nivell metodològic (Premi de Investigació Clínica), contribuint de manera excel·lent al progrés en aquestes àrees de la investigació i la salut.
 
08/07/2024
REAL ACADEMIA DE DOCTORES
Els Premis RADE pretenen tant impulsar la recerca com, sobretot, guardonar l'ardu treball que suposa la realització d'una tesi doctoral.
 
Termini intern exhaurit
ATRESMEDIA
Potenciar la recerca mèdica de qualitat i la prevenció en salut, mitjançant iniciatives de sensibilització i accions concretes que impulsin avenços en l'àmbit biomèdic i científic.
 
Termini intern exhaurit
LUNG AMBITION ALLIANCE
Eliminar el càncer de pulmó com a causa de mort a través de la innovació científica i el canvi social. Com a primera meta s'ha marcat duplicar la supervivència a cinc anys en càncer de pulmó per a l'any 2025.
 
08/07/2024
SCILIFELAB - SCIENCE FOR LIFE LABORATORY
The Prize is awarded annually to one young scientist for outstanding life science research for which he/she was awarded a doctoral degree in the previous two years. Topics:Cell and Molecular Biology; Genomics, Proteomics and Systems Biology approaches; Ecology and​ Environment; Molecular Medicine.
 
Termini exhaurit
CaixaBank S.A.
Guardonar l'excel·lència acadèmica, personal, professional i social de dones estudiants d'àrees STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), especialment en aquells graus en què la presència femenina és reduïda.
 
Termini exhaurit
Fundación Renal Iñigo Álvarez de Toledo (FRIAT)
Premi per als treballs que resumeixin investigacions bàsiques o experimentals per al millor coneixement de la morfologia i fisiologia normal del ronyó, i sobre l'etiologia, patogènia, fisiopatologia o tractament de les seves alteracions patològiques.
 
Termini exhaurit
Fundación Renal Iñigo Álvarez de Toledo (FRIAT)
Premi per als treballs que resumeixin investigacions bàsiques o experimentals per al millor coneixement de la morfologia i fisiologia normal del ronyó, i sobre l'etiologia, patogènia, fisiopatologia o tractament de les seves alteracions patològiques.
 
01/07/2024
CONFEDERACIÓN ESPAÑOLA DE FAMILIAS DE PERSONAS SORDAS
El Premi FIAPAS 2024 (XIX edició) es convoca per a labors de recerca d'aplicació en les àrees de SANITAT, EDUCACIÓ o ACCESSIBILITAT, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.
 
Recursos Humans
05/07/2024
EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
The EMBO Postdoctoral Fellowships are awarded for a period of up to two years and support excellent postdoctoral researchers in laboratories throughout Europe and the world. International exchange is a key requirement.
 
12/07/2024
FUNDACIÓN TATIANA PÉREZ DE GUZMÁN EL BUENO
L'objectiu de les beques/contractes és la realització d'una tesi doctoral en Neurociència enfocada a la comprensió del sistema nerviós humà i de les malalties que l'afecten.
 
08/07/2024
Fundación CRIS de investigación para vencer el cáncer
A joint call between Gustave Roussy Foundation and CRIS Cancer Foundation. Clinical research represents the tools to explore and, more importantly, to validate the utility of medical treatments and strategies. Clinical trials include very different designs and require very different levels of infrastructure depending on the question they address.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES
Aquestes beques consisteixen en un ajut econòmic a investigadors/es amb títol de doctor/a per a desenvolupar treballs de recerca en el camp del càncer colorectal en un Centre reconegut de Catalunya i/o d’Espanya.
 
 
 
 
Articles
 
Robleda-Font G, Lopez C*, Latorre-Marco I, Pozas-Peña J, Alonso-Crespo D, Vallés-Fructuoso O, Castanera-Duro A. Appropriateness of behavioural scales in the monitoring of pain in the critically ill patient unable to self-report.. Enferm Intensiva 2024; 35(2): e17-e22.
 
Conde E, Hernandez S, Rodriguez-Carrillo JL, Martinez R, Alonso M, Curto D, Jimenez B, Caminoa A, Benito A, Garrido P, Clavé S, Arriola E, Esteban-Rodriguez I, de Castro J, Sansano I, Felip E, Rojo F, Dómine M, Abdulkader I, Garcia-Gonzalez J, Teixido C, Reguart N, Compañ D, Insa A, Mancheño N, Palanca S, Juan-Vidal O, Baixeras N, Nadal E, Cebollero M, Calles A, Martin P, Salas C, Provencio M, Aranda I, Massuti B, López-Vilaró L, Majem M, Paz-Ares L, López-Ríos F*. RET Fusion Testing in Patients With NSCLC: The RETING Study. JTO Clin Res Rep . 2024; 5(4): 100653 (Acceptat).
 
Jimenez-Marrero S, Cainzos-Achirica M, Monterde D, Vela E, Enjuanes C, Yun S, Garay A, Moliner P, Corbella M, Jovells-Vaqué S, Alcoberro L, Pons-Riverola A, Ramos-Polo R, Morillas H, Gómez-Hospital JA, Comín-Colet J*. Serum potassium abnormalities, renin-angiotensin-aldosterone system inhibitor discontinuation, and clinical outcomes in patients with chronic cardiovascular, metabolic, and renal conditions: A population-based analysis. Eur J Intern Med 2024: (en Premsa).
 
Oliva V, Roberto N, Andreo-Jover J, Bobes-Bascarán T, Canal M, Cebriá A, Crespo-Facorro B, de la Torre-Luque A, Díaz-Marsá M, Elices M, Fernández-Rordigues V, González Pinto A, Palao A, Perez-Diez I, Rodríguez-Vega B, Ruiz-Veguilla M, Saiz PA, Seijo-Zazo E, Toll A, Mcintyre RS, Vieta E*, Grande I*, Pérez V, SURVIVE group. Anxious and depressive symptoms and health-related quality of life in a cohort of people who recently attempted suicide: A network analysis. J Affect Disorders 2024; 355: 210-219.
 
Fernández-Lozano D, Hernández-Rodriguez I, Narvaez J, Dominguez-Álavaro M, De Miguel E, Silva-Díaz M, Belzunegui JM, Moriano-Morales C, Sánchez J, Galíndez-Agirregoikoa E, Aldaroso V, Abasolo L, Loricera J, Garrido-Puñal N, Moya-Alvarado P, Larena C, Navarro VA, Calvet J, Casafont-Sole I, Ortiz-Sanjuán F, Salman-Monte TC, Castañeda S, Blanco R*, ARTESER Project Collaborative Group. Incidence and clinical manifestations of giant cell arteritis in Spain: results of the ARTESER register. RMD Open . 2024; 10(1): e003824.
 
Bessa X*, Vidal J, Balboa JC, Márquez C, Duenwald S, He Y, Raymond V, Faull I, Burón A, Álvarez C, Castells X, Bellosillo B, Montagut C*. High accuracy of a blood ctDNA-based multimodal test to detect colorectal cancer. Ann Oncol 2024; 34(12): 1187-1193.
 
Charonnat C, Sánchez-Rodríguez D, Karras SN, Gezen-Ak D, Dursun E, Annweiler C*. Efficiency of the Vitamin D Status Diagnosticator amongst Geriatric Patients with COVID-19. Nutrients 2024; 16(6): 856.
 
Soldevila N, Fagundo B, Cuenca A, Forcano L, Gomis-González M, Boronat A, Pastor A, Castañer O, Zomeño MD, Goday A, Dierssen M, Baghizadeh K, Ros E, Corella D, Martínez-González MA, Salas Salvadó J, Fernández-Aranda F, Fitó Colomer M, de la Torre R*. Relationship between sex, APOE genotype, endocannabinoids and cognitive change in older adults with metabolic syndrome during a 3-year Mediterranean diet intervention. Nutr J 2024; 23(1): 61.
 
Bastón-Rey I*, Rodríguez-Lago I, Luque AM, Caballol B, Soutullo-Castiñeiras C, Bravo A, Castaño A, Gros B, Bernal L, Diz-Lois MT, Alonso-Galán H, Cañete F, Castro B, Pérez-Galindo P, González C, El Hajra I, Martínez-Montiel P, Alonso-Abreu I, Mesonero F, Gonzalez M, Peries L, Martín-Arranz E, Abril C, Marín Jiménez I, Baltar R, Vicuña M, Moreno N, Brunet E, Rubín C, Fajardo I, Cruz N, Calviño-Suarez C, Rojas-Feria M, Fernández-Clotet A, Gimeno-Torres M, Nieto-García L, de la Iglesia D, Zabana Y, Suárez-Ferrer C, Barreiro de Acosta M. The Natural History of Patients With Pre-Existing and De Novo Inflammatory Bowel Disease After Solid Organ Transplantation: EITOS Study of GETECCU. Inflamm Bowel Dis 2024: (en Premsa).
 
Mercadé-Besora N, Guo Y, Du M, Li X, Ramírez-Anguita JM, Moreno A, Valente A, Villalobos F, Cheng IL, Carrasco-Ribelles LA, van Swieten M, Merkelbach M, Magoya M, Lasalvia P, Pericàs-Pulido P, Berg P, Bosco-Lévy P, Lillini R, Ribeiro R, Bagga TK, Ramella V, Khalid S, Mayer MA, Leis A, Jödicke AM, Burn E, Prieto-Alhambra D*, Català M, Prats A. Incident Use of Hydroxychloroquine for the Treatment of Rheumatoid Arthritis and Systemic Lupus Erythematosus During the COVID-19 Pandemic. Arthrit Care Res 2024: (en Premsa).
 
Enriquez-Rodriguez CJ, Casadevall C, Faner R, Castro-Costa A, Pascual S, Seijó L, López-Campos JL, Peces-Barba G, Monsó E, Barreiro E, Cosío BG, Agustí A, Gea J*, BIOMEPOC group. COPD: systemic proteomic profiles in frequent and infrequent exacerbators. ERJ Open Res 2024; 10(2): 00004-2024 (Acceptat).
 
Sánchez-Iglesias JL, Morales-Coma C, Minig L, Lago V, Domingo S, Mancebo G, Siegrist J, Fidalgo García M, Llueca A, Serra A, Cobas-Lozano P, Lekuona-Artola A, Gómez-Hidalgo NR, Acosta Ú*, Ferrer-Costa R, Bradbury M, Pérez-Benavente A, Gil-Moreno A, SEGO Spain?GOG Group. Procalcitonin and C-reactive protein as early markers of anastomotic leakage in intestinal resections for advanced ovarian cancer (EDMOCS). Acta Obstet Gynecol Scand 2024: (en Premsa).
 
Kramer TS*, Soriano A, Tedeschi S, Chen AF, Tattevin P, Senneville E, Gómez J, Birlutiu V, Petersdorf S, Diaz-de Brito V, Sánchez I, Belden KA, Wouthuyzen-Bakker M. Should We Use Rifampicin in Periprosthetic Joint Infections Caused by Staphylococci When the Implant Has Been Exchanged? A Multicenter Observational Cohort Study. Open Forum Infect Dis 2023; 10(3): ofae075 (Acceptat).
 
Escolà H*, Llombart B, Escolà-Rodríguez A, Barchino L, Marcoval J, Alacaraz I, Beà-Ardèbol S, Toll A, Miñano R, Rodríguez-Jiménez P, López-Nuñez M, Ferrandiz-Pulido C, Jaka A, Masferrer E, Aguayo-Ortiz RS, Yébenes M, Arandes-Marcocci J, Ruiz-Salas V, Turrión-Merino L, Just M, Sánchez J, Leal L, Mayo-Martinez F, Haya-Martínez L, Sandoval-Clavijo A, Greta-Dradi G, Delgado Y, Verdaguer-Faja J, Lopez-Castillo D, Pujol RM, Deza G. Treatment of extramammary Paget's disease with imiquimod in a real-life setting: a multicenter retrospective analysis in Spain. Clin Exp Dermatol 2024: (en Premsa).
 
Salari M, Etemadifar M, Zali A, Aminzade Z, Navalpotro I, Tehrani-Fateh S*. Covid-19 in Parkinson's Disease treated by drugs or brain stimulation. Neurología (Barc) 2024; 39(3): 254-260.
 
Stacey I, Vila G, Torres-Claramunt R, Puig-Verdier L, Torrens C*. Plastic waste in major orthopaedic surgical procedures: descriptive and sources of improvement. Int Orthop 2024: (en Premsa).
 
Wollenberg A, Giménez-Arnau AM, Stennevin A*, Ortiz-Brugués A. Real-world effectiveness and tolerability of a cream containing postbiotic Aquaphilus dolomiae extract-G3 in subjects with sensitive facial skin. Eur J Dermatol 2024; 34(1): 79-88.
 
Giménez-Arnau AM*, Salman A, Podder I*. Biomarkers to predict therapeutic response in chronic spontaneous urticaria: a review. Eur J Dermatol 2024; 34(1): 3-12.
 
Ceccato A*, Forne C, Bos LD, Camprubí-Rimblas M, Areny-Balagueró A, Campaña-Duel E, Quero S, Diaz E, Roca O, de Gonzalo D, Fernández-Barat L, Motos A, Ferrer R, Riera J, Lorente JA, Peñuelas O, Menendez R, Amaya-Villar R, Añón JM, Mariño A, Barberà C, Barberán J, Blandino-Ortiz A, Boado MV, Bustamante-Munguira E, Caballero-Lopez J, Carbajales C, Carbonell N, Catalán-González M, Franco N, Galbán C, Gumucio V, de la Torre MDC, Estella Á, Gallego E, García-Garmendia JL, Garnacho-Montero J, Gómez JM, Huerta A, Jorge-García RN, Loza-Vazquez A, Marin J, Martínez A, Martín-Delgado MC, Martínez-Varela I, López-Messa J, Muñiz-Albaiceta G, Nieto MT, Novo MA, Peñasco Y, Pozo-Laderas JC, Pérez-García F, Ricart P, Roche F, Rodriguez A, Sagredo V, Sánchez-Miralles A, Sancho-Chinesta S, Socias L, Sole-Violán J, Suarez-Sipmann F, Tamayo-Lomas L, Trenado J, Úbeda A, Valdivia LJ, Vidal P, Bermejo J, Gonzalez J, Barbe F, Calfee CS, Artigas A*, Torres A, CIBERESUCICOVID Project. Clustering COVID-19 ARDS patients through the first days of ICU admission. An analysis of the CIBERESUCICOVID Cohort. Crit Care 2024; 28(1): 91.
 
Gaitonde SA, Avet C, de la Fuente-Revenga M, Blondel-Tepaz E, Shahraki A, Morales A, Talagayev V, Robledo P, Kolb P, Selent J, Gonzalez-Maeso J, Bouvier M*. Pharmacological fingerprint of antipsychotic drugs at the serotonin 5-HT(2A) receptor. Mol Psychiatr 2024: (en Premsa).
 
Palma LG*, Bigas A. Making Human Hematopoietic Stem Cells Without Transgenes. Cell Reprogram . 2024; 26(2): 43-45.
 
Pazos-López M*, Martínez-Palmer A, Poposki V. AVASCULAR OVERHANGING BLEB REDUCTION WITH MODIFIED SUTURELESS TECHNIQUE. Acta Clin Croat . 2024; 62(2): 378-381.
 
 
Tel: 93 316 04 00
Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona
Seguiu-nos a:
Twitter
Youtube
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).