INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 542
19/01/2018
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
ERA-CVD is a newly established European Research Area Network (ERA-Net) comprising 23 Partners from 18 countries/regions. The goal of ERA-CVD is to create a European Research Area in which cardiovascular research is conducted and funded across countries, allowing research groups to jointly work on specific problems, exchange ideas, and benefit from cross border expertise.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ALICIA KOPLOWITZ
Promoure el desenvolupament del coneixement a Espanya de la Psiquiatria, Psicologia i / o Neurociències del Nen i l'Adolescent i en Neuropediatria mitjançant el suport a projectes d'investigació originals.
La Fundació Alicia Koplowitz convoca 8 ajuts a la investigació per a projectes.
 
Termini exhaurit
THE EUROPEAN FOUNDATION FOR ALCOHOL RESEARCH
The European Foundation for Alcohol Research is an independent European alcohol research foundation. ERAB was established to fund biomedical and psychosocial research into beer and other alcoholic drinks.
ERAB has invited applications for funding of any aspect of biomedical or psychosocial research into beer or alcohol from researchers from an established European research institution or university every year since 2003.
 
Termini exhaurit
Associació Celíacs de Catalunya
Aquestes beques pretenen potenciar possibles avenços científics que suposin una millora significativa de la qualitat de vida de la persona amb celiaquia, sensibilitat al gluten no celíaca o dermatitis herpetiforme i fomentar el desenvolupament del coneixement d'aquestes patologies, millora dels mètodes de diagnosi, així com difondre socialment la realitat d'aquests trastorns.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
El motiu d'aquests fons és ajudar a la promoció de la innovació i recerca clínica a Espanya, en el camp de la diàlisi.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
Aquests ajuts tenen com a base fonamental la promoció i estímul de la investigació aplicada, ja utilitzin eines de recerca bàsica i / o clínica. En elles tenen cabuda tant grups de recerca consolidats com emergents, així com projectes d'un sol grup, projectes coordinats, o fins i tot el cofinançament justificada de projectes ja aprovats per altres agències o societats.
Els projectes poden tractar problemes de Nefrologia Clínica, Hipertensió Arterial, Tècniques de Depuració extrarrenal o Trasplantament Renal.
 
Termini exhaurit
ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE UROLOGÍA
Fomentar la investigació en el camp de la Urologia. Es persegueix promoure investigació de caràcter clínic, investigació en resultats de salut i investigació translacional.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
Augmentar l'intercanvi de coneixements i habilitats que repercuteixen de manera directa en la qualitat de la pràctica clínica i / o de la generació de nous coneixements en l'àrea de malalties renals.
 
Termini exhaurit
JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
La present convocatòria competitiva de beques per a rotació de Metges Interns Residents (MIR) de Nefrologia es realitza en centres estrangers amb l'objectiu d'augmentar l'intercanvi de coneixements i habilitats que repercuteixin de manera directa en la qualitat de la Pràctica Clínica i / o de la generació de nous coneixements en l'àrea de Nefrologia.
 
Termini exhaurit
FULBRIGHT ESPAÑA
Les beques estan destinades a doctors que vulguin investigar en centres d'ensenyament superior als Estats Units d'Amèrica.
 
Termini exhaurit
ASOCIACION ESPAÑOLA DE UROLOGIA
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.
 
Premis
Termini exhaurit
FBBVA - FUNDACIÓN BBVA
Premiar i incentivar la recerca i la creació cultural en els següents àmbits:
 • Ciències bàsiques (física, química i matemàtiques)
 • Biologia i Biomedicina
 • Tecnologies de la informació i la comunicació
 • Ecologia i biologia de la conservació
 • Canvi climàtic
 • Economia, finances i gestió d'empreses
 • Humanitats i Ciències Socials
 • Música i òpera
 •  
  Termini exhaurit
  FUNDACION PREMIOS REY JAIME I
  El premi es concedirà a aquella persona que la seva tasca hagi estat altament significativa.
  Els candidats podran ser proposats per investigadors, universitats, acadèmies, col·legis professionals, hospitals, empreses, fundacions i altres.
   
  Termini exhaurit
  The Dr. Josef Steiner Cancer Research Foundation
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN CASER
  Dins de les accions a desenvolupar per la Fundació, es convoquen, els PREMIS DEPENDÈNCIA I SOCIETAT en les seves diferents categories, que tindran caràcter nacional i seran convocats anualment. El seu objectiu és encoratjar i reconèixer la tasca de persones i entitats que treballen per promocionar l'autonomia, integració i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i / o dependència, així com el suport a les seves famílies i cuidadors, contribuint al mateix temps i, mitjançant la seva difusió, a la divulgació i sensibilització de la societat.
  Hi ha tres diferent categories:
 • Premi a l'excel·lència
 • Premi R+D
 • Premi comunicació
 •  
  Termini exhaurit
  FUNDACION MAPFRE
  Reconeix una contribució rellevant realitzada per entitats o persones en la promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida
   
  Termini exhaurit
  LABORATORIOS GRIFOLS S.A.
  A primary goal of the Alpha-1 Antitrypsin Laurell's Training Award (ALTA) is to identify and engage investigators (both physicians and scientists) who are early in their careers in a longstanding commitment to investigating alpha-1 antitrypsin deficiency (AATD). In awarding 2 grants, the goal/intention is to award one grant for a clinical proposal and a second for a basic research proposal. Another objective of the ALTA award is to strengthen the network between scientists and clinicians working in the field of AATD.
   
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
  L’objecte del programa Beatriu de Pinós és atorgar 60 ajuts individuals per a la contractació i la incorporació de personal investigador doctor al sistema català de ciència i tecnologia. Aquest ajuts s’adrecen a facilitar tant el retorn com la incorporació d’investigadors que han estat treballant a l’estranger a les entitats de recerca situades a Catalunya
   
   
   
  Informació últil
   
   
  Banner-convocatories-tancament-02
  Projectes
  Termini exhaurit
  AGENCIA MUNDIAL ANTIDOPAJE
  Promoure projectes científics en el camp de l'antidopatge.
   
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  TRANSCAN-2 has the goal of coordinating national and regional funding programmes for research in the area of translational cancer research. The specific challenge is to promote a transnational collaborative approach between scientific teams in demanding areas of translational cancer research while avoiding the duplication of efforts and ensuring a more efficient use of available resources, to produce significant results of higher quality and impact, and share data and infrastructures.
  The EC co-funded call of TRANSCAN-2 (JTC 2017) will focus on: “Translational research on rare cancers”
   
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  The aim of the E-Rare Joint Transnational Calls (JTCs) is to enable scientists in different countries to build an effective collaboration on a common interdisciplinary research project based on complementarities and sharing of expertise, with a clear translational research approach.

  Projects shall involve a group of rare diseases or a single rare disease following the European definition i.e. a disease affecting not more than five in 10000 persons in the European Community, EC associated states and Canada.

  The research projects have to focus on hypothesis-driven use of multi-omic integrated approaches for discovery of disease causes and/or on functional validation in the context of rare diseases.

   
  Termini exhaurit
  AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
  La finalitat és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca en càncer que accelerin la transferència de resultats en benefici dels pacients i el desenvolupament d'investigacions innovadores que puguin modificar la pràctica clínica desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
   
  Termini exhaurit
  AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
  La finalitat de la convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca en càncer des de la investigació translacional a la pràctica clínica desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
  L'AECC ofereix finançament a grups coordinats estables de recerca translacional, mitjançant la formalització d'un conveni amb els hospitals o centres on es vagin a dur a terme les investigacions.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca clínica dins del camp de les ciències de la salut.
  Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut.
  Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
   
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  ERC Consolidator Grants are designed to support excellent Principal Investigators at the career stage at which they may still be consolidating their own independent research team or programme. This action is open to researchers of any nationality who intend to conduct their research activity in any Member State or Associated Country. Applicant Principal Investigators must demonstrate the ground breaking nature, ambition and feasibility of their scientific proposal.
   
  Termini exhaurit
  LABORATORIOS GRIFOLS S.A.
  The Martín Villar Haemostasis Awards aim to support scientific excellence and innovation, and to engage both physicians and scientists who are early in their careers in investigating hemostasis and blood coagulation disorders.
  Beginning with the 2017 edition of the Martin Villar Awards, the Award introduces a new concept by providing 2 grants, for 1 project in Clinical Research and 1 project in Basic Research.
   
  Termini exhaurit
  FDM - FUNDACIÓN DOMINGO MARTÍNEZ
  El Patronat de la FDM per a l'any 2018 acorda convocar una ajuda a la investigació per al tema:
  Implicació de la hipòxia en l'aparició i progressió de les malalties neurodegeneratives (Alzheimer i Parkinson), desenvolupament d'estratègies terapèutiques basades en aquest concepte.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ PRIVADA D'ESTUDIS I RECERCA ONCOLÒGICA
  La finalitat de la beca és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.
  S'atorgarà al millor projecte d'investigació oncològica translacional, que es prevegi des de la data de resolució. Els projectes d'investigació han d'estar basats en idees originals.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN UNOENTRECIENMIL
  Es concedirà un projecte de recerca sobre leucèmia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisió d'un investigador principal (IP) a una institució espanyola.
   
  Termini exhaurit
  The New York Stem Cell Foundation
  The mission of The New York Stem Cell Foundation is to accelerate cures for the major diseases of our time through stem cell research.
   
  Termini exhaurit
  Kenneth Rainin Foundation
  The Rainin Foundation supports high-risk research and challenge investigators to push boundaries to advance the goal of predicting and preventing Inflammatory Bowel Disease. .
  The Innovator Awards program provides funding for research projects, which due to their ground-breaking nature, may not be suitable for funding from more traditional sources. To date, projects have been funded in the following areas:
 • Bioengineering
 • Diet and Nutrition
 • Epithelial Cell/Molecular Biology
 • Fecal Microbiota Transplant
 • Immunity and Inflammation
 • Microbiome
 • Therapeutic Development and Delivery
 •  
  Termini exhaurit
  The New York Stem Cell Foundation
  The mission of The New York Stem Cell Foundation is to accelerate cures for the major diseases of our time through stem cell research.
   
  Termini exhaurit
  ALLIANCE FOR LUPUS RESEARCH
  The Alliance for Lupus Research (ALR) is an independent, voluntary health agency formed to provide a concentrated effort for the prevention, treatment and cure of systemic lupus erythematosus (lupus or SLE).
  The Novel Research Grant program provides early-stage support for high-risk, high-reward, idea-driven investigations into the fundamental mechanisms of lupus and its complications, and the explorations of novel targets, pathways, and technologies. The aim is to stimulate the study of underexplored avenues that can lead to the development of safer and more effective treatments.
   
  Termini exhaurit
  ALLIANCE FOR LUPUS RESEARCH
  The Alliance for Lupus Research (ALR) is an independent, voluntary health agency formed to provide a concentrated effort for the prevention, treatment and cure of systemic lupus erythematosus (lupus or SLE). The purpose of the ALR Target Identification in Lupus (TIL) grants program is to fund highly meritorious and innovative research focused on the identification and scientific and/or clinical advancement of therapeutic targets that will lead to new therapies for the treatment of lupus. This grant program has been established to develop new approaches to treat lupus more effectively and safely.
   
  Borses de viatge
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
  La present convocatòria competitiva de beques per a rotació de Metges Interns Residents (MIR) de Nefrologia es realitza en centres estrangers amb l'objectiu d'augmentar l'intercanvi de coneixements i habilitats que repercuteixin de manera directa en la qualitat de la Pràctica Clínica i / o de la generació de nous coneixements en l'àrea de Nefrologia.
   
  Termini exhaurit
  FULBRIGHT ESPAÑA
  Les beques estan destinades a doctors que vulguin investigar en centres d'ensenyament superior als Estats Units d'Amèrica.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
  La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
  Dotar un conjunt de beques per a llicenciats i titulats superiors espanyols destinades a l’ampliació d’estudis en universitats i centres de recerca espanyols o estrangers.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquestes beques (2) estan destinades a premiar la participació d'una estada clínica i una estada de recerca a l’estranger de joves professionals de l’àmbit de les ciències de la salut.
  Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els joves professionals de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica i de recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels joves professionals a l’estranger.
   
  Termini exhaurit
  CENTRE FOR INTERNATIONAL MOBILITY
  The primary target group in the CIMO Fellowship programme are such Doctoral level students who will be doing their Doctorate (or Double Doctorate) at a Finnish university . Visiting Doctoral-level students and researchers who are doing their Doctorate degree at some foreign university can also be considered eligible, provided that the motivation letter of the hosting Finnish university department presents exceptionally good grounds for such an application.

  NB: the CIMO Fellowship is a "start-up" grant rather than a full degree scholarship, so if you for example receive a CIMO Fellowship for 12 months, after that period you should seek other sources of funding for the remaining period of your studies/research.
   
  Premis
  Termini exhaurit
  The Lasker Foundation
  Lasker Awards recognize the contributions of researchers, clinician scientists, and public servants who have made major advances in the understanding, diagnosis, treatment, cure, or prevention of disease.
  The Lasker Awards will be offered in three categories in 2018:​
 • Albert Lasker Basic Medical Research Award: For a fundamental discovery that opens up a new area of biomedical science.
 • Lasker~DeBakey Clinical Medical Research Award: For a major advance that improves the lives of many thousands of people.
 • Lasker~Koshland Special Achievement Award in Medical Science: For research accomplishments and scientific statesmanship that engender the deepest feelings of awe and respect.
  The Public Service Award, presented every other year, will next be given in 2019.
 •  
  Termini exhaurit
  AGEING LAB FOUNDATION
  Aquesta convocatòria té com a finalitat el suport i impuls d'iniciatives innovadores que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de la gent gran, des d'un enfocament multidisciplinari.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN LILLY
  La FUNDACIÓ LILLY convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2018, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.
  L'objectiu és fomentar la Investigació Biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, mitjançant la concessió de Premis que reconeguin i donin suport a trajectòries científiques d'excel·lència.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Premiar un projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s’hagi aplicat i del qual es puguin avaluar els resultats.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquest premi està destinat a premiar l’activitat que, en pro de la promoció de la salut, hagi desenvolupat una entitat cívica sense ànim de lucre.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquest premi està destinat a premiar l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula, gravació o qualsevol altre mitjà de difusió realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, l’any 2017 que, per la importància sanitària del tema i per l’ interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquest premi està destinat a premiar la trajectòria de recerca (individual o per grups de recerca), dins l’àmbit de les ciències de la salut, que en els últims cinc anys, hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2017, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra, que hom consideri que posseeix les millors qualitats.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats d'especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una infermera/er catalana/là o vinculada/at als països catalans.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
  Està destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d'un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.
   
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
  The EMBO Long-Term Fellowships support post-doctoral research visits to laboratories throughout Europe and the world. International exchange is a key feature in the application process.
   
   
  Termini exhaurit
  EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
  This initiative replaces the EFSD/Lilly Research Fellowship Programme and is for the same target group of young investigators.
  The objective of the EFSD/Lilly Young Investigator Research Awards is to encourage innovative research in the fields of diabetes and its complications, and to promote excellence in medical education. Applicants should have demonstrated their ability in the field of diabetes research.
   
  Termini exhaurit
  EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
  The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.

  Novo Nordisk is a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care. The company also has leading positions within haemophilia care, growth hormone therapy and hormone replacement therapy. Headquartered in Denmark, Novo Nordisk employs approximately 35,000 employees in 75 countries, and markets its products in more than 180 countries.
   
   
   
   
  Articles
   
  Lorente L*, Sancho JJ, Carballo L, Sitges-Serra A. Clinical profile and long-term follow-up of 32 patients with postoperative permanent hypoparathyroidism. Gland Surg 2017; 6 (Suppl 1): S3-S10.
   
  Cruzado JM*, Lauzurica R, Pascual J, Marcen R, Moreso F, Gutierrez-Dalmau A, Andrés A, Hernández D, Torres A, Beneyto MI, Melilli E, Manonelles A, Arias M, Praga M. Paricalcitol Versus Calcifediol for Treating Hyperparathyroidism in Kidney Transplant Recipients. Kidney Int Rep 2018; 3(1): 122-132.
   
  Sitges-Serra A*, Gomez Jaume, Barczynski M, Lorente L, Iacobone M, Sancho JJ. A nomogram to predict the likelihood of permanent hypoparathyroidism after total thyroidectomy based on delayed serum calcium and iPTH measurements. Gland Surg 2017; 6 (Suppl 1): S11-S19.
   
   
  Ois A, Zabalza A, Moreira A, Cuadrado E, Jiménez Conde J, Giralt E*, Rodríguez Campello A, Soriano Tàrrga C, Roquer González J. Long-term cardiovascular prognosis after transient ischemic attack: Associated predictors. Neurology 2018; 90(7): e553-e558.
   
  Molina-Montes E, Gomez-Rubio P, Márquez M, Rava M, Löhr M, Michalski CW, Molero X, Farré A, Perea J, Greenhalf W, Ilzarbe L, O'Rorke M, Tardón A, Gress T, Barberà VM, Crnogorac-Jurcevic T, Domínguez-Muñoz E, Muñoz-Bellvís L, Balsells J, Costello E, Huang J, Iglesias M, Kleeff J, Kong B, Mora J, Murray L, O'Driscoll D, Poves I, Scarpa A, Ye W, Hidalgo M, Sharp L, Carrato A, Real FX, Malats N*, PanGenEU Study Investigators. Risk of pancreatic cancer associated with family history of cancer and other medical conditions by accounting for smoking among relatives. Int J Epidemiol 2018; 47(2): 473-483.
   
  Bousquet J*, Arnavielhe S, Bedbrook A, Alexis-Alexandre G, Van Eerd M, Murray R, Canonica GW, Illario M, Menditto E, Passalacqua G, Stellato C, Triggiani M, Carreiro-Martins P, Fonseca J, Morais Almeida M, Nogueira-Silva L, Pereira AM, Todo Bom A, Bosse I, Caimmi D, Demoly P, Devillier P, Fontaine JF, Just J, Onorato GL, Kowalski ML, Kuna P, Samolinski B, Antó JM, Mullol J, Valero A, Tomazic P, Bergmann K, Keil T, Klimek L, Mösgues R, Shamai S, Zuberbier T, Murphy E, McDowall P, Price D, Ryan D, Sheikh A, Chavannes NH, Fokkens W, Kvedariene V, Valiulis A, Bachert C, Hellings PW, Kull I, Melén E, Wickman M, Bindslev-Jensen C, Eller E, Haahtela T, Valovirta E, Papadopoulos N, Annesi-Maesano I, Bewick M, Bosnic-Anticevich S, Cruz A, De Vries G, Gemicioglu B, Larenas Linnemann D, Laune D, Mathieu-Dupas E, O'Hehir RE, Portejoie F, Siroux V, Spranger O, VandenPlas O, Yorgancioglu A. Treatment of allergic rhinitis using mobile technology with real world data: The MASK observational pilot study. Allergy 2018; 73(9): 1763-1774.
   
  Zuberbier T*, Aberer W, Asero R, Abdul Latiff AH, Baker D, Ballmer-Weber B, Bernstein J, Bindslev-Jensen C, Brzoza Z, Buense Bedrikow R, Canonica GW, Church MK, Craig T, Danilycheva IV, Dressler C, Ensina LF, Giménez-Arnau AM, Godse K, Gonçalo M, Grattan C, Hebert J, Hide M, Kaplan A, Kapp A, Katelaris CH, Kocatürk E, Kulthanan K, Larenas Linnemann D, Leslie TA, Magerl M, Mathelier-Fusade P, Meshkova RY, Metz M, Nast A, Nettis E, Oude-Elberink H, Rosumeck S, Saini SS, Sánchez-Borges M, Schmid-Grendelmeier P, Staubach P, Sussman G, Toubi E, Vena GA, Vestergaard C, Wedi B, Werner RN, Zhao Z, Maurer M. The EAACI/GA²LEN/EDF/WAO Guideline for the Definition, Classification, Diagnosis and Management of Urticaria. The 2017 Revision and Update. Allergy 2018; 73(7): 1393-1414.
   
  Fernández-Sanlés A, Sayols-Baixeras S, Curcio S, Subirana I, Marrugat J, Elosua R*. DNA Methylation and Age-Independent Cardiovascular Risk, an Epigenome-Wide Approach: The REGICOR (REgistre GIroní del COR) Study. Arterioscler Thromb Vasc Biol 2018; 38(3): 645-652.
   
  Santos-García D*, Catalán MJ, Puente VM, Valldeoriola F, Regidor I, Mir P, Matías-Arbelo J, Parra JC, Grandas F. Uso de la infusión intestinal continua de levodopa-carbidopa en pacientes con enfermedad de Parkinson avanzada en España. Subanálisis por comunidades autónomas. Neurología (Barc) 2021; 36(2): 101-111.
   
  Álvarez-Lerma F*, Grau S, Echeverría-Esnal D, Martínez-Alonso M, Gracia-Arnillas MP, Horcajada JP, Masclans JR. A Before-and-After Study of the Effectiveness of an Antimicrobial Stewardship Program in Critical Care. Antimicrob Agents Chemother 2018; 62(4): e01825-17.
   
  Maya S*, Candel J, Rebollo-Polo M, Candela-Cantó S, de la Torre R, López-Vílchez MA. Central nervous system malformation associated with methamphetamine abuse during pregnancy. Clin Toxicol 2018; 56(8): 795-797.
   
  Abramowicz D*, Oberbauer R, Heemann U, Viklicky O, Peruzzi L, Mariat C, Crespo M, Budde K, Oniscu GC. Recent advances in kidney transplantation: a viewpoint from the Descartes advisory board. Nephrol Dial Transplant 2018; 33(10): 1699-1707.
   
  Farrán A, Valverde-Franco G, Tío L, Lussier B, Fahmi H, Pelletier JP, Bishop PN, Monfort J, Martel-Pelletier J*. In vivo effect of opticin deficiency in cartilage in a surgically induced mouse model of osteoarthritis. Sci Rep 2018; 8(1): 457.
   
  Ferruz N, Doerr S, Vanase-Frawley MA, Zou Y, Chen X, Marr ES, Nelson RT, Kormos BL, Wager TT, Hou X, Villalobos A, Sciabola S*, de Fabritiis G*. Dopamine D3 receptor antagonist reveals a cryptic pocket in aminergic GPCRs. Sci Rep 2018; 8(1): 897.
   
  Pett SL*, Kunisaki KM, Wentworth D, Griffin TJ, Kalomenidis I, Nahra R, Montejano-Sánchez R, Hodgson SW, Ruxrungtham K, Dwyer D, Davey RT, Wendt CH, INSIGHT FLU003 Plus Study Group (...,Knobel H,...). Increased Indoleamine-2,3-Dioxygenase Activity Is Associated With Poor Clinical Outcome in Adults Hospitalized With Influenza in the INSIGHT FLU003Plus Study. Open Forum Infect Dis 2018; 5(1): ofx228.
   
  Mortier P*, Auerbach RP, Alonso J, Axinn WG, Cuijpers P, Ebert DD, Green JG, Hwang I, Kessler RC, Liu H, Nock MK, Pinder-Amaker S, Sampson NA, Zaslavsky AM, Abdulmalik J, Aguilar-Gaxiola S, Al-Hamzawi A, Benjet C, Demyttenaere K, Florescu S, de Girolamo G, Gureje O, Haro JM, Hu C, Huang Y, De Jonge P, Karam EG, Kiejna A, Kovess-Masfety V, Lee S, Mcgrath JJ, O'neill S, Nakov V, Pennell BE, Piazza M, Posada-Villa J, Rapsey C, Viana MC, Xavier M, Bruffaerts R. Suicidal thoughts and behaviors among college students and same-aged peers: results from the World Health Organization World Mental Health Surveys. Soc Psych Psych Epid 2018; 53(3): 279-288.
   
  Gianni L*, Mansutti M, Anton A, Calvo L, Bisagni G, Bermejo B, Semiglazov V, Thill M, Chacon JI, Chan A, Morales S, Alvarez I, Plazaola A, Zambetti M, Redfern AD, Dittrich C, Dent RA, Magazzù D, De Fato R, Valagussa P, Tusquets I. Comparing Neoadjuvant Nab-paclitaxel vs Paclitaxel Both Followed by Anthracycline Regimens in Women With ERBB2/HER2-Negative Breast Cancer-the Evaluating Treatment With Neoadjuvant Abraxane (ETNA) Trial: A Randomized Phase 3 Clinical Trial. JAMA Oncol 2018; 4(3): 302-308.
   
  Keller B, Mestre J, Álvaro-Bartolomé M, Martínez-Sanvisens D, Farré M, García-Fuster MJ, García-Sevilla JA*, Torrens M*, NEURODEP Group. A Biomarker to Differentiate between Primary and Cocaine-Induced Major Depression in Cocaine Use Disorder: The Role of Platelet IRAS/Nischarin (I1-Imidazoline Receptor). Front Psychiatry 2017; 8: 258.
   
  Guillem V, Calabuig M, Brunet S, Esteve J, Escoda L, Gallardo D, Ribera JM, Queipo de Llano MP, Arnan M, Pedro C, Amigo ML, Martí-Tutusaus JM, García-Guiñón A, Bargay J, Sampol A, Salamero O, Font L, Talarn C, Hoyos M, Díaz-Beyá M, Garrido A, Navarro B, Nomdédeu J, Sierra J, Tormo M*. Bone marrow VEGFC expression is associated with multilineage dysplasia and several prognostic markers in adult acute myeloid leukemia, but not with survival. Leukemia Lymphoma 2018; 59(10): 2383-2393.
   
  Gironés R*, Morilla I, Guillen-Ponce C, Torregrosa MD, Paredero I, Bustamante E, Del Barco S, Soler G, Losada B, Visa L, Llabrés E, Fox B, Firvida JL, Blanco R, Antonio M, Aparisi F, Pi-Figueras M, Gonzalez-Flores E, Molina-Garrido MJ, Saldaña J, Spanish Working Group on Geriatric Oncology of the Spanish Society of Medical Oncology (SEOM). Geriatric oncology in Spain: survey results and analysis of the current situation. Clin Transl Oncol 2018; 20(8): 1087-1092.
   
  van der Putten LJ*, Visser NCM, van de Vijver K, Santacana M, Bronsert P, Bulten J, Hirschfeld M, Colas E, Gil-Moreno A, Garcia A, Mancebo G, Alameda F, Trovik J, Kopperud RK, Huvila J, Schrauwen S, Koskas M, Walker F, Weinberger V, Minar L, Jandakova E, Snijders MPLM, van den Berg-van Erp S, Matias-Guiu X, Salvesen HB, Werner HMJ, Amant F, Massuger LFAG, Pijnenborg JMA. Added Value of Estrogen Receptor, Progesterone Receptor, and L1 Cell Adhesion Molecule Expression to Histology-Based Endometrial Carcinoma Recurrence Prediction Models: An ENITEC Collaboration Study. Int J Gynecol Cancer 2018; 28(3): 514-523.
   
  Pañella-Vilamú C*, Castellví Q, MOLL X, Quesada R, Villanueva A, Iglesias M, Naranjo D, Sánchez-Velázquez P, Andaluz A, Grande L, Ivorra A, Burdío F*. Focused Transhepatic Electroporation Mediated by Hypersaline Infusion through the Portal Vein in Rat Model. Preliminary Results on Differential Conductivity. Radiol Oncol 2017; 51(4): 415-421.
   
  Jiménez-López J*, Vallès E, Benito B, Alcalde O, Cabrera S, Martí Almor J. Wide QRS complex tachycardia followed by 2:1 atrioventricular block: What is the mechanism?. Pace 2018; 41(3): 302-303.
   
   
  Tel: 93 316 04 00
  Doctor Aiguader, 88
  08003 Barcelona
  Seguiu-nos a:
  Twitter
  Youtube
  En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
  Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM ([email protected]).