INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 551
23/03/2018
Projectes
Termini exhaurit
ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA
El projecte d'investigació haurà de versar sobre un tema lliure de Pediatria valorant-se especialment els projectes multicèntrics i/o internivells assistencials.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide multiple funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.
 
Termini exhaurit
FUNDACIO LA CAIXA
L'objecte de la present convocatòria és la tutoria de projectes de valorització dels actius resultants de la investigació, per al seu trasllat al mercat, ja sigui com un spin-off o com un acord de transferència, que requereixen la validació i desenvolupament de la seva proposta de generació de valor.
Més específicament, el programa donarà suport a projectes de les àrees de la Vida, Medicina i Ciències de la Salut proposades pels centres, basats en actius per als quals s'ha sol·licitat o serà sol·licitada una patent o model d'utilitat, i destinats a afegir valor per a la seva transferència al mercat.
Dins les àrees de la Vida, Medicina i Ciències de la Salut, es tindran en compte els projectes dels següents camps:
  • Ciències de la Vida: Biomatemàtica, Biologia Cel·lular, Biologia Humana, Bioquímica i Biologia Molecular, Fisiologia Humana, Genètica, Immunologia, Microbiologia i Neurociències.
  • Ciències Mèdiques i de la Salut: Ciències Clíniques, Epidemiologia, Medicina Forense, Medicina del treball, Medicina Interna, Ciències de la nutrició, Patologia, Farmacodinàmica, Farmacologia, Medicina Preventiva, Psiquiatria, Salut Pública, Cirurgia i Toxicologia.
  •  
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NEONATOLOGÍA
    Aquesta beca de la Societat Espanyola de Neonatologia (SENeo) té com a objectiu facilitar la formació clínica o experimental dels pediatres que desenvolupen la seva activitat professional a unitats neonatals del nostre país.
     
    Altres
    Termini exhaurit
    CENTRES DE RECERCA DE CATALUNYA (CERCA)
    És voluntat de la I-CERCA promoure un programa de finançament acordat amb els centres CERCA, amb vista a potenciar els seus projectes de transferència de coneixement pel que fa a la protecció de la propietat intel·lectual i industrial, que s’anomena fons de patents Gínjol.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    SEIMC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMEDADES INFECCIOSAS Y MICROBIOLOGIA CLÍNICA
    L'objecte de la present convocatòria és regular el procediment de concessió d'una beca destinada a la realització d'una estada a un centre d'excel·lència estranger.
    En memòria del Prof. Francisco Martín Luengo, la beca es denomina Beca SEIMC-Martín Luengo
     
    Premis
    Termini exhaurit
    SCILIFELAB - SCIENCE FOR LIFE LABORATORY
    In order to promote young scientists early in their career, SciLifeLab has engaged in a collaboration with AAAS and Science magazine, co-funded by the Knut and Alice Wallenberg Foundation, to award an annual prize in the area of life science for the best PhD thesis work.

    The 2018 categories are:
  • Cell and Molecular Biology
  • Ecology and Environment
  • Genomics and Proteomics
  • Translational Medicine
  •  
    Termini exhaurit
    FIPSE-FUNDACIÓN PARA LA INNOVACIÓN Y PROSPECTIVA EN SALUD EN ESPAÑA
    Les següents bases tenen per objecte establir les normes de participació en el Premi d'Innovació en Salut convocat per la Fundació per a la Innovació i la Prospectiva en Salut a Espanya (FIPSE).
    L'objectiu dels premis és reconèixer les iniciatives que s'hagin traduït o es vagin a traduir de manera més destacada en millores per a la prestació dels serveis de salut per part dels professionals i institucions sanitàries, i millores per al diagnòstic, cura, tractament , prevenció i qualitat de vida dels pacients i ciutadans en general, en l'àmbit de la salut.
    Els projectes poden estar relacionats amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i de les comunicacions al sector salut (aplicacions TIC), dispositius mèdics i sanitaris, innovacions assistencials, organitzatives i de gestió, nous tractaments (medicaments i formes de dispensació), nous mètodes diagnòstics (inclòs diagnòstic molecular i per imatge), etc.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ALEXANDER VON HUMBOLDT
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    SEE - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE EPIDEMIOLOGIA
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DE LA ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA (AEP)
    L'estada, d'una durada de 12 mesos, es realitzarà a partir de gener de 2019.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES
    Aquestes beques consisteixen en una ajuda a postgraduats amb el títol de doctor, per a desenvolupar treballs d'investigació en el camp de l'estudi del càncer colorrectal, dirigits per un doctor en Ciències de la Salut, en un centre reconegut a Catalunya i/o Espanya.
     
     
     
    Informació últil
     
     No hi ha novetats
     
     
    Banner-convocatories-tancament-02
    Projectes
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The Joint Programming Initiative "A Healthy Diet for a Healthy Life" (JPI HDHL) has been established to coordinate research in the areas of food, diet, physical activity and health in order to achieve tangible societal and health impact and to strengthen European leadership and competitiveness in this field.

    The aim of this call is to support transnational, collaborative research projects that gain a better understanding of the diet-epigenome relationships and their effect on human health. This will allow the development and substantiation of intervention strategies for treating nutrition-related diseases and sustaining good health throughout the life course.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    ERA PerMed is an ERA-Net Cofund, supported by 31 partners of 22 countries and cofunded by the European Commission. It aims to align national research strategies and funding activities, promote excellence, reinforce the competitiveness of European players in PM, and enhance the European collaboration with non-EU countries.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The third Health Programme for the Union's action in the field of health has, as a general objective, to complement, support and add value to the policies of the Member States aimed at improving the health of Union citizens and reduce health inequalities by promoting health, encouraging innovation in health, increasing the sustainability of health systems and protecting Union citizens from serious cross-border health threats.
     
    Termini exhaurit
    ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
    - Finançar una línia de recerca de qualitat estable, evitant la fragmentació dels grups de recerca, de manera que assoleixin la mida que els permeti tenir la massa crítica necessària, fomentant la participació d'investigadors principals amb dedicació única en cada modalitat de projecte.
    - Impulsar el finançament de projectes de recerca sol·licitats per investigadors dels programes Juan Rodés, Miguel Servet, Ramon i Cajal i del programa d'estabilització d'investigadors del SNS (I3 SNS). Almenys el 5% dels projectes que es financin s'hauran de destinar al compliment d'aquest objectiu específic.
    - Fomentar la presentació de projectes coordinats que facin possible la creació de contextes de cooperació científica, especialment en els investigadors que participen en les estructures estables d'investigació cooperativa, accelerant la transferència de resultats a la pràctica clínica, i que permetin obtenir objectius difícilment assolibles a través de projectes individuals, i en els quals s'evidenciï la interacció d'equips de recerca biomèdica bàsica (orientada a la malaltia), amb equips d'investigació biomèdica clínica (orientada al pacient) i amb equips d'investigació epidemiològica i en serveis de salut.
    - Potenciar la investigació traslacional en cooperació i amb resultats propers al mercat.
    - Potenciar la participació en projectes a realitzar a través de les infraestructures europees constituïdes com ERIC (EATRIS, ECRIN), en què Espanya és membre, representada pel ISCIII.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    Horizon 2020 is the EU funding programme for research and innovation running from 2014 to 2020. The Horizon 2020 societal challenge of ‘health, demographic change and wellbeing’ (SC1) for the years 2018-2020 is strategically orientated to 'Better health and care, economic growth and sustainable health systems".
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ORDESA
    L'Associació Espanyola de Pediatria (AEP), amb el patrocini dels Laboratoris Ordesa, amb el propòsit de promocionar la investigació en el camp de la pediatria, convoca una ajuda econòmica per un projecte d'investigació en prevenció de l'obesitat en l'edat pediàtrica.
     
     
    Termini exhaurit
    SOCIETAT CATALANO-BALEAR DE FISIOTERÀPIA
    La beca de recerca bàsica de la Societat de Fisioteràpia té com a finalitat premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut i específicament relacionat amb la Fisioteràpia.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs multidisciplinaris, amb un tema original, així com aquells projectes que formin part d’un programa de doctorat cursat per un fisioterapeuta.
     
    Termini exhaurit
    SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
    Convocatòria per a membres de la SEC i de la Secció de Cardiopatia Isquèmica i Cures Aguts Cardiovasculars que desitgin incorporar-se durant un any a una Unitat de Cures Crítiques Cardiològiques d'un hospital nacional. Beques destinades a la formació de joves cardiòlegs en assistència i recerca clínica en l'àrea de les cures agudes cardiològiques.
     
    Termini exhaurit
    PROGRAMA IBEROAMERICANO DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA PARA EL DESARROLLO
    Les xarxes temàtiques són grups de recerca i empreses d'Iberoamèrica que treballen conjuntament per a resoldre problemes comuns des d'una perspectiva local.
    El seu objectiu és crear un marc cooperatiu de treball que faciliti i catalitzi la generació de noves activitats relacionades amb la R+D+i
     
    Termini exhaurit
    DEMENTIA CONSORTIUM
    The Dementia Consortium supports collaborative target validation and drug discovery projects from academia and SMEs. We offer a unique collaborative model bringing together the charity and industry sectors to help accelerate development of therapies for novel dementia targets.
    The Dementia Consortium provides drug discovery resources, project management, industry expertise and tools as well as full funding support for projects. We can support small molecule or antibody-based strategies and aim to generate tools to achieve preclinical target validation. Our ultimate goal is to progress successful projects from laboratories towards the clinic.
     
    Termini exhaurit
    WORLDWIDE CANCER RESEARCH
    The goal of the Worldwide Cancer Research (formerly known as AICR) is to support research that might in future help reduce the incidence of cancer or improve cancer survival. The grants support fundamental or translational research into the causes, mechanisms, diagnosis, treatment or prevention of cancer. This remit is usually interpreted conservatively.
    WCR does not support clinical or psychosocial research and other types of applied cancer research. This includes healthcare delivery or patient care research, health economics, public health or policy research, quality of life or behavioural studies, and clinical trials. This list is not exhaustive.
    Proposals that contain a small clinical element as an essential part of a basic or translational research project are often permitted, but you are advised to contact WCR's Grant Round Manager, Lorraine Black for advice before submitting your proposal. More information can also be found in our application handbook.
     
    Termini exhaurit
    SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
    L'objecte d'aquest Projecte és promoure la investigació en cardiologia i haurà de destinar-se obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la investigació. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i viabilitat, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del laboratori o servei a les necessitats del projecte.
    Donat l'interès estratègic de la Sociedad Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per a la qual és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants al projecte de recerca han de col·laborar en l'enviament d'informació a aquest Registre.
     
    Termini exhaurit
    SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
    Es convoquen 3 beques d'investigació clínica en cardiologia, 1 per part de la Societat Espanyola de Cardiologia a través de la Fundació Casa del Cor i 2 per part de la Fundació Espanyola del Cor, per una quantia de 15.000 euros cadascuna.
    L'objecte d'aquest projecte és promoure la investigació en cardiologia i haurà de destinar-se obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la investigació. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i viabilitat, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del laboratori o servei a les necessitats del projecte.
    Donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per a la qual és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte de recerca hauran de col·laborar en l'enviament d'informació a aquest registre.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN PRIVADA PREVENT
    Fomentar i impulsar la recerca en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals des del vessant científic i d'aplicació pràctica en la prevenció de riscos laborals. Els projectes han de ser projectes inequívocament de recerca en l'àmbit de la seguretat i la salut laboral, descartant-se tots aquells que el Comitè Científic consideri que no s'ajusten a aquesta descripció.
    Millorar, mitjançant la recerca, les condicions de seguretat i salut laboral de tots els treballadors, i especialment, la dels treballadors especialment sensibles als riscos laborals.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN JOSÉ LUIS CASTAÑO - SEQC
    Convocatòria de 10 beques post-residència, (4 finançades per la SEQCML i 6 per la Fundació José Luis Castaño-SEQC) per a aquells facultatius especialistes del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència al 2018, i que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un Laboratori Clínic d'un hospital en un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
    L'objectiu és fomentar la investigació entre els especialistes del Laboratori Clínic.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    There is a global challenge to recruit and train the next generation of clinical investigators, not least in endocrinology/diabetes. The major goal of this Mentorship Programme will be to identify and promote the advancement of the next generation of leading clinical diabetologists in Europe. Through its various activities the Programme will help award recipients (“Mentees”) develop into leaders by refining their skills in the three cardinal areas of clinical diabetes, research and communication, thereby keeping them in the field of diabetes and facilitating their appointment to senior academic positions at major European institutions.
     
    Altres
    Termini exhaurit
    COST (COOPERACIÓ EUROPEA EN L'ÀMBIT DE LA RECERCA CIENTIFICA I TÈCNICA)
    COST actions are a Pan-European networking instrument that allows researchers, engineers or scholars from COST Member Countries and Cooperating State to develop jointly their ideas and new initiatives in a field or topic of common interest.
    COST supports the following networking tools: Meetings, Conferences, Workshops, Short-term scientific exchanges, Training schools and Dissemination Activities. COST does not support research
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ALFONSO MARTÍN ESCUDERO
    La Fundació Alfonso Martín Escudero convoca 50 beques per a realitzar treballs de recerca en una universitat o centre d´investigació a l´estranger, dins les següents temàtiques:
  • Agricultura i ramaderia
  • Ciències del mar
  • Ciències de la salut
  • Tecnologia dels aliments
  •  
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The Albert Renold Travel Fellowships for Young Scientists will enable young scientists to travel to and to stay at other institutions in another country in order to learn different scientific techniques related to diabetes research.
     
    Termini exhaurit
    THE EUROPEAN FOUNDATION FOR ALCOHOL RESEARCH
    The European Foundation for Alcohol Research is an independent European alcohol research foundation, established in Brussels in 2003. ERAB was established to fund biomedical and psychosocial research into beer and other alcoholic drinks.
    This initiative is supported by The Brewers of Europe, the voice of the brewing industry in Europe, whose members are the national brewing trade associations, representing more than 90% of European beer production.
     
    Termini exhaurit
    THE EUROPEAN FOUNDATION FOR ALCOHOL RESEARCH
    The European Foundation for Alcohol Research is an independent European alcohol research foundation, established in Brussels in 2003. ERAB was established to fund biomedical and psychosocial research into beer and other alcoholic drinks.
    This initiative is supported by The Brewers of Europe, the voice of the brewing industry in Europe, whose members are the national brewing trade associations, representing more than 90% of European beer production.
     
    Termini exhaurit
    JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
    The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
     
    Termini exhaurit
    JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
    The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ BANC DE SABADELL
    El premi es concedirà a un investigador amb un currículum destacat en el camp de la recerca en Biomedicina i Ciències de la salut.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LAIR
    La Fundació LAIR, convoca el Premi Dra. Menéndez a la Millor Tesi Doctoral Espanyola en el camp de la Immunologia tumoral. La Fundació LAIR pretén amb aquest premi recompensar el treball i el compromís que suposa la realització d'una tesi doctoral, reconèixer la feina dels doctorands i facilitar la difusió dels seus resultats. Aquest premi serà atorgat en concurs obert segons les bases que a continuació es detallen.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LAIR
    La Fundació LAIR concedeix un premi al millor article original de recerca en el camp de la Immunologia Tumoral, publicat en una revista indexada durant l'any 2017.
     
    Termini exhaurit
    SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
    El XI Premi Francisco Cobos s'atorgarà com a reconeixement de la tasca científica en l'àrea de les ciències biomèdiques, d'un doctor de nacionalitat espanyola que estigui desenvolupant la seva investigació vinculat formalment a una institució, universitat o centre d'investigació públic o privat, radicat a Espanya, i que hagi realitzat aportacions rellevants d'investigació biomèdica en els cinc anys anteriors, com a estímul per a prosseguir en la investigació i contribuir a la seva projecció científica.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY LABORATORY (EMBL)
    As Europe’s only intergovernmental research organisation in the life sciences and as a leading laboratory in molecular biology, EMBL is dedicated to promoting excellence in the molecular life sciences throughout Europe. One of the best ways to achieve this goal is by inspiring and fostering talented young scientists to turn them into skilled and creative future leaders.
    The EMBL International PhD Programme provides comprehensive training that promotes scientific excellence, independence and creativity.
     
    Termini exhaurit
    ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
    Promoure la col·laboració público-privada mitjançant el desenvolupament de part dels programes formatius en centres de treball d'entitats empresarials que complementin les activitats del programa de doctorat en el camp de les ciències i tecnologies de la salut.
     
    Termini exhaurit
    ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
    Formació d'investigadors en biomedicina i ciències de la salut, mitjançant la realització d'una tesi doctoral en centres de recerca I+D.
    Hi ha dues categories dels grups de recerca:
  • Grups dirigits per joves investigadors, nascuts al 1973 o amb data posterior.
  • Grups de recerca habituals d'aquesta modalitat.

    Podran ser beneficiaris de la modalitat Contractes PFIS els centres en què desenvolupin la seva activitat els investigadors que van obtenir finançament com a investigadors principals de projectes individuals o coordinadors de projectes coordinats o multicèntrics en la convocatòria 2017 de l'AES dins de la modalitat de Projectes de recerca en salut. En el cas de projectes amb dos investigadors principals, només un d'ells podrà presentar un candidat per al projecte.
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
     
    Termini exhaurit
    JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
    The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
     
     
     
     
    Articles
     
     
    Alejo M, Alemany L, Clavero O*, Quiros B, Vighi S, Seoud M, Cheng-Yang C, Garland SM, Juanpere N, Lloreta J, Tous S, Klaustermeier JE, Quint W, Bosch FX, de Sanjosé S, Lloveras B, RIS HPV TT study group. Contribution of Human papillomavirus in neuroendocrine tumors from a series of 10,575 invasive cervical cancer cases. Papillomavirus Res 2018; 5: 134-142.
     
    Farré N, Farré R, Gozal D*. Sleep Apnea Morbidity: A Consequence of Microbial-Immune Cross-Talk?. Chest 2018; 154(4): 754-759.
     
    Vilardell AM*, Cinca N, García-Giralt N, Dosta S, Cano IG, Nogués X, Guilemany JM. Functionalized coatings by cold spray: An in vitro study of micro- and nanocrystalline hydroxyapatite compared to porous titanium. Mater Sci Eng C Mater Biol Appl 2018; 87: 41-49.
     
    Soler-Cataluña JJ*, Puente-Maestu L, Román-Rodríguez M, Esteban C, Gea J, Bernabeu R, Pleguezuelos E, Ancochea J, Monteagudo G, García Río F. Creación del cuestionario SAQ-COPD (Spanish Physical Activity Questionnaire in COPD) para la medida de la actividad física de pacientes con EPOC en la práctica clínica. Arch Bronconeumol 2018; 54(9): 467-475.
     
    Romero L, Cano J, Gomis-Tena J, Trenor B, Sanz F, Pastor M, Saiz J*. In Silico QT and APD Prolongation Assay for Early Screening of Drug-Induced Proarrhythmic Risk. J Chem Inf Model 2018; 58(4): 867-878.
     
    Jain P, Vineis P, Liquet B, Vlaanderen J, Bodinier B, van Veldhoven K, Kogevinas M, Athersuch TJ, Font-Ribera L, Villanueva CM, Vermeulen R, Chadeau-Hyam M*. A multivariate approach to investigate the combined biological effects of multiple exposures. J Epidemiol Community Health 2018; 72(7): 564-571.
     
    Boldo E*, Castelló A, Aragonés Sanz N, Amiano P, Pérez Gómez B, Castaño Vinyals G, Martín V, Guevara M, Urtiaga C, Dierssen-Sotos T, Fernández Tardón G, Moreno V, Solans M, Peiró R, Capelo R, Gómez Acebo I, Castilla J, Molina AJ, Castells X, Altzibar JM, Lope V, Kogevinas M, Romieu I, Pollán M, MCC-Spain researchers. Meat intake, methods and degrees of cooking and breast cancer risk in the MCC-Spain study. Maturitas 2018; 110: 62-70.
     
    Martinez-Casanova J, Carballo N, Luque S, Sorli L, Grau S*. Posaconazole achieves prompt recovery of voriconazole-induced liver injury in a case of invasive aspergillosis. Infect Drug Resist 2018; 11: 317-321.
     
    Barbet G, Sander LE, Geswell M, Leonardi I, Cerutti A, Iliev I, Blander JM*. Sensing Microbial Viability through Bacterial RNA Augments T Follicular Helper Cell and Antibody Responses. Immunity 2018; 48(3): 584-598.
     
    Ortiz-Romero P, Borralleras C, Bosch-Morató M, Guivernau B, Albericio G, Muñoz FJ, Pérez-Jurado L, Campuzano V*. Epigallocatechin-3-gallate improves cardiac hypertrophy and short-term memory deficits in a Williams-Beuren syndrome mouse model. PLoS ONE 2018; 13(3): e0194476.
     
    Sánchez-Rodríguez D*, Annweiler C, Ronquillo-Moreno N, Tortosa A, Guillén A, Vázquez-Ibar O, Escalada F, Muniesa JM, Marco E. Clinical application of the basic definition of malnutrition proposed by the European Society for Clinical Nutrition and Metabolism (ESPEN): Comparison with classical tools in geriatric care. Arch Gerontol Geriatr 2018; 76: 210-214.
     
    Terwee CB*, Prinsen CAC, Chiarotto A, Westerman MJ, Patrick DL, Alonso J, Bouter LM, de Vet HCW, Mokkink LB. COSMIN methodology for evaluating the content validity of patient-reported outcome measures: a Delphi study. Qual Life Res 2018; 27(5): 1159-1170.
     
    Angelergues A, Efstathiou E, Gyftaki R, Wysocki PJ, Lainez N, González I, Castellano DE, Ozguroglu M, Carbonero IG, Flechon A, Borrega P, Guillot A, Balea BC, Le Moulec S, Esteban E, Munarriz J, Rubio G, Birtle AJ, Delanoy N, Bellmunt J*, Oudard S*. Results of the FLAC European Database of Metastatic Castration-Resistant Prostate Cancer Patients Treated With Docetaxel, Cabazitaxel, and Androgen Receptor-Targeted Agents. Clin Genitourin Cancer 2018; 16(4): e777-e784.
     
    Rodríguez-Morató J, Pozo O*, Marcos J*. Targeting human urinary metabolome by LC-MS/MS: a review. Bioanalysis 2018; 10(7): 489-516.
     
    Cárdenas-Fuentes G, Bawaked RA, Martínez González M.A, Corella D, Subirana I, Salas Salvadó J, Estruch Riba R, Serra Majem L, Ros E, Lapetra J, Fiol M, Rekondo J, Gómez Gracia E, Tur J.A, Pintó Sala X, Babio N, Ortega C, Martínez J.A, Schröder H*. Association of physical activity with body mass index, waist circumference and incidence of obesity in older adults. Eur J Public Health 2018; 28(5): 944-950.
     
    Ramirez R*, Planas J, Escude N, Mercade J, Farriols C. EEG-Based Analysis of the Emotional Effect of Music Therapy on Palliative Care Cancer Patients. Front Psychol 2018; 9: 254.
     
    Jaitovich A*, Barreiro E*. Skeletal Muscle Dysfunction in Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD): What We Know and Can Do for Our Patients. Am J Respir Crit Care Med 2018; 198(2): 175-186.
     
     
    Ruiz-Orera J*, Verdaguer-Grau P, Villanueva-Cañas JL, Messeguer X, Albà MM*. Translation of neutrally evolving peptides provides a basis for de novo gene evolution. Nat Ecol Evol 2018; 2(5): 890-896.
     
    Marin J*, Climent C, Muñoz-Bermúdez R, Samper M, Dot I, Vilà C, Masclans JR, Rodriguez A, Martin-Loeches I, Álvarez-Lerma F, en representacion del Grupo de Trabajo H1N1 GETGAG SEMICYUC. Patients with influenza A (H1N1)pdm09 admitted to the ICU. Impact of the recommendations of the SEMICYUC. Medicina Intensiva 2018; 42(8): 473-481.
     
    Torrens C*, Santana F, Puig L, Sorli L, Alier A. Results of cement spacer sonication in the second stage of two-stage treatment of shoulder arthroplasty infection. J Orthop Surg 2018; 13: 58.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).