INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 641
10/01/2020
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
This transnational call invites proposals for ambitious, innovative, multinational and multidisciplinary collaborative research projects aimed at the development of novel and the advanced use of existing cutting-edge imaging and brain stimulation technologies related to neurodegenerative diseases.
 
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
The aim of the call is to facilitate multinational, collaborative research projects that will address important questions related to sensory disorders and their impact on the nervous system.
 
Termini exhaurit
DEPARTMENT OF DEFENSE
BCRP seeks to accelerate high-impact research with clinical relevance, encourage innovation and stimulate creativity,and facilitate productive collaborations.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Projects aimed at advancing current knowledge in the inter-organ crosstalk and related pathophysiology in Diabetes and its complications through innovative basic or clinical research.
 
Termini exhaurit
THE WELLCOME TRUST
These awards support researchers who are transforming great ideas into healthcare innovations that could have a significant impact on human health.
 
Termini exhaurit
Associació Celíacs de Catalunya
L'Associació Celíacs de Catalunya presenta la quarta edició de la Beca Celíacs de Catalunya per un projecte de recerca sobre la malaltia celíaca, dermatitis herpetiforme o sensibilitat al gluten/blat no celíaca.
Aquestes beques pretenen potenciar avenços científics que suposin una millora significativa de la qualitat de vida de la persona amb celiaquia, sensibilitat al gluten/blat no celíaca o dermatitis herpetiforme i fomentar el desenvolupament del coneixement d'aquestes patologies, la millora dels mètodes de diagnosis, la seva seguretat alimentaria, la millora de la composició nutricional dels productes sense gluten, així com difondre socialment la realitat d'aquests trastorns.
 
Termini exhaurit
ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE CIRUJANOS
L'Associació Espanyola de Cirurgians té entre els seus fins contribuir al progrés de la cirurgia fomentant la investigació. Per aquest motiu es convoquen tres Beques de Recerca per a la realització d'estudis multicèntrics realitzats en els hospitals en el camp de la Cirurgia General i Aparell Digestiu.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
Funding for short stays in Germany, from 1 to 6 months, to develop a project or continue scientific education.
 
Termini exhaurit
DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
Funding for short stays in Germany.
 
Termini exhaurit
MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION
Post-doctoral short stays in Japan.
 
 
 
Informació últil
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
- Finançar una línia de recerca de qualitat estable, evitant la fragmentació dels grups de recerca, per tal que assoleixin la mida per adquirir la massa crítica necessària; fomentar la participació d’investigadors principals amb dedicació única a cada projecte. Tant els IP's com els CoIP's hauran d'anar amb dedicació única i hauran de ser de la mateixa entitat sol·licitant.

- Impulsar el finançament de projectes de recerca sol·licitats per investigadors dels programes Juan Rodés, Miguel Servet, Ramón i Cajal i del programa d'estabilització d'investigadors del SNS (I3 SNS). Almenys el 10% dels projectes que es financin hauran de destinar al compliment d'aquest objectiu específic.

- Fomentar la presentació de projectes coordinats que facin possible la creació de contexts de cooperació científica, especialment en els investigadors que participen en les estructures estables d'investigació cooperativa, accelerant la transferència de resultats a la pràctica clínica, i que permetin obtenir objectius difícilment assolibles a través de projectes individuals, i en els quals s'evidenciï la interacció d'equips de recerca biomèdica bàsica (orientada a la malaltia), amb equips d'investigació biomèdica clínica (orientada al pacient) i amb equips d'investigació epidemiològica i en serveis de salut.

- Incentivar la participació de personal investigador que realitza tasques assistencials en el SNS com a investigador principal de projectes, d'acord amb el que estableixen els contractes per a la intensificació de l'activitat investigadora en el Sistema Nacional de Salut. Almenys el 20% dels projectes que es financin hauran d'estar dirigits per personal assistencial del SNS.

- Potenciar la investigació traslacional en cooperació i amb resultats propers al mercat.

- Potenciar la participació en projectes a realitzar a través de les infraestructures internacionals (IARC) o europees constituïdes com ESFRI Landmarks (EATRIS, ECRIN, ELIXIR, EU-Openscreen), en què Espanya és membre, representada per l'ISCIII.
 
Termini exhaurit
AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
La finalitat d'aquesta convocatòria és promoure o accelerar la transferència tecnològica i els resultats de laboratori al pacient a través d'una convocatòria pública enfocada a finançar tecnologies i projectes en càncer amb potencial comercial desenvolupats en una entitat pública o privada sense fins lucratius i capacitada per a la investigació científica a Espanya.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca clínica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional.
 
Termini exhaurit
AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
La finalitat de la convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca en càncer des de la investigació translacional a la pràctica clínica desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
Tindran cabuda en aquesta convocatòria:
  • Programes de recerca translacional
  • Programes de recerca clínic
  •  
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la present convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació traslacional, que es desenvolupin sota la supervisió d'un investigador principal i que es realitzin en la seva totalitat a Espanya i han de ser projectes estratègics per a l'AECC i els pacients.
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la present convocatòria és donar suport a grups emergents per consolidar les seves línies de recerca mitjançant la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació científica AECC a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació translacional que es realitzin en la seva totalitat a Espanya.
    Es consideren grups emergents fins a 5 anys després d'haver iniciat una línia d'investigació independent acreditat per la seva producció científica i / o projectes finançats. El període de 5 anys es comptabilitzarà fins al moment de publicació de la convocatòria.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    ERC Consolidator Grants are designed to support excellent Principal Investigators at the career stage at which they may still be consolidating their own independent research team or programme. This action is open to researchers of any nationality who intend to conduct their research activity in any Member State or Associated Country. Applicant Principal Investigators must demonstrate the ground breaking nature, ambition and feasibility of their scientific proposal.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO LA CAIXA
    ”La Caixa” inicia la tercera edició de la convocatòria oberta a projectes de recerca en biomedicina i salut, que té per objectiu identificar i impulsar les iniciatives més prometedores, de més excel·lència científica i amb més valor potencial i impacte social, sigui en recerca bàsica, clínica o translacional.
    Els projectes presentats s’han d’emmarcar en les àrees temàtiques següents:
  • Neurociències
  • Oncologia
  • Malalties cardiovasculars i metabòliques relacionades
  • Malalties infeccioses
  • Tecnologies facilitadores en les quatre àrees temàtiques anteriors
  •  
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The Justice Programme, which aims at contributing to the further development of a European area of justice, funds projects relating to drugs, in particular on policy coordination, judicial cooperation on drug-related issues, and new psychoactive substances.
     
    Termini exhaurit
    LABORATORIOS GRIFOLS S.A.
    The SPIN program is particularly interested in innovative ideas in the field of immunoglobulin research in neurology as well as novel immunoglobulin therapies for neurological conditions.

    The SPIN Award aims to:
  • Develop novel concepts in immunoglobulin research in neurology
  • Encourage discovery of beneficial immunoglobulin applications in neurological disorders
  • Promote research of novel therapeutic options for patients with neurological conditions

    Proposals may include, but are not limited to:
  • Efficacy
  • Mechanism of action
  • Safety and tolerability
  • Quality of life
  • Pharmacoeconomics

  •  
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    100,000 for basic and/or clinical research projects in all fields of diabetes research.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE COLOPROCTOLOGÍA
    La Fundació Associació Espanyola de Coloproctologia (FAECP) dóna suport a la investigació clínica i té entre els seus objectius prioritaris aportar tot el suport possible a la investigació independent per part dels seus socis i el foment del seu desenvolupament per a la generació i difusió del coneixement científic en el camp de la Coloproctologia.
    Es convoquen 4 BEQUES DE RECERCA per a la realització de treballs a Espanya.
     
    Termini exhaurit
    LEUKEMIA RESEARCH FOUNDATION
    Funds for New Investigator projects that focus on leukemia, lymphoma, multiple myeloma, and MDS.
     
    Termini exhaurit
    JDRF - JUVENILE DIABETES RESEARCH FOUNDATION
    JDRF is the world’s leading non-profit organization with the mission to cure type 1 diabetes (T1D).
     
    Termini exhaurit
    DEMENTIA CONSORTIUM
    Novel dementia targets and target validation work conducted by academics will be partnered with the drug discovery expertise of the Dementia Consortium. We provide full funding for projects along with access to expert in vitro biology knowledge, high-throughput screening, chemical and fragment libraries, medicinal chemistry and antibody engineering teams. Grant holders have regular project review meetings with members of the Dementia Consortium to help progress successful projects from early research findings through to target validation and drug discovery. Promising targets are moved towards the clinic through the successful licence of these projects to industrial partners with the ultimate aim of bringing benefit to patients.
     
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMEDADES INFECCIOSAS Y MICROBIOLOGÍA CLÍNICA
    Amb aquesta convocatòria la SEIMC vol facilitar la investigació traslacional de qualitat en Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica, proporcionant als socis el finançament necessari per a això. La convocatòria té com a objectius principals:
    - Seleccionar projectes que suposin un impacte elevat en la millora de la salut i que tinguin capacitat per modificar la pràctica estàndard.
    - Donar suport l'accés dels nostres socis joves a la categoria d'Investigador Principal, facilitant-los la consecució posterior d'altres fonts de finançament competitiu. Amb aquest objectiu es pretén específicament augmentar el potencial investigador de la Societat.
    - Contribuir a la visibilitat de les activitats relacionades amb la Microbiologia Clínica i les Malalties Infeccioses en la comunitat científica i en la societat en general.
    Per a aquesta convocatòria 2020 els temes seleccionats són els següents:
  • Infeccions per micobacteris, fongs o infeccions en el pacient inmunocompromès (qualsevol de les tres temàtiques)
  • Implementació d'un nou procés diagnòstic amb alt impacte clínic o de cost / efectivitat Els projectes hauran de versar obligatòriament sobre un dels dos temes seleccionats per a aquesta convocatòria.
  •  
    Termini exhaurit
    Sarcoma Foundation of America
    SFA research grants support one-year translational projects on the etiology, molecular biology, pathogenesis, diagnosis, and treatment of human sarcomas.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    Convocatòria nacional de cinc beques d'investigació en el camp de Medicina Materno Fetal (Obstetrícia).
     
    Termini exhaurit
    FRAXA RESEARCH FOUNDATION
    FRAXA is a nonprofit, tax-exempt organization based the US. Solely committed to finding a cure for fragile X, FRAXA has funded more than $25 million in biomedical research, yielding discoveries that are changing the lives of families coping with fragile X. FRAXA is one of the most efficient and effective charities in the world, with management and general expenses under 4 percent and research expenditures at 86 percent.
     
    Altres
    Termini exhaurit
    EFIS - EUROPEAN FEDERATION OF IMMUNOLOGICAL SOCIETIES
    Funding for the establishment of EFIS-IL Study Groups on specific areas of immunology-related research.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
    Seran susceptibles de finançament les estades de professionals sanitaris i investigadors del SNS, per a l'aprenentatge o perfeccionament de tècniques, tecnologies o procediments en recerca, desenvolupament i innovació tecnològica del camp de la biomedicina, en institucions nacionals o estrangeres de prestigi.
     
    Termini exhaurit
    GEICO - GEICO - Grupo Español de Investigación en Cáncer de Ovario
    L'objectiu de la beca és completar la formació d'oncòlegs joves, mitjançant una estada en un centre de reconegut prestigi en aquest terreny, perquè una vegada conclosa, puguin incorporar els coneixements adquirits a la pràctica personal, al centre on treballi i al Grup GEICO.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
    La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.
     
    Termini exhaurit
    THE COMPANY OF BIOLOGISTS
    DMM Conference Travel Grants are aimed at early-career researchers wanting to attend scientific meetings, conferences, workshops and courses relating to the areas of research covered by the journal:http://dmm.biologists.org/content/aims
    Each application will be judged on the excellence of the candidate and any work being presented in a talk or poster.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquestes beques (2) estan destinades a premiar la participació d'una estada clínica i una estada de recerca a l’estranger de joves professionals de l’àmbit de les ciències de la salut.
    Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els joves professionals de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica i de recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels joves professionals a l’estranger.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO LA CAIXA
    L'Obra Social "la Caixa" convoca 75 beques per a cursar estudis de postgrau en universitats o centres d'ensenyament superior de països de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), tret d'Espanya.
    Els estudis són de màster o doctorat. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i la vàlua del candidat, projectes predoctorals de recerca científica i tècnica.
    La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement i s’adreça a totes les persones que estiguin en disposició de cursar estudis de postgrau.
    Els becaris han de començar el programa d’estudis al país de destinació el setembre o l’octubre del curs 2020-2021, llevat que el programa per al qual hagin obtingut la beca únicament s’imparteixi en un altre període del curs acadèmic.
     
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE GLAUCOMA
     
    Termini exhaurit
    B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
    For junior researchers pursuing experimental projects in basic biomedical research and wish to pursue a short-term research stay or attend a practical course of up to 3 months.
    Purpose:
  • to learn clearly-defined methods useful for your ongoing research and the work of your research group at home by visiting another laboratory, or by attending research-orientated courses including practical training (the practical part has to cover at least 50% of the course);
  • to enable graduates from abroad and their potential PhD supervisors to evaluate the scientific and personal prerequisites before embarking on a PhD thesis. To this end, the graduate student shall pursue a short project in his/her potential PhD supervisor’s laboratory for at least 4 weeks.
  •  
    Premis
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    This Award is offered to researchers in recognition of research projects conducted in Cystic Fibrosis (CF) Science and Medicine. The Award is exclusively reserved to scientists and clinicians and must be used to further investigate the area of CF.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    Funding for researchers who are pursuing an active research project in the Non-Tuberculous Mycobacteria Science and Medicine (NTM) lung disease field. The Award must be used to further investigate the area NTM.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    Award for researchers who have made outstanding clinical or scientific/research contribution in the field of IPF and who is pursuing an active research project in the same field (including basic science, pathophysiology, epidemiology, prevention, clinical practice, diagnosis, treatment, or rehabilitation).
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    Award for researchers who have made outstanding clinical or scientific/research contribution in the field of COPD and who is pursuing an active research project in the same field (including basic science, pathophysiology, epidemiology, prevention, clinical practice, diagnosis, treatment, or rehabilitation).
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    Award for researchers who have made outstanding clinical or scientific/research contribution in the field of asthma and who is pursuing an active research project in the same field (including basic science, pathophysiology, epidemiology, prevention, clinical practice, diagnosis, treatment, or rehabilitation).
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Premiar un projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s’hagi aplicat i del qual es puguin avaluar els resultats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats de especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una/un infermera/er catalana/là o vinculada/at als Països Catalans.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’activitat que, en pro de la promoció de la salut, hagi desenvolupat una entitat cívica sense ànim de lucre.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula, gravació o qualsevol altre mitjà de difusió realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, l’any 2019 que, per la importància sanitària del tema i per l’ interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar la trajectòria de recerca (individual o per grups de recerca), dins l’àmbit de les ciències de la salut, que en els últims cinc anys, hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2019, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra, que hom consideri que posseeix les millors qualitats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Està destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d'un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    PREMI concedit a la persona/es, equip de treball o institució amb una trajectòria professional o línia de recerca continuada la qual representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona i particularment en l'àmbit de l'Obstetrícia, la Ginecologia i la Medicina de la Reproducció. Àmbit Internacional.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
    L’objecte del programa Beatriu de Pinós és atorgar 60 ajuts individuals per a la contractació i la incorporació de personal investigador doctor al sistema català de ciència i tecnologia. Aquest ajuts s’adrecen a facilitar tant el retorn com la incorporació d’investigadors que han estat treballant a l’estranger a les entitats de recerca situades a Catalunya.
     
    Termini exhaurit
    EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
    The EMBO Long-Term Fellowships support post-doctoral research visits to laboratories throughout Europe and the world. International exchange is a key feature in the application process.
     
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Concessió d'ajuts per a la realització d'estudis de Màster en Universitats i altres institucions d'educació superior acreditades per impartir aquests estudis als Estats Units. Aquesta convocatòria proposa crear les condicions i facilitar els mitjans per impulsar la realització de programes de Màster en les esmentades institucions per persones en possessió d'un títol de grau, llicenciat, arquitecte, enginyer o equivalent en el marc de el programa d'ajudes MICIU-Fulbright.
     
    Termini exhaurit
    A.M.A. AGRUPACIÓ MUTUAL ASSEGURADORA
    Els ajuts es concedeixen per sorteig entre tots els inscrits per finançar els cursos de preparació a les respectives especialitats d'interns residents.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY
    Research grants of 25,000 Euros to provide an opportunity for medical graduates and researchers to undertake specialised cardiovascular research, in an ESC Member Country centre of excellence.
     
    Termini exhaurit
    ECTRIMS - EUROPEAN COMMITTEE FOR TREATMENT AND RESEARCH IN MULTIPLE SCLEROSIS
    Support for two fellowships with duration of 1 year, in the field of Magentic Resonance.
     
    Termini exhaurit
    B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
    Promoure la recerca bàsica en Biomedicina mitjançant el suport integral als millors futurs científics durant els seus estudis de doctorat.
     
     
     
     
    Articles
     
    Bonet M*, García V, Farre N, Algara M, Farrús B, Fernandez J, Reyes V, Eraso A, Álvarez A, Cambra MJ, Pedro A, Vayreda J, Lemansky C, Izar F, Arenas M, Grup Oncològic Català Occità (GOCO Group). Radiation therapy for bone-only metastases in breast cancer patients: A GOCO survey of current clinical practice. Reports of Practical Oncology & Radiotherapy 2020; 25(1): 113-116.
     
    Carrión-Barberá I*, Fajardo M, Danias G, Tsapepas D, Gartshteyn Y, Fernandez H, Askanase A. Belatacept in kidney transplant patients with systemic lupus erythematosus. Lupus Sci Med 2019; 6: e000355.
     
    Porta M*. Public Health Is Not Afraid of Pleasure. Am J Public Health 2020; 110(2): 133.
     
    Bergé D*, Mané A, Lesh TA, Bioque M, Barcones F, Gonzalez-Pinto AM, Parellada M, Vieta E, Castro-Fornieles J, Rodriguez-Jimenez R, García-Portilla MP, Usall J, Carter CS, Cabrera B, Bernardo M, Janssen J, PEPs group (collaborators). Elevated Extracellular Free-Water in a Multicentric First-Episode Psychosis Sample, Decrease During the First 2 Years of Illness. Schizophrenia Bull 2020; 46(4): 846-856.
     
    Perez-Calahorra S, Civeira F*, Guallar-Castillón P, Pinto X, Banegas JR, Pedro-Botet J, Suarez-Tembra M, Mauri M, Soler C, Rodriguez-Artalejo F, Laclaustra M. Behavioural cardiovascular risk factors and prevalence of diabetes in subjects with familial hypercholesterolaemia. Eur J Prev Cardiol 2020; 27(15): 1649-1660.
     
    Grau-Rivera O, Operto G, Falcón C, Sánchez-Benavides G, Cacciaglia R, Brugulat-Serrat A, Gramunt N, Salvadó G, Suarez-Calvet M, Minguillon C, Iranzo Á, Gispert JD, Molinuevo JL*, ALFA Study. Association between insomnia and cognitive performance, gray matter volume, and white matter microstructure in cognitively unimpaired adults. Alzheimers Res Ther 2020; 12: 4.
     
    Santibáñez M*, García-Rivero JL, Barreiro E. p de significación: ¿mejor no usarla si se interpreta mal?. Arch Bronconeumol 2020; 56(10): 613-614.
     
    Laveneziana P*, Verges S, Barreiro E. Relevancia de evaluar la función de los músculos respiratorios en la enfermedad respiratoria. Arch Bronconeumol 2020; 56(9): 549-550.
     
    Santibáñez M*, García-Rivero JL, Barreiro E. ¿Estadísticamente significativo o clínicamente relevante?. Arch Bronconeumol 2020; 56(10): 615-616.
     
    González-Garcia J, Chalela R, Carballo N, Ausin P*. Asma leve y exacerbaciones de riesgo vital: ¿es hora de que demos un paso adelante?. Arch Bronconeumol 2020; 56(6): 395-396.
     
    Manito N*, Rubio-Rodríguez D, Gonzalez-Costello J, Díez-López C, Enjuanes C, Segovia-Cubero J, Delgado-Jiménez JF, Campos C, Rubio-Terrés C, Comín-Colet J, Additional researchers in the LION-HEART Group. (...,Grau M,...). Análisis económico del tratamiento ambulatorio intermitente con levosimendán de la insuficiencia cardiaca avanzada en España. Rev Esp Cardiol 2020; 73(5): 361-367.
     
    de Frutos F*, Mirabet S, Ortega-Paz L, Buera I, Darnés S, Farré N, Andrés B, Adeliño R, Bascompte R, Pérez-Rodón J, Aparicio X, Sutil-Vega M, Soto A, Faraudo M, Cainzos-Achirica M, Manito N. Management of Heart Failure with Reduced Ejection Fraction after ESC 2016 Heart Failure Guidelines: The Linx Registry. ESC Heart Failure 2020; 7(1): 25-35.
     
    Mora-Gutiérrez JM, Rodríguez JA, Fernández-Seara MA, Orbe J, Escalada FJ, Soler MJ, Slon-Roblero MF, Riera M, Páramo JA, Garcia-Fernandez N*. MMP-10 is Increased in Early Stage Diabetic Kidney Disease and can be Reduced by Renin-Angiotensin System Blockade. Sci Rep 2020; 10(1): 26.
     
    Zucca E, Arcaini L, Buske C, Johnson PW, Ponzoni M, Raderer M, Ricardi U, Salar A, Stamatopoulos K, Thieblemont C, Wotherspoon A, Ladetto M, ESMO Guidelines Committee. Marginal zone lymphomas: ESMO Clinical Practice Guidelines for diagnosis, treatment and follow-up. Ann Oncol 2020; 31(1): 17-29.
     
    Ferreira S, Fisher C, Furlong LI, Laplanche L*, Park BK, Pin C, Saez-Rodriguez J, Trairatphisan P. Quantitative Systems Toxicology Modeling To Address Key Safety Questions in Drug Development: A Focus of the TransQST Consortium. Chem Res Toxicol 2020; 33(1): 7-9.
     
    Lizano-Díez X, Keel MJB, Siebenrock KA, Tey M, Bastian JD*. Rehabilitation protocols in unstable trochanteric fractures treated with cephalomedullary nails in elderly: current practices and outcome. Eur J Trauma Emerg Surg 2020; 46(6): 1267-1280.
     
    D'Souza MA, Valdimarsson VT, Campagnaro T, Cauchy F, Chatzizacharias NA, D'Hondt M, Dasari B, Ferrero A, Franken LC, Fusai G, Guglielmi A, Hagendoorn J, Hidalgo-Salinas C, Hoogwater FJH, Jorba R, Karanjia N, Knoefel WT, Kron P, Lahiri R, Langella S, Le Roy, Lehwald-Tywuschik N, Lesurtel M, Li J, Lodge JPA, Martinou E, Molenaar IQ, Nikov A, Poves I, Rassam F, Russolillo N, Soubrane O, Stättner S, van Dam R, van Gulik TM, Serrablo A, Gallagher TM, Sturesson C*, E-AHPBA scientific and research committee. Hepatopancreatoduodenectomy -a controversial treatment for bile duct and gallbladder cancer from a European perspective. HPB (Oxford) . 2020; 22(9): 1339-1348.
     
    Diez E*, Lopez MJ, Perez G, Garcia-Subirats I, Nebot L, Carreras R, Villalbi JR. Impact of a community contraceptive counselling intervention on adolescent fertility rates: a quasi-experimental study. Bmc Public Health 2020; 20: 26.
     
    Wu Y, Levis B, Sun Y, Krishnan A, He C, Riehm KE, Rice DB, Azar M, Yan XW, Neupane D, Bhandari PM, Imran M, Chiovitti MJ, Saadat N, Boruff JT, Cuijpers P, Gilbody S, McMillan D, Ioannidis JPA, Kloda LA, Patten SB, Shrier I, Ziegelstein RC, Henry M, Ismail Z, Loiselle CG, Mitchell ND, Tonelli M, Al-Adawi S, Beraldi A, Braeken APBM, Büel-Drabe N, Bunevicius A, Carter G, Chen CK, Cheung G, Clover K, Conroy RM, Cukor D, da Rocha e Silva CE, Dabscheck E, Daray FM, Douven E, Downing MG, Feinstein A, Ferentinos PP, Fischer FH, Flint AJ, Fujimori M, Gallagher P, Gandy M, Goebel S, Grassi L, Härter M, Jenewein J, Jetté N, Julião M, Kim JM, Kim SW, Kjærgaard M, Köhler S, Loosman WL, Löwe B, Martin-Santos R, Massardo L, Matsuoka Y, Mehnert A, Michopoulos I, Misery L, Navines R, O'Donnell ML, Öztürk A, Peceliuniene J, Pintor L, Ponsford JL, Quinn TJ, Reme SE, Reuter K, Rooney AG, Sánchez-González R, Schwarzbold ML, Senturk Cankorur V, Shaaban J, Sharpe L, Sharpe M, Simard S, Singer S, Stafford L, Stone J, Sultan S, Teixeira AL, Tiringer I, Turner A, Walker J, Walterfang M, Wang LJ, White J, Wong DK, Benedetti A*, Thombs BD*. Probability of major depression diagnostic classification based on the SCID, CIDI and MINI diagnostic interviews controlling for Hospital Anxiety and Depression Scale - Depression subscale scores: An individual participant data meta-analysis of 73 primary studies. J Psychosom Res 2020; 129: 109892.
     
    Curto-Barredo L*, Pujol RM, Roura-Vives G, Giménez-Arnau AM. Chronic urticaria phenotypes: clinical differences regarding triggers, activity, prognosis and therapeutic response. Eur J Dermatol 2019; 29(6): 627-635.
     
    Atala-Acevedo C, Zaror C*, Espinoza-Espinoza G, Muñoz-Millán P, Muñoz S, Martínez-Zapata MJ, Ferrer M*. Adaptation and validation of the PEDSQL™ oral health scale for toddlers in Chilean population. BMC Oral Health 2020; 20: 6.
     
    Galceran I*, Vázquez S, Duran X, Outón S, Pascual J, Oliveras A. Seguridad renal de espironolactona en pacientes con hipertensión arterial resistente. Nefrología 2020; 40(4): 414-420.
     
    Montero-Moraga JM*, Benavides FG, López-Ruiz M. Association Between Informal Employment and Health Status and the Role of the Working Conditions in Spain. Int J Health Serv 2020; 50(2): 199-208.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).