INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 650
13/03/2020
Projectes
Termini exhaurit
FUNDACION ESPAÑOLA DE ARTROSCOPIA
 
Termini desconegut
FUNDACIÓN JOSÉ LUIS CASTAÑO - SEQC
Convocatòria de 10 beques post-residència per a aquells facultatius especialistes del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència al 2020, i que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un Laboratori Clínic d'un hospital en un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓ ORDESA
L'Associació Espanyola de Pediatria (AEP), amb el patrocini dels Laboratoris Ordesa, amb el propòsit de promocionar la investigació en el camp de la pediatria, convoca una ajuda econòmica per un projecte de recerca que haurà de versar sobre un tema d'Investigació en Prevenció i Tractament d'al·lèrgia a les proteïnes de la llet de vaca.
 
Termini exhaurit
Society for Endocrinology
Early Career Grants provide support to endocrinologists up to 10 years post-PhD in a variety of ways.
Grants may be awarded for resources to gain preliminary data before applying for other external funding, resources to finalise a project or short term salary funding. This is a non-exclusive list of examples.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE LA ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA (AEP)
La FUNDACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE PEDIATRIA amb l'objectiu de promoure la recerca en l'àmbit de la Pediatria i àrees afins convoca una AJUDA DE RECERCA dotada amb dues beques.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
FEBS - FEDERATION OF EUROPEAN BIOCHEMICAL SOCIETIES
FEBS Short-Term Fellowships are awarded for the purpose of scientific collaboration, advanced training or employing techniques not available at the candidates’ usual place of work.
 
Termini exhaurit
THE COMPANY OF BIOLOGISTS
Travelling Fellowships of up to £2,500 to graduate students and post-doctoral researchers wishing to make collaborative visits to other laboratories.
 
Premis
Termini exhaurit
SHAM SEGUROS Y GESTIÓN DE RIESGOS
Reconèixer als millors projectes en matèria de seguretat del pacient, qualitat assistencial, prevenció i gestió de riscos sanitaris realitzats a Espanya.
 
Termini exhaurit
FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ASOCIACIONES DE TERAPIA FAMILIAR (FEATF)
La Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar té entre els seus objectius promocionar la Teràpia Familiar i la Intervenció Sistèmica al nostre país i contribuir al desenvolupament científic d'aquesta disciplina i al seu reconeixement social. Com una aportació més en aquesta direcció, la FEATF ofereix anualment un "Ajut a la investigació sobre Famílies i Teràpia Familiar", per tal d'incentivar i fomentar la realització de projectes de recerca en aquest camp.
 
Termini exhaurit
Fundación Mustela
Aquest premi contribueix a sostenir treballs de recerca susceptibles d'interès per a la població en general i de tenir aplicacions pràctiques en el camp de les professions relacionades amb la maternitat i la infància.
 
Termini exhaurit
FUND.CATALANA SÍNDROME DE DOWN - FUNDACIO CATALANA SINDROME DE DOWN
Treballs que tractaran sobre temes mèdics relacionats amb la síndrome de Down (genètics, perinatològics o mèdics en general) quedant exclòs el diagnòstic prenatal.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ROMANILLOS
Esta convocatoria está abierta a todos aquellos Doctores que hayan obtenido la calificación de "Sobresaliente cum laude" en la lectura de su tesis doctoral sobre neurociencias básicas y clínicas, neurología, neurocirugía, neuropatología, neurofisiología o psiquiatría, defendida en alguna Universidad Española, dentro del año natural de 2019.
 
Recursos Humans
Termini exhaurit
FUNDACIÓ IMIM
L’objectiu de la convocatòria és promoure la formació, en l’àmbit de la recerca, de residents que puguin contribuir a reforçar la massa crítica investigadora del PSMAR.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN DE LA ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA (AEP)
L'objectiu és fomentar l'aprenentatge de tècniques diagnòstiques, terapèutiques o de laboratori en centres de reconegut prestigi internacional.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DEL DOLOR
Convocatòria del primer semestre del 2020.
Les beques-ajuts tenen com a objectiu contribuir a la investigació i formació en dolor dels socis de la SED, qualsevol que sigui la seva especialitat o país d'origen i residència i amb un mínim d'un any d'antiguitat com a soci.
 
Termini exhaurit
SEE - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE EPIDEMIOLOGIA
L'objectiu de l'ajut consisteix a facilitar el desenvolupament d'un projecte de recerca en epidemiologia per part d'investigadors / es joves.
 
 
 
Informació últil
 
 No hi ha novetats
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
FUNDACIO LA CAIXA
Amb la convocatòria CaixaImpulse Express per a projectes centrada en COVID-19, La Caixa té com a objectiu augmentar la capacitat dels projectes per avançar amb èxit en el desenvolupament final de proporcionar solucions innovadores per al COVID-19 i altres futures crisis pandèmiques.
 
Termini exhaurit
INNOVATIVE MEDICINES INITIATIVE
Projects performed by international consortia that are expected to advance our knowledge of SARS-CoV-2 specifically and the wider coronavirus family in general, with the aim of contributing to an efficient patient management and/or public health preparedness and response to current and future outbreaks of coronavirus infection.
 
Termini exhaurit
WORLDWIDE CANCER RESEARCH
3-year grants to support fundamental or translational research into the prevention, diagnosis or treatment of cancer.
 
Termini exhaurit
EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
The Young Investigator Programme gives support to Young Investigators that are group leaders in the early stages of setting up an independent laboratory in EMBC Member or Associate Member States. They receive financial and practical support for a period of four years to help them develop skills and connections that will help them during this career stage.
 
Termini exhaurit
COL·LEGI DE FARMACÈUTICS DE BARCELONA
El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona convoca dues beques destinades a projectes d’investigació amb la finalitat de fomentar el desenvolupament de projectes relacionats amb l’atenció i la recerca farmacèutiques en qualsevol dels àmbits de les activitats professionals del farmacèutic.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE REUMATOLOGIA
Ajuts per a projectes, estades curtes o ampliació d'estudis en l'àrea de les enfermetats reumàtiques.
 
Termini exhaurit
SOCIETAT CATALANO-BALEAR DE FISIOTERÀPIA
Beca per un projecte de recerca dins del camp de les ciències de la salut i específicament relacionat amb la Fisioteràpia.
 
Termini exhaurit
FUNDACIO LA CAIXA
L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la investigació amb múltiples perspectives sobre com la mobilitat mundial influeix en la salut general, els diversos determinants de la salut i el benestar de les poblacions locals i mòbils, i com els efectes de la mobilitat es poden abordar d’una manera sostenible.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Funding for clinical diabetologists to pursue a clinical research project under the guidance of a Mentor
 
Termini exhaurit
BRAIN & BEHAVIOR RESEARCH FOUNDATION
Two-year awards to enable promising investigators in the field of neurobiological research to either extend research fellowship training or begin careers as independent research faculty.
 
Termini exhaurit
SCC - SOCIETAT CATALANA DE CARDIOLOGIA
Convocar dues beques per a projectes de recerca originals i inèdits.
 
Termini exhaurit
SOCIEDAD ESPAÑOLA DE LA RODILLA (SEROD)
 
Termini exhaurit
FBBVA - FUNDACIÓN BBVA
Les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals estan destinades a donar suport directament a la feina d'investigadors i creadors culturals que, trobant-se en estadis intermedis de la seva carrera, es caracteritzin per una producció científica, tecnològica o cultural altament innovadora. Els projectes han de ser marcadament personals i innovadors en el corresponent àmbit d'especialització o activitat i s'espera que, durant el període de desenvolupament del projecte, la dedicació a aquest tingui un caràcter preferent sobre qualsevol altra activitat.
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Grant for basic and clinical dibetes research projects, led by young investigators in the transition from postdoctoral/clinical fellow to their first tenured faculty position.
 
Termini exhaurit
The Dr. Josef Steiner Cancer Research Foundation
Funding for projects in basic and/or clinical cancer research (specifically, the translation of new basic/theoretical insights into clinical applications), led by a young investigator (typically 40 years or less).
 
Termini exhaurit
EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
Projects aimed at advancing current knowledge in the inter-organ crosstalk and related pathophysiology in Diabetes and its complications through innovative basic or clinical research.
 
Termini exhaurit
Associació Celíacs de Catalunya
L'Associació Celíacs de Catalunya presenta la quarta edició de la Beca Celíacs de Catalunya per un projecte de recerca sobre la malaltia celíaca, dermatitis herpetiforme o sensibilitat al gluten/blat no celíaca.
Aquestes beques pretenen potenciar avenços científics que suposin una millora significativa de la qualitat de vida de la persona amb celiaquia, sensibilitat al gluten/blat no celíaca o dermatitis herpetiforme i fomentar el desenvolupament del coneixement d'aquestes patologies, la millora dels mètodes de diagnosis, la seva seguretat alimentaria, la millora de la composició nutricional dels productes sense gluten, així com difondre socialment la realitat d'aquests trastorns.
 
Termini exhaurit
ROLEX ARWARDS FOR ENTERPRISE
The Rolex Awards for Enterprise support pioneering work in five areas:
  • exploration,
  • environment,
  • applied technology
  • science & health
  • cultural heritage
    In addition to demonstrating a spirit of enterprise and leadership, candidates must put forward projects or work plans that have a clear purpose, are original and have the potential for significant impact.
  •  
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    INSTITUT NATIONAL DU CANCER
    International mobility grants for Junior researchers and students who already have funding in France or for statutory or permanent staff affiliated with a French institution who have funding in France.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    ERS Clinical Training Fellowships enable members in the early stages of their careers in respiratory medicine to visit a host institution in a European country other than their own to learn a skill or procedure not available at their home institution.
     
    Termini exhaurit
    European Society for Medical Oncology
    Short-term fellowships that enable young oncologists to spend time at a leading cancer care centre in Europe
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN RESPIRATORY SOCIETY
    1-3 months fellowships for scientists, physicians or qualified allied health professionals, in the early stage of their career, going to another European or overseas country.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    Funding for stays at other institutions for a maximum of 3 months in order to learn specific techniques or clinical skills required for the advancement of their diabetes research project and not available at their home institution.
     
    Termini exhaurit
    FULBRIGHT ESPAÑA
    Fins a 20 beques per cursar estudis de postgrau en universitats d'Estats Units en qualsevol disciplina. Les beques Fulbright estan destinades a titulats superiors que estiguin interessats en programes de Master 's o Ph.D.
    Destinades a joves titulats superiors que estiguin interessats a realitzar programes de Màsters o Ph.D. a universitats nord-americanes. Patrocinadors: Govern d'Espanya, Govern de EE.UU., Junta de Andalucía, University of Maryland, College of William and Mary, New York Film Academy, Asociación J. W. Fulbright, Cosentino, Fundación Ramón Areces, Grifols, Iberdrola y Mapfre.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
    Augmentar l'intercanvi de coneixements i habilitats que repercuteixen de manera directa en la qualitat de la pràctica clínica i / o de la generació de nous coneixements en l'àrea de malalties renals.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    Travel awards to junior scientists for participation in a conference, a course or for an exchange visit to a laboratory, where this can be shown to be of value for increasing the applicant’s involvement and knowledge/skills in current European research in radiation protection.
     
    Termini exhaurit
    DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
    Funding for short stays in Germany, from 1 to 6 months, to develop a project or continue scientific education.
     
    Termini exhaurit
    DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
    Funding for short stays in Germany.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ROMANILLOS
    Esta convocatoria está abierta a todos aquellos Doctores que hayan obtenido la calificación de "Sobresaliente cum laude" en la lectura de su tesis doctoral sobre neurociencias básicas y clínicas, neurología, neurocirugía, neuropatología, neurofisiología o psiquiatría, defendida en alguna Universidad Española, dentro del año natural de 2019.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
    Premi de reconeixement de la tasca científica en l'àrea de les ciències biomèdiques, per un doctor que estigui desenvolupant la seva investigació que hagi realitzat aportacions rellevants d'investigació biomèdica en els cinc anys anteriors.
     
    Termini exhaurit
    Janssen-Cilag España
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN CAJA RURAL DE GRANADA
    S'estableix una àmplia temàtica coincident amb les línies prioritàries de recerca del Parc Tecnològic de la Salut:
  • Medicina regenerativa i teràpia gènica
  • Oncologia molecular i genòmica del càncer
  • Genòmica, proteòmica i farmacogenòmica
  • Immunologia i Immunopatologia
  • Parasitologia molecular
  • Neurociències
  • Nutrició, nutrigenòmica i endocrinologia molecular
  • Biotecnologia i noves dianes terapèutiques
  • Patologies cardiovasculars
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ BANC DE SABADELL
    L'objectiu és incentivar i reconèixer el treball dels investigadors espanyols en el camp de la biomedicina i les ciències de la salut a totes les especialitats biomèdiques (investigació bàsica i investigació aplicada).
    El premi es concedirà a un investigador amb un currículum destacat en el camp de la recerca en Biomedicina i Ciències de la salut.
     
    Termini exhaurit
    AJUNTAMENT DE BARCELONA
    El Premi Europeu Barcelona Ciència Hipàtia s’inscriu dins del Pla Barcelona Ciència, que recull el compromís de la ciutat de Barcelona amb la ciència, i persegueix, en últim terme, projectar la ciutat com a capital europea de recerca i innovació cap a la mateixa ciutadania.
    L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb l’Acadèmia Europea (Barcelona Knowledge Hub, AE-BKH), convoca aquest premi amb periodicitat anual amb l’objectiu de contribuir a la visibilitat de la ciència, així com de promoure, reforçar i maximitzar en l’àmbit europeu el valor de la recerca de l’excel·lència i del seu impacte sobre la societat.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DEL DOLOR
    Convocatòria del primer semestre del 2020.
    Les beques-ajuts tenen com a objectiu contribuir a la investigació i formació en dolor dels socis de la SED, qualsevol que sigui la seva especialitat o país d'origen i residència i amb un mínim d'un any d'antiguitat com a soci.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
    Dues beques per donar suport a la continuïtat en la carrera científica d'investigadors postdoctorals destacats en el camp de la Biomedicina
     
    Termini exhaurit
    FYSSEN FOUNDATION
    Post-doctoral grants on Ethology, Paleontology, Archaeology, Anthropology, Psychology, Epistemology, Logic and Sciences of nervous system in France (or broad for French researchers).
     
    Termini exhaurit
    INSTITUT NATIONAL DU CANCER
    Postdoctoral fellowships for researchers who have obtained a PhD degree in France and wish to take up a post-doctoral fellowship abroad, or for researchers who have obtained a PhD degree abroad and wish to take up a post-doctoral fellowship in France.
     
    Termini exhaurit
    CRI - CANCER RESEARCH INSTITUTE
    The CRI Irvington Postdoctoral Fellowship Program supports qualified young scientists at leading universities and research centers around the world who wish to receive training in fundamental immunology or cancer immunology.
     
     
     
     
    Articles
     
    Crous M*, Gascon M, Gispert JD, Cirach M, Sánchez-Benavides G, Falcon C, Arenaza-Urquijo EM, Gotsens X, Fauria K, Sunyer J, Nieuwenhuijsen MJ, Molinuevo JL*, ALFA Study. Impact of urban environmental exposures on cognitive performance and brain structure of healthy individuals at risk for Alzheimer's dementia. Environ Int 2020; 138: 105546.
     
    Bazal P, Gea A*, Navarro AM, Salas Salvadó J, Corella D, Alonso-Gómez A, Fitó Colomer M, Muñoz Bravo C, Estruch Riba R, Fiol M, Lapetra J, Serra Majem L, Ros E, Rekondo J, Muñoz MA, Basora J, Sorlí J, Toledo E, Martínez-González MA, Ruiz Canela M. Caffeinated coffee consumption and risk of atrial fibrillation in two Spanish cohorts. Eur J Prev Cardiol 2020: (en Premsa).
     
    Leisman DE, Harhay MO, Lederer DJ, Abramson M, Adjei AA, Bakker J, Ballas ZK, Barreiro E, Bell SC, Bellomo R, Bernstein J, Branson RD, Brusasco V, Chalmers JD, Chokroverty S, Citerio G, Collop NA, Cooke CR, Crapo JD, Donaldson G, Fitzgerald DA, Grainger E, Hale L, Herth FJ, Kochanek PM, Marks G, Moorman JR, Ost DE, Schatz M, Sheikh A, Smyth AR, Stewart I, Stewart PW, Swenson ER, Szymusiak R, Teboul JL, Vincent JL, Wedzicha JA, Maslove DM*. Development and Reporting of Prediction Models: Guidance for Authors From Editors of Respiratory, Sleep, and Critical Care Journals. Crit Care Med 2020; 48(5): 623-633.
     
    Castro-Barquero S, Tresserra-Rimbau A, Vitelli-Storelli F, Doménech M, Salas-Salvadó J, Martín-Sánchez V, Rubín-García M, Buil-Cosiales P, Corella D, Fitó M, Romaguera D, Vioque J, Alonso-Gómez ÁM, Wärnberg J, Martínez JA, Serra-Majem L, Tinahones FJ, Lapetra J, Pintó X, Tur JA, Garcia-Rios A, García-Molina L, Delgado-Rodriguez M, Matía-Martín P, Daimiel L, Vidal J, Vázquez C, Cofán M, Romanos-Nanclares A, Becerra-Tomas N, Barragan R, Castañer O, Konieczna J, González-Palacios S, Sorto-Sánchez C, Pérez-López J, Zulet MA, Bautista-Castaño I, Casas R, Gómez-Perez AM, Santos-Lozano JM, Rodríguez-Sanchez MÁ, Julibert A, Martín-Calvo N, Hernández-Alonso P, Sorlí JV, Sanllorente A, Galmés-Panadés AM, Cases-Pérez E, Goicolea-Güemez L, Ruiz-Canela M, Babio N, Hernáez Á, Lamuela-Raventós RM, Estruch R*. Dietary Polyphenol Intake is Associated with HDL-Cholesterol and A Better Profile of other Components of the Metabolic Syndrome: A PREDIMED-Plus Sub-Study. Nutrients 2020; 12(3): 689.
     
    Pascual S*, Ataya M, Ramírez-Martínez I, Yelamos J, Chalela R, Bellido-Calduch S, López-Botet M, Gea J. Adaptive NKG2C+ natural killer cells are related to exacerbations and nutritional abnormalities in COPD patients. Respir Res 2020; 21: 63.
     
    Cacciaglia R*, Molinuevo JL, Falcon C, Arenaza-Urquijo EM, Sánchez-Benavides G, Brugulat-Serrat A, Blennow K, Zetterberg H, Gispert JD*, ALFA study. APOE-ε4 Shapes the Cerebral Organization in Cognitively Intact Individuals as Reflected by Structural Gray Matter Networks. Cereb Cortex 2020; 30(7): 4110-4120.
     
    Vila M*, Remeseiro B, Grau M, Elosua R, Betriu À, Fernandez-Giraldez E, Igual L. Semantic segmentation with DenseNets for carotid artery ultrasound plaque segmentation and CIMT estimation. Artif Intell Med 2020; 103: 101784.
     
    Forcano L, Castellano M, Cuenca-Royo A, Goday A, Pastor A, Langohr K, Castañer O, Pérez-Vega KA, Serra C, Ruffini G, Alonso-Alonso M, Soria-Frisch A, de la Torre R*. Prefrontal Cortex Neuromodulation Enhances Frontal Asymmetry and Reduces Caloric Intake in Patients with Morbid Obesity. Obesity (Silver Spring) 2020; 28(4): 696-705.
     
    Caceres A, Jene A, Esko T, Pérez-Jurado L, Gonzalez JR*. Extreme downregulation of chromosome Y and Alzheimer's disease in men. Neurobiol Aging 2020; 90: 150.e1-150.e4.
     
    Maier M, Rubio B, Leiva N, Duarte E, Verschure PFMJ*. Adaptive conjunctive cognitive training (ACCT) in virtual reality for chronic stroke patients: a randomized controlled pilot trial. J Neuroeng Rehabil 2020; 17: 42.
     
     
    Ruiz-Orera J, Villanueva-Cañas JL, Albà MM*. Evolution of new proteins from translated sORFs in long non-coding RNAs. Exp Cell Res 2020; 391(1): 111940.
     
    Bencivenga M*, Treppiedi E, Dal Cero M, Torroni L, Verlato G, Iglesias M, Renaud F, Tomezzoli A, Castelli C, Piessen G, Pera MR, De Manzoni G. The amount of signet ring cells is significantly associated with tumour stage and survival in gastric poorly cohesive tumours. J Surg Oncol 2020; 121(7): 1084-1089.
     
    Maya S*, Candel J, García-García J, Giménez-Arnau AM, López-Vílchez MA. Validation of a neonatal skin color scale. Eur J Pediatr 2020: (en Premsa).
     
    Lorente D*, Castro E, Lozano R, Puente J, Romero-Laorden N, Rodríguez-Vida A, Lainez N, Villatoro R, Llácer C, Cattrini C, Hernández A, Domenech M, Zambrana F, Almagro E, Luque R, Martinez E, López-Campos F, Gonzalez B, Méndez-Vidal MJ, Medina A, Piulats JM, Olmos D, PROREPAIR-B Study Investigators. Association Between Second Progression-free Survival (PFS2) and Overall Survival in Metastatic Castration-resistant Prostate Cancer. Eur Urol 2020; 77(6): 763-766.
     
    Gómez-Martin I*, Collgros H, Ferguson PM, Barreiro A, Guitera P, Andrades E, Puig S, Pujol RM, Barranco C, Alòs L, Segura S. Diagnostic accuracy of pigmented labial macules by in vivo reflectance confocal microscopy and correlation among techniques. J Am Acad Dermatol 2021; 85(5): 1151-1160.
     
    Agache I*, Song Y, Rocha C, Beltran J, Posso Rivera M, Steiner C, Alonso-Coello P, Akdis C, Akdis M, Canonica GW, Casale T, Chivato T, Corren J, Del Giacco S, Eiwegger T, Firinu D, Gern JE, Hamelmann E, Hanania N, Mäkelä M, Martín IH, Nair P, O'Mahony L, Papadopoulos N, Papi A, Park H, Pérez de Llano L, Quirce S, Sastre J, Shamji M, Schwarze J, Canelo-Aybar C, Palomares O, Jutel M. Efficacy and safety of treatment with dupilumab for severe asthma: A systematic review of the EAACI guidelines-Recommendations on the use of biologicals in severe asthma. Allergy 2020; 75(5): 1058-1068.
     
    Davatzikos C*, Barnholtz-Sloan JS, Bakas S, Colen R, Mahajan A, Balaña C, Capellades J, Puig J, Jain R, Sloan AE, Badve C, Marcus DS, Choi YS, Lee SK, Chang JH, Poisson LM, Griffith B, Dicker AP, Flanders AE, Booth TC, Rathore S, Akbari H, Sako C, Bilello M, Shukla G, Kazerooni AF, Brem S, Lustig R, Mohan S, Bagley S, Nasrallah M, O'Rourke DM. AI-based Prognostic Imaging Biomarkers for Precision Neurooncology: the ReSPOND Consortium. Neuro Oncol 2020; 22(6): 886-888.
     
    Porcheri C, Golan O, Calero-Nieto FJ, Thambyrajah R, Ruiz-Herguido C, Wang X, Catto F, Guillén Y, Sinha R, González J, Kinston SJ, Mariani SA, Maglitto A, Vink CS, Dzierzak E, Charbord P, Göttgens B, Espinosa L, Sprinzak D, Bigas A*. Notch ligand Dll4 impairs cell recruitment to aortic clusters and limits blood stem cell generation. Embo J 2020; 39(8): e104270.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).