INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 601
22/03/2019
Projectes
Termini exhaurit
WORLDWIDE CANCER RESEARCH
The goal of the Worldwide Cancer Research (formerly known as AICR) is to support research that might in future help reduce the incidence of cancer or improve cancer survival. The grants to support fundamental or translational research into the prevention, diagnosis or treatment of cancer. We do not prioritise any field of research within this; we welcome research that draws on epidemiological, behavioural and clinical data to provide a starting point for a new avenue of research. Multidisciplinary or discipline-hopping projects are encouraged where this helps stimulate innovation.
WCR does not support clinical research, including clinical trials, patient care, nursing or healthcare delivery research. It also does not support other types of applied cancer research such as policy, public health or psychosocial research.
Proposals that contain a small clinical element as an essential part of a basic or translational research project are often permitted, but you are advised to contact WCR for advice before submitting your proposal. More information can also be found in our application handbook.
 
Termini exhaurit
FECYT - FUNDACION ESPAÑOLA PARA LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA
Finançar activitats adreçades a promoure la cultura científica i de la innovació en la societat.
 
Termini exhaurit
SEOM - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ONCOLOGÍA MÉDICA
 
Termini exhaurit
FUNDACION SALUD 2000
L'Ajuda Fundació Merck Salut en resultats de salut convoca la II edició de Recerca destinada a finançar projectes duts a terme a Espanya, en un termini mínim d'1 any i màxim de 3 anys.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE RADIOLOGIA
 
Premis
Termini exhaurit
SCILIFELAB - SCIENCE FOR LIFE LABORATORY
In order to promote young scientists early in their career, SciLifeLab has engaged in a collaboration with AAAS and Science magazine, co-funded by the Knut and Alice Wallenberg Foundation, to award an annual prize in the area of life science for the best PhD thesis work.

The 2019 categories are:
 • Cell and Molecular Biology
 • Genomics, Proteomics and Systems Biology
 • Ecology and​ Environment
 • Molecular Medicine
 •  
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ALEXANDER VON HUMBOLDT
   
  Termini exhaurit
  HOSPITAL SAN RAFAEL DE LA CORUÑA
  La XXVI edició del premi Rafael Hervada a la Investigació Biomèdica està dedicat a la Translació de la medicina de precisió a la pràctica clínica.
  La medicina de precisió, també anomenada "medicina personalitzada" o "medicina genòmica", és un concepte nou que implica l'adaptació del tractament mèdic a les característiques individuals de cada pacient.
  Interpreta la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties basat en els gens d'una persona, el seu entorn i el seu estil de vida.
  Té com a objectiu el desenvolupament de teràpies moleculars, genètiques i cel·lulars que es materialitzen en tractaments específics per a pacients concrets.
   
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES
  Aquestes beques consisteixen en un ajut econòmic a investigadors amb títol de doctor per a desenvolupar treballs de recerca en el camp del càncer colorectal en un Centre reconegut de Catalunya i/o d’Espanya.
   
  Termini exhaurit
  SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMEDADES INFECCIOSAS Y MICROBIOLOGÍA CLÍNICA
  La Beca Clara Roy es constitueix com una ajuda als professionals interessats en les Malalties Infeccioses i en la Microbiologia Clínica que vulguin realitzar un projecte de recerca pre-doctoral en un centre espanyol. El projecte de recerca versarà necessàriament sobre un tema relacionat amb les Malalties Infeccioses o la Microbiologia Clínica i tindrà com a finalitat principal la realització d'una Tesi Doctoral.
   
   
   
  Informació últil
   
   
  Banner-convocatories-tancament-02
  Projectes
  Termini exhaurit
  INNOVATIVE MEDICINES INITIATIVE
  IMI is a partnership between the European Union and the European pharmaceutical industry, represented by the European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA).
  The goal of the Innovative Medicines Initiative 2 (IMI 2) is to develop next generation vaccines, medicines and treatments, such as new antibiotics. It will build on the successes and lessons learnt under IMI. Like IMI, it will bring together companies, universities, public laboratories, innovative small and medium-sized enterprises (SMEs), patient groups and regulators in collaborative projects that will pave the way for breakthrough vaccines, medicines and treatments to tackle Europe’s growing health challenges, and secure the future international competitiveness of Europe’s pharmaceutical industry.
   
  Termini exhaurit
  COMISSIÓ EUROPEA
  Horizon 2020 is the EU funding programme for research and innovation running from 2014 to 2020. The Horizon 2020 societal challenge of ‘health, demographic change and wellbeing’ (SC1) for the years 2018-2020 is strategically orientated to 'Better health and care, economic growth and sustainable health systems".
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DE LA ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA (AEP)
  La FUNDACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE PEDIATRIA amb l'objectiu de promoure la recerca en l'àmbit de la Pediatria i àrees afins convoca dues beques.
   
  Termini exhaurit
  MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
  La convocatòria finança ajudes per a la preparació de propostes de projectes R + D + I a col·laboració transnacional liderats per grups espanyols i que estan dirigides a les convocatòries de H2020.
  També es pot sol·licitar finançament per a propostes FET i ERC.
   
  Termini exhaurit
  FECYT - FUNDACION ESPAÑOLA PARA LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA
  Finançar activitats adreçades a promoure la cultura científica i de la innovació en la societat.
   
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ ORDESA
  L'Associació Espanyola de Pediatria (AEP), amb el patrocini dels Laboratoris Ordesa, amb el propòsit de promocionar la investigació en el camp de la pediatria, convoca una ajuda econòmica per un projecte de recerca que haurà de versar sobre un tema d'Investigació en Prevenció i Tractament d'al·lèrgia a les proteïnes de la llet de vaca.
   
  Termini exhaurit
  SOCIETAT CATALANO-BALEAR DE FISIOTERÀPIA
  La beca de recerca bàsica de la Societat de Fisioteràpia té com a finalitat premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut i específicament relacionat amb la Fisioteràpia.
  Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs multidisciplinaris, amb un tema original, així com aquells projectes que formin part d’un programa de doctorat cursat per un fisioterapeuta.
   
  Termini exhaurit
  ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA
  Recerca lliure sobre un tema de Pediatria.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN PRIVADA PREVENT
  Fomentar i impulsar la recerca en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals des del vessant científic i d'aplicació pràctica en la prevenció de riscos laborals. Els projectes han de ser projectes inequívocament de recerca en l'àmbit de la seguretat i la salut laboral, descartant-se tots aquells que el Comitè Científic consideri que no s'ajusten a aquesta descripció.
  Millorar, mitjançant la recerca, les condicions de seguretat i salut laboral de tots els treballadors, i especialment, la dels treballadors especialment sensibles als riscos laborals.
   
  Termini exhaurit
  SIMONS FOUNDATION
  The mission of the Simons Foundation Autism Research Initiative (SFARI) is to improve the understanding, diagnosis and treatment of autism spectrum disorders (ASD) by funding innovative research of the highest quality and relevance.
  SFARI Awards sollicit applications from individuals who will conduct bold, imaginative, rigorous and relevant research biomedical research.
  The goal of the Pilot Award is to provide early support for exploratory ideas, particularly those with novel hypotheses. Appropriate projects for this mechanism include those considered higher risk but with the potential for transformative results.
  In particular, we encourage applications that propose research to link genetic or other ASD risk factors to molecular, cellular, circuit or behavioral mechanisms of ASD.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  Es convoca una Beca, a través de la Fundació Casa del Cor, per fomentar la formació i investigació en l'àmbit de la infermeria cardiològica.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  L'objecte d'aquests Projectes és promoure la investigació en cardiologia i hauran de destinar obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la recerca. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i la viabilitat del mateix, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del Laboratori o Servei a les necessitats del projecte. A més, donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per al que és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte d'investigació han de col·laborar en l'enviament d'informació de l'esmentat Registre.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  La Secció d'Insuficiència Cardíaca concedirà una beca a través de la Fundació Casa del Cor, per a un projecte d'investigació original i inèdit que tracti sobre qualsevol aspecte relacionat amb el camp del trasplantament cardíac.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  La Secció d'Insuficiència Cardíaca convoca 3 beques a través de la Fundació Casa del Cor, per a projectes de recerca originals i inèdits que versin sobre qualsevol aspecte relacionat amb el camp de la insuficiència cardíaca.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  Es convoquen 4 Beques per a projectes de recerca traslacional en cardiologia.
  L'objecte d'aquests Projectes és promoure la investigació en cardiologia i hauran de destinar obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la recerca. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i la viabilitat del mateix, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del Laboratori o Servei a les necessitats del projecte. A més, donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per al que és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte d'investigació han de col·laborar en l'enviament d'informació de l'esmentat Registre.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  Es convoquen 6 Beques per a Projectes d'Investigació Clínica en Cardiologia, 4 per part de la Societat Espanyola de Cardiologia a través de la Fundació Casa del Cor i 2 per part de la Fundació Espanyola del Cor.
  L'objecte d'aquests Projectes és promoure la investigació en cardiologia i hauran de destinar obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la recerca. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i la viabilitat del mateix, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del Laboratori o Servei a les necessitats del projecte. A més, donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per al que és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte d'investigació han de col·laborar en l'enviament d'informació de l'esmentat Registre.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  Es convoquen 6 Beques per a Projectes d'Investigació Bàsica en Cardiologia, 4 per part de la Societat Espanyola de Cardiologia a través de la Fundació Casa del Cor i 2 per part de la Fundació Espanyola del Cor.
  L'objecte d'aquests Projectes és promoure la investigació en cardiologia i hauran de destinar obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la recerca. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i la viabilitat del mateix, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del Laboratori o Servei a les necessitats del projecte. A més, donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per al que és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte d'investigació han de col·laborar en l'enviament d'informació de l'esmentat Registre.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  L'objecte d'aquest projecte és promoure la investigació en cardiologia i haurà de destinar-se obligatòriament a infraestructura, material o personal dedicat a la recerca. Per a la seva concessió es valorarà la qualitat científica del projecte, la seva originalitat i la viabilitat del mateix, especialment l'adequació dels mitjans i experiència del laboratori o servei a les necessitats del projecte. A més, donat l'interès estratègic de la Societat Espanyola de Cardiologia en la qualitat assistencial, per al que és essencial el Registre RECALCAR, els centres participants en el projecte d'investigació han de col·laborar en l'enviament d'informació de l'esmentat Registre.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  La Secció de Cardiologia Clínica convoca 3 Beques de 5.000 euros cadascuna, a través de la Fundació Casa del Cor, per a projectes d'investigació clínica. Un dels projectes estarà destinat a un cardiòleg/a menor de 40 anys.
   
  Termini exhaurit
  SEC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGIA
  Convocatòria per a membres de la SEC i de la Secció de Cardiopatia Isquèmica i Cures Aguts Cardiovasculars que desitgin incorporar-se durant un any a una Unitat de Cures Crítiques Cardiològiques d'un hospital nacional. Beques destinades a la formació de joves cardiòlegs en assistència i recerca clínica en l'àrea de les cures agudes cardiològiques.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN ALICIA KOPLOWITZ
  Promoure el desenvolupament del coneixement a Espanya de la Psiquiatria, Psicologia i / o Neurociències del Nen i l'Adolescent i en Neuropediatria mitjançant el suport a projectes d'investigació originals.
  La Fundació Alicia Koplowitz convoca 8 ajuts a la investigació per a projectes.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIO SOCIETAT CATALANA DE NEUROLOGIA
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN JOSÉ LUIS CASTAÑO - SEQC
  Convocatòria de 8 beques post-residència, (3 finançades per la SEQCML i 5 per la Fundació José Luis Castaño-SEQC) per a aquells facultatius especialistes del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència al 2019, i que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un Laboratori Clínic d'un hospital en un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
  L'objectiu és fomentar la investigació entre els especialistes del Laboratori Clínic.
   
  Termini exhaurit
  DEPARTMENT OF DEFENSE
  The mission of the OCRP is to support patient-centered research to prevent, detect, treat, and cure ovarian cancer to enhance the health and well-being of Service members, Veterans, retirees, their family members, and all women impacted by this disease.
   
  Termini exhaurit
  EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
  There is a global challenge to recruit and train the next generation of clinical investigators, not least in endocrinology/diabetes. The major goal of this Mentorship Programme will be to identify and promote the advancement of the next generation of leading clinical diabetologists in Europe. Through its various activities the Programme will help award recipients (“Mentees”) develop into leaders by refining their skills in the three cardinal areas of clinical diabetes, research and communication, thereby keeping them in the field of diabetes and facilitating their appointment to senior academic positions at major European institutions.
   
  Altres
  Termini exhaurit
  PROGRAMA IBEROAMERICANO DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA PARA EL DESARROLLO
  Les xarxes temàtiques són grups de recerca i empreses d'Iberoamèrica que treballen conjuntament per a resoldre problemes comuns des d'una perspectiva local.
  El seu objectiu és crear un marc cooperatiu de treball que faciliti i catalitzi la generació de noves activitats relacionades amb la R+D+i
   
  Borses de viatge
  Termini exhaurit
  EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
  Albert Renold Travel Fellowships enable scientists and clinicians to travel and stay at other institutions in order to learn specific techniques or clinical skills required for the advancement of their diabetes research project and not available at their home institution.
   
  Termini exhaurit
  FULBRIGHT ESPAÑA
  Fins a 25 beques per cursar estudis de postgrau en universitats d'Estats Units en qualsevol disciplina. Les beques Fulbright estan destinades a titulats superiors que estiguin interessats en programes de Master 's o Ph.D.
  Destinades a joves titulats superiors que estiguin interessats a realitzar programes de Màsters o Ph.D. a universitats nord-americanes. Patrocinadors: Govern d'Espanya, Govern dels EUA, Junta d'Andalusia, University of Maryland, College of William and Mary, New York Film Academy, Associació JW Fulbright, Coca-Cola, Cosentino, Fundació Ramón Areces, Grifols, Iberdrola i Mapfre.
   
  Termini exhaurit
  JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
  The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
   
  Termini exhaurit
  JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
  The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
   
  Premis
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN PFIZER
  La Fundació Pfizer atorga premis a aquells investigadors que dediquen el seu esforç a la recerca de solucions innovadores a favor de la salut, mitjançant el desenvolupament científic, amb la finalitat d'assolir aplicacions beneficioses per al benestar, solucions per a les necessitats mèdiques més apressants, i la millora de la qualitat de vida de les persones, així com el foment de l'avanç del coneixement científic.
   
  Termini exhaurit
  SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
  El XI Premi Francisco Cobos s'atorgarà com a reconeixement de la tasca científica en l'àrea de les ciències biomèdiques, d'un doctor de nacionalitat espanyola que estigui desenvolupant la seva investigació vinculat formalment a una institució, universitat o centre d'investigació públic o privat, radicat a Espanya, i que hagi realitzat aportacions rellevants d'investigació biomèdica en els cinc anys anteriors, com a estímul per a prosseguir en la investigació i contribuir a la seva projecció científica.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓ BANC DE SABADELL
  El premi es concedirà a un investigador amb un currículum destacat en el camp de la recerca en Biomedicina i Ciències de la salut.
   
  Recursos Humans
  Termini exhaurit
  ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
  Promoure la col·laboració público-privada mitjançant el desenvolupament de part dels programes formatius en centres de treball d'entitats empresarials que complementin les activitats del programa de doctorat en el camp de les ciències i tecnologies de la salut.
   
  Termini exhaurit
  ISCIII - INSTITUTO DE SALUD CARLOS III
  Formació d'investigadors en biomedicina i ciències de la salut, mitjançant la realització d'una tesi doctoral en centres de recerca I+D.
  Hi ha dues categories dels grups de recerca:
 • Grups dirigits per joves investigadors, nascuts al 1974 o amb data posterior.
 • Grups de recerca habituals d'aquesta modalitat.

  Podran ser beneficiaris de la modalitat Contractes PFIS els centres en què desenvolupin la seva activitat els investigadors que van obtenir finançament com a investigadors principals de projectes individuals o coordinadors de projectes coordinats o multicèntrics en la convocatòria 2018 de l'AES dins de la modalitat de Projectes de recerca en salut. En el cas de projectes amb dos investigadors principals, només un d'ells podrà presentar un candidat per al projecte.
 •  
  Termini exhaurit
  SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMEDADES INFECCIOSAS Y MICROBIOLOGÍA CLÍNICA
  La Beca Clara Roy es constitueix com una ajuda als professionals interessats en les Malalties Infeccioses i en la Microbiologia Clínica que vulguin realitzar un projecte de recerca pre-doctoral en un centre espanyol. El projecte de recerca versarà necessàriament sobre un tema relacionat amb les Malalties Infeccioses o la Microbiologia Clínica i tindrà com a finalitat principal la realització d'una Tesi Doctoral.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN DE LA ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PEDIATRÍA (AEP)
  L'estada, d'una durada de 12 mesos, es realitzarà a partir de gener de 2020.
   
  Termini exhaurit
  FUNDACIÓN FRANCISCO COBOS
   
  Termini exhaurit
  CENTRO NACIONAL DE BIOTECNOLOGIA
  La convocatòria CICERONE finança estades de 6 setmanes en el Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC) per a la realització de pràctiques durant un període comprès entre l'1 de juliol i el 30 de setembre de el 2019.
  El Centre podrà oferir un contracte laboral de fins a un any de durada als estudiants d'últim curs de Grau o de Màster, després de la realització de les pràctiques, i en funció dels resultats de la mateixes.
  El Programa ofereix també l'oportunitat d'assistència a seminaris i jornades científiques internes organitzades pel CNIC.
   
  Termini exhaurit
  GEIS - GEIS - GRUPO ESPAÑOL DE INVESTIGACION EN SARCOMAS y GEIGO
  L'objectiu és tenir propostes originals de projectes de recerca que reverteixin en l'avanç de la terapèutica clínica i en el millor coneixement dels angiosarcomas.
   
  Termini exhaurit
  JSPS - JAPAN SOCIETY FOR PROMOTION OF SCIENCE (JSPS)
  The Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) carries out programs that provide overseas researchers who have an excellent record of research achievements with an opportunity to conduct collaborative research, discussions, and opinion exchanges with researchers in Japan. These programs are intended to help advance the overseas researchers' research activities while promoting science and internationalization in Japan.
   
   
   
   
  Articles
   
  Sanabria-Sanchinel AA*, Esteban-Floria M, Tejero-Juste C, Nuñez-Benito ME. Síndrome de isquemia ocular: Manifestaciones clínicas, diagnóstico y evolución tras el tratamiento. Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba 2019; 76(1): 63-67.
   
  Giménez-Arnau AM*. Quién lo ha visto y quién lo ve? Tratando la urticaria crónica. Actas Dermosifiliograf 2019; 110(4): 260.
   
  Casas AI*, Hassan AA, Larsen SJ, Gomez-Rangel V, Elbatreek M, Kleikers PWM, Guney E, Egea J, López MG, Baumbach J, Schmidt HHHW. From single drug targets to synergistic network pharmacology in ischemic stroke. Proc. Natl. Acad. Sci. U. S. A. 2019; 116(14): 7129-7136.
   
  Oriolo G, Blanco-Hinojo L, Navines R, Mariño Z, Martín-Hernández D, Cavero M, Giménez MD, Caso J, Capuron L, Forns X, Pujol J, Solà R, Martín-Santos R*. Association of chronic inflammation and perceived stress with abnormal functional connectivity in brain areas involved with interoception in hepatitis C patients. Brain Behav Immun 2019; 80: 204-218.
   
  Puigdevall P, Piccari L, Blanco I, Barberà JA, Geiger D, Badenas C, Milà M, Castelo R*, Madrigal I. Genetic linkage analysis of a large family identifies FIGN as a candidate modulator of reduced penetrance in heritable pulmonary arterial hypertension. J Med Genet 2019; 56(7): 481-490.
   
  Lacruz B*, Tiberio G, Latorre A, Villalba JC, Bikdeli B, Hirmerova J, Lorenzo A, Mellado M, Cañas I, Monreal M, RIETE Investigators. Venous thromboembolism in young adults: Findings from the RIETE registry. Eur J Intern Med 2019; 63: 27-33.
   
  Mañe L, Flores JA*, Gómez N, Chillarón JJ, Llauradó G, Gortazar L, Payà Panadés A, Pedro-Botet J, Benaiges D. Association of first-trimester HbA1c levels with adverse pregnancy outcomes in different ethnic groups. Diabetes Res Clin Pract 2019; 150: 202-210.
   
  Martinez R, Pérez-Mañá C, Papaseit E, Fonseca F, de la Torre R, Pizarro N, Torrens M*, Farré M. Soy Isoflavone Extract Does Not Increase the Intoxicating Effects of Acute Alcohol Ingestion in Human Volunteers. Front Pharmacol 2019; 10: 131.
   
  Roca-Ayats N, Martínez-Gil N, Cozar M, Gerousi M, García-Giralt N, Ovejero D, Mellibovsky L, Nogués X, Díez-Pérez A, Grinberg D, Balcells S*. Functional characterization of the C7ORF76 genomic region, a prominent GWAS signal for osteoporosis in 7q21.3. Bone 2019; 123: 39-47.
   
  Van Cutsem E, Huijberts S, Grothey A, Yaeger R, Cuyle PJ, Elez E, Fakih M, Montagut C, Peeters M, Yoshino T, Wasan H, Desai J, Ciardiello F, Gollerkeri A, Christy-Bittel J, Maharry K, Sandor V, Schellens JHM, Kopetz S*, Tabernero J. Binimetinib, Encorafenib, and Cetuximab Triplet Therapy for Patients With BRAF V600E-Mutant Metastatic Colorectal Cancer: Safety Lead-In Results From the Phase III BEACON Colorectal Cancer Study. J Clin Oncol 2019; 37(17): 1460-1469.
   
  Del Alcázar E*, Ferran M, López-Ferrer A, Notario J, David V, Riera J, Aparicio G, Gallardo F, Vilarrasa E, Alsina M, Puig L, Ferrándiz C, Carrascosa JM. Effectiveness and Safety of Ustekinumab 90 mg in Patients Weighing 100 kg or less: A Retrospective, Observational, Multicenter Study. J Dermatol Treat 2020; 31(3): 222-226.
   
  Trajanoska K, Morris JA, Oei L, Zheng HF, Evans DM, Kiel DP, Ohlsson C, Richards JB*, Rivadeneira F*, GEFOS/GENOMOS consortium and the 23andMe research team (...,García-Giralt N,...). Assessment of the genetic and clinical determinants of fracture risk: genome wide association and mendelian randomisation study. BMJ 2018; 362: k3225.
   
  Benaiges D*, Climent E, Goday A, Flores JA, Pedro-Botet J. Bariatric surgery and hypertension: implications and perspectives after the GATEWAY randomized trial. Cardiovasc Diagn Ther 2019; 9(1): 100-103.
   
  Estrada-Prat X, Alvarez-Guerrico I, Batlle-Vila S, Camprodon-Rosanas E, Martín LM, Álvarez E, Romero S, Elices M*, Pérez V. Sleep alterations in pediatric bipolar disorder versus attention deficit disorder. Psychiat Res 2019; 275: 39-45.
   
  Vleugels JLA, Hassan C, Senore C, Cassoni P, Baron JA, Rex DK, Ponugoti PL, Pellise M, Parejo S, Bessa X, Arnau-Collell C, Kaminski MF, Bugajski M, Wieszczy P, Kuipers EJ, Melson J, Ma KH, Holman R, Dekker E, Pohl H*. Diminutive Polyps With Advanced Histologic Features Do Not Increase Risk for Metachronous Advanced Colon Neoplasia. Gastroenterology 2019; 156(3): 623-634.
   
  Ríos A*, López-Navas A, Gutiérrez PR, Gómez FJ, Iriarte J, Herruzo R, Blanco G, Llorca FJ, Asunsolo A, Sánchez P, Fernández A, de Jesús MT, Martínez-Alarcón L, Lana A, Fuentes L, Hernández JR, Virseda J, Yelamos J, Bondía JA, Hernández AM, Ayala MA, Flores-Medina J, Carrillo J, Sánchez Á, Ruiz-Manzanera JJ, Ramírez P, Parrilla P. Are High Rates of Deceased Donation Conditioning the Attitude Toward Liver Donation Among Medical Students?. Transplant Proc 2019; 51(2): 253-257.
   
  Ríos A*, López-Navas A, Gutiérrez PR, Gómez FJ, Iriarte J, Herruzo R, Blanco G, Llorca FJ, Asunsolo A, Sánchez P, Fernández A, de Jesús MT, Martínez-Alarcón L, Lana A, Fuentes L, Hernández JR, Virseda J, Yelamos J, Bondía JA, Hernández AM, Ayala MA, Flores-Medina J, Carrillo J, Sánchez Á, Ramírez P, Parrilla P. Sensitization Toward Organ Donation Among Medical Students in Spanish Regions With More Than 50 Donors Per Million Population. Transplant Proc 2019; 51(2): 261-264.
   
  Ríos A*, López-Navas A, Gutiérrez PR, Gómez FJ, Iriarte J, Herruzo R, Blanco G, Llorca FJ, Asunsolo A, Sánchez P, Fernández A, de Jesús MT, Martínez-Alarcón L, Lana A, Fuentes L, Hernández JR, Virseda J, Yelamos J, Bondía JA, Hernández AM, Ayala MA, Flores-Medina J, Carrillo J, Sánchez Á, Ramírez P, Parrilla P. Do Religious Factors Influence the Attitude Toward Organ Donation Among Medical Students? A Spanish Multicenter Study. Transplant Proc 2019; 51(2): 250-252.
   
   
  Tel: 93 316 04 00
  Doctor Aiguader, 88
  08003 Barcelona
  Seguiu-nos a:
  Twitter
  Youtube
  En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
  Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).